Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.11.2007, 15:38:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

asha este a V-a dar partea de jos ???
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 15:44:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

concret este ca Michelangelo a facut doar opere de arta oricat de impresionante ar fi, ca la statuia Fecioarei cu Mantuitorul in bratze deshi te cuprinde plansul atat de dureroasa shi perfecta este, mult mai perfecta ca shi oricare om, totushi ramane doar o statuie frumoasa, o opera de arta a unor eretici, deci nu pot decat sa te compatimesc...

precis ca n-ai intzeles ce am zis mai sus, in mesajul scurt, dar la o intrebare nu se raspunde prin desconsiderarea celui ce tzi le pune ca sa te faci ca ai shti raspunsul dar nu e de nivelul tau. Nu tzine driblingul, deshi fenta a fost interesanta... :satisfied:
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 15:48:47
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

de Pieta era vorba, o statuie, o minune... dar dinpacate inutila... ???
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 16:45:13
ancah
Guest

Implicit

Mirean: "Personal, prefer capela sixtina a homosexualului Buonaroti. Si inca sunt intre cei care nu tolereaza homosexualitatea.... "

Foarte "interesant" ce spui, Mirean ! ! ! Adica tu ii tolerezi?!?
Sa stii totusi ca sunt foarte multi care tolereaza homosexualitatea. Chiar prea multi. Biserica insa nu-i tolereaza pe homosexuali, stiut fiind, ca sodomitii nu vor intra in Imparatia Cerurilor.
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 17:07:18
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
homosexualul Buonaroti
????????? hmmm, dar cine ti-a confirmat tie ca Michelangelo era gay? Astea sunt zvonuri de afirmare si pozitionare in lume a poponarilor ca acum toti artistii geniali sunt ca ei, Leonardo, Ceaikovski, samd.

...sa fim seriosi tu chiar crezi ca un homosexual putea sa creeze ceea ce a creat el(ei)?..asculta cu atentie pe Ceaikovski sau priveste pictura lor si vezi daca se simte vre-un iz de tufisari sau atmosfera de baruri gay, de birfa si vorbit pe la spate?....Mirean , te credeam mai pe picioarele tale, ...sa nu ne lasam manipulati de toate prostiile ce se vintura pe Net
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 17:14:30
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Mai Ovidiu nu mai vorbi prosti...si sfatuiesc lumea din toata saracia lor sa faca un efort financiar si sa mearga la Roma sa o vada... sa o simta... acestea sunt "cadouri" aduse de Michelangelo din calatoriile sale din planul Divin....
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 17:28:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
Mai Ovidiu nu mai vorbi prosti...si sfatuiesc lumea din toata saracia lor sa faca un efort financiar si sa mearga la Roma sa o vada... sa o simta... acestea sunt "cadouri" aduse de Michelangelo din calatoriile sale din planul Divin....
domnule am fost pe acolo shi m-a impresionat enorm, daca stai shi te uitzi la ea itzi dau lacrimile, te poarta cu gandul la scena rastignirii, adica omul nu cred ca poate realiza o opera de arta mai perfecta... dar raman la aceiashi parere, e inutil fiindca serveshte planului "divin" al antihrismului... e trist pentru unii dar asta e crudul adevar... ???
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 18:05:26
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
concret este ca Michelangelo a facut doar opere de arta oricat de impresionante ar fi, ca la statuia Fecioarei cu Mantuitorul in bratze deshi te cuprinde plansul atat de dureroasa shi perfecta este, mult mai perfecta ca shi oricare om, totushi ramane doar o statuie frumoasa, o opera de arta a unor eretici, deci nu pot decat sa te compatimesc...

precis ca n-ai intzeles ce am zis mai sus, in mesajul scurt, dar la o intrebare nu se raspunde prin desconsiderarea celui ce tzi le pune ca sa te faci ca ai shti raspunsul dar nu e de nivelul tau. Nu tzine driblingul, deshi fenta a fost interesanta... :satisfied:
Nici eu nu cred ca ai inteles trimiterea la opera lui Michelangelo, evident din faptul ca imediat m-ai compatimit.
"Mesajul" e de nivelul meu si al oricui, numai ca nu spui nimic concret. Ca sa intelegi ce vreau sa spun, sa nu vezi iar vreun dribling verbal in loc de "fenta duhovniceasca", spuneam ca ai facut, din nou, parada de limbaj si ai prezentat un "mesaj" desuet. Asteptam mai mult de la tine. Si la subiect.
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 18:07:10
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Mirean: "Personal, prefer capela sixtina a homosexualului Buonaroti. Si inca sunt intre cei care nu tolereaza homosexualitatea.... "

Foarte "interesant" ce spui, Mirean ! ! ! Adica tu ii tolerezi?!?
Sa stii totusi ca sunt foarte multi care tolereaza homosexualitatea. Chiar prea multi. Biserica insa nu-i tolereaza pe homosexuali, stiut fiind, ca sodomitii nu vor intra in Imparatia Cerurilor.
Probleme de intelegere? Repet ce am scris, poate ai sarit/uitat "Si inca sunt intre cei care nu tolereaza homosexualitatea"
Reply With Quote
Vechi 22.11.2007, 18:08:12
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Citat:
În prealabil postat de Mirean
homosexualul Buonaroti
????????? hmmm, dar cine ti-a confirmat tie ca Michelangelo era gay? Astea sunt zvonuri de afirmare si pozitionare in lume a poponarilor ca acum toti artistii geniali sunt ca ei, Leonardo, Ceaikovski, samd.

...sa fim seriosi tu chiar crezi ca un homosexual putea sa creeze ceea ce a creat el(ei)?..asculta cu atentie pe Ceaikovski sau priveste pictura lor si vezi daca se simte vre-un iz de tufisari sau atmosfera de baruri gay, de birfa si vorbit pe la spate?....Mirean , te credeam mai pe picioarele tale, ...sa nu ne lasam manipulati de toate prostiile ce se vintura pe Net
Sincer sa fiu nu l-am vazut in fapt....:D Am mai citit cate ceva si asa zic unii...
Dar nu asta era ideea....;)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catedrala escrocheriei... heaven Generalitati 83 02.09.2010 11:44:05
Catedrala Mantuirii Neamului blue_cat Biserica Ortodoxa Romana 272 22.07.2010 16:46:46
Catedrala Mantuirii Neamului anavictoria Biserica Ortodoxa Romana 19 25.02.2010 23:42:41
Splendida catedrala din Moscova Laurentiu Pelerinaje la locuri Sfinte 1 07.09.2008 05:52:41
catedrala din bistrita quasar Generalitati 1 14.06.2008 09:42:56