![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Cu asta o sa si ramai, cu curiozitatea, deja am spus destule despre mine. Cred ca e randul tau sa ne spui cate ceva, e exemplu, cum ai ajuns din ateu, credincios.
|
|
|||
|
|||
![]()
Important era sa intelegi tu niste lucruri, si ma bucur ca prin penultima ta remarca ai dat de inteles ca anumite lucruri ai inceput sa le pricepi.
Mai e mult de lucru, dar cine stie..decat sa ajungi la un moment in viata in care sa te uiti cu amaraciune in urma si sa spui ca nu pricepi de ce, ca n-a fost vina ta, ca "asa a vrut Dumnezeu", gama clasica de scuze pentru "credinciosi"..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.05.2014 at 11:32:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce ti-ai dat seama ca e credincios, a spus undeva ca este ortodox ? Nu cred. Avatarul e inselator ...
Cine nu declara la "Religie" ca este ortodox (catolic, protestant, etc.) e clar ca are o problema ... sau e ateu convins. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 12:11:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Mandelush666 tata, promotor al curviei pe topicul inchis de admin si de doua ori banat, baga-ti mintile in cap.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.05.2014 at 13:29:56. |
|
|||
|
|||
![]()
AlinB, sa nu cazi in fund de atata perspicacitate ... ai grija cum te exprimi, chiar nu poti sa termini cu aluziile astea imbecile ?
Esti marcat rau de individul ala, Mandea, rau de tot. Ti-a stricat jucariile cumva ? Trist, foarte trist ... sa nu ai tata. La capitolul moralitate nu prea poti sa dai lectii atata timp cat ti-e jena sa recunosti ca esti ateu si preferi sa te ascunzi sub un avatar. Tu esti principalul promotor al "curviei" pe acest forum, deoarece te comporti exact ca ele ... fara rusine. Alinus esti doar un ateus jucaus, mai ai mult pana o sa-ti consolidezi o anumita perspectiva ... din pacate. AlinB, nu tu esti subiectul acestui topic, stiu ca nu pricepi, dar insist sa te trezesti din amorteala ... perspicaciule. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 13:46:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca este doar un robotel ateu care construieste fraze dupa cuvinte cheie ... dar nu poate interactiona. De la acest tip de indivizi care nu au nimic comun cu regulile unui dialog civilizat ce pretentii ai ? Daca-l mai intrebi multe se supara ... Sper ca nu te asteptai la un raspuns (off-topic) ? E mare lucru si cand posteaza din cand in cand, fara legatura cu subiectul topicului ... nu ai observat ? AlinB a ramas ateu, nu a ajuns credincios, e foarte simplu raspunsul la intrebarea ta, Corinusha. Daca ajungea credincios am fi vazut si noi. Ai vazut ca la el la "Religia:" ... e ZERO , desi a postat 12530 mesaje ??? Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 14:19:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Propun sa revenim la subiectul topicului, Patima desfrânării și biruirea ei în viziunea spiritualității ortodoxe
Ati citit cartea ? http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf Aceasta carte nu este recomandata ateior si nici acest topic, desigur. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 14:27:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu ai la profil scrisa religia nu inseamna ca esti ateu. Nu ce scrie la profil te defineste.
Amu sincer, oricate bube ar avea Alin, ca noi toti de altfel, dar numai neortodox nu prea poti sa ii zici... Anumite lucruri le inteleg, dar sunt la stadiul de in teorie; cu practica e mai greu :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe un forum crestin-ortodox dedicat, doar ateii si unii sectanti lasa ZERO la "Religia:" din motive evidente. Sectantii desi ei se considera "crestini", evident nu sunt "ortodocsi", ar fi bine sa nu mai faci aceasta confuzie Corinusha. Un sectant nu poate da sfaturi de credinta unui ortodox, credinta lor este considerata eretica de Biserica Ortodoxa. Sectantii mai bine ar merge pe forumul lor unde sunt invatati ca nu e bine sa donezi sange si sa mergi la doctor ... Corinusha stiai ca martirii, nu au renuntat sa afirme ca sunt ortodocsi si au preferat sa moara pentru asta ? Corinusha, ai citit cartea ? http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf - De ce nu o citesti ? Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 16:47:00. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|