![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce relevanta are asta in cadrul discutiei?
|
|
|||
|
|||
![]()
Invatam si noi ceva de la credinta ta.
Incearca sa raspunzi.
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am raspuns deja.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine ti-a zis ca nu ai deja programat adevarul in cap/suflet? De unde stii ca atunci cand ai auzit de Hristos de fapt pur si simplu s-a 'descuiat' o sectiune care avea deja informatia? Adica ca mintea ta pur si simplu s-a descuiat si 'auto updatat' cu informatia necesara, care a trecut din subconstient in constient?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai raspuns.
Te-am ntrebat daca ceva genetic, faptul ca unii se nasc cu mai putina "dragoste" sau mai multa. Si ce ar trebui sa faca aia cu mai putina spre deloc? Pentru aia nu mai sunt valabile cele doua porunci sau li se face un discount?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum aspectul asta nu schimba cu nimic datele problemei. Sunt valabile poruncile in ambele cazuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Oho! Asta inseamna nu doar ca nu esti convertita, dar ca nu ai auzit pe nimeni sa fie un covertit. Fiindca ceea ce spune dl sergiuran nu e exceptie, ci regula. Atunci cand Il descoperi pe El, ai prin inima si prin toti porii senzatia ca l-ai descoperit pe Acasa.
|
||||
|
||||
![]()
Frumos spus, Mihnea...:)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
||||
|
||||
![]()
Bine....convinge-ma de contrariu...Uite imi pun dopurile in urechi si poti sa vorbesti..:)
Iti suna cunoscut? :)
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|