![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa ne amintim cine a sustinut ca sunt bune cipurile: domnul Prigoana, care acum doua zile cerea intr-o emisiune TV taierea salariilor "popilor", dandu-l ca exemplu pe PF, care ar avea 70.000 RON/luna, desi a depus votul saraciei, spunea acesta. Intelegem in felul acesta cine este pentru cipuri si de ce... Dl. Prigoana este mason declarat. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu n-am auzit de un comunicat oficial in acest sens, dar poate binevoiesti tu sa ni-l areti, eu nu l-am gasit.Probabil putina lume manifesta reticenta fata de cardul de sanatate, (sau nici nu stie de el) deci nu e o problema la nivelul bisericii, ci la nivel individual, temerile acelor oameni putand fi discutate cu duhovnicii personali.
Last edited by ioanna; 09.01.2013 at 15:49:10. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Subscriu! Me too!
|
|
|||
|
|||
![]()
Vă recomand să citiți cu atenție acest articol, deși lung, este foarte interesant. Să vedeți și părerea altor oameni ai Bisericii, poziția lor față de actele biometrice:
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...l-sectar-de-l/ Last edited by ovidiu b.; 09.01.2013 at 16:57:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O fi terminat facultatatea aia ca multi altii: dai banul, primesti hartia. De altfel, scandalul cu "cip in permise" practic el l-a declansat - acel comunicat de la Petru Voda trebuia emis dupa ce era contrasemnat de mai multe manastiri din Romania, daca se mergea pe o idee a unei ortodoxii sobornicesti, poate era o consfatuire generala si se realiza ridicolul situatiei si nu mai incepea nici un scandal. De asemeni, individul a delcarat ca doar cipurile RFID sunt o problema, altele de tipul celor de pe cardul bancar (sau oricare altel cu contact) sunt "ok". Ceea ce binenteles, multi din ciraci n-au priceput, ramanand sa povesteasca prin ce martiric chin trec ei la servici incercand sa renunte la cardul bancar.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.01.2013 at 17:07:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar stai linistit, la cei cu "marii duhovnici" nu o sa ajunga niciodata, mucenici din astia nu's nimic pe langa "marii duhovnicii" lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau cuvantul unui mason este suficient in cazul asta pentru tine? Ia te uita cata incredere in masoni au "marturisitorii" nostri...cand canta cum le place. Asta e un alt lucru care il au in comun sectarii cipofobi: ura impotriva IPS. Nu e de mirare, asa le dicteaza stapanul lor, ca doar: "bate-voi pastorul si se va risipi turma.."
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.01.2013 at 17:13:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Moartea maicutei de la Tanacu a fost suficienta pentru a se lua atitudine impotriva Moliftelor. In Romania, parintele Daniel Corogeanu e vinovat, in Bruxelles e nevinovat. Ce sa mai inteleaga bietul om? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mai bine pr Daniil Sosoev decât d-na judecătoare Carmen Paduraru. Apropo eu doar am postat o altă părere, asta nu înseamnă idolatrie. ![]() ps: înregistrarea aia cu d-na judecătoare e penebilă, dacă am ajuns să credem și să luăm de bun așa ceva... Sincer chiar m-ai surprins cu acea înregistrare, sper totuși să fie o greșeală... Last edited by ovidiu b.; 09.01.2013 at 19:03:26. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sanatate | Mosh-Neagu | Postul | 255 | 30.07.2017 13:46:00 |
o rugaciune pentru sanatate | maria32 | Umanitare | 34 | 09.07.2015 16:05:09 |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Religie alternativa | CristanN29 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 8 | 25.11.2010 12:05:42 |
Rugaciune pentru Sanatate | t_a_pirvu | Umanitare | 4 | 15.09.2010 12:58:53 |
|