![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Grupului etnic de Creshtini ca shi taierea shi netaierea imprejur a devenit in Hristos cercuirea invartosharii inimii shi totzi au devenit creshtini nemaifiind necesara taierea carnii.... deci nu e vorba de nici un xenofobism shi nici o discriminare ca toti care au ramas cu Hristos au devenit drept credincioshi formand poporul lui Dumnezeu intru Hristos... deci nu mai tara discutzia spre antisemitism sau antirom^nism sau alte tipuri de incercari de a scoate in evidentza ca ne inshelam noi... poi sa ne ierte Domnul daca ne inshelam ca fireshte ca o mai patzim, dar atunci studiem shi ne punem la punct, ca daca nu crezi, nu eshti in credintza asha ne-a invatzat parintele Papacioc sa cautzi sa te pui la punct.... deci trebuie sa treim in proorocie ca daca am lepadat proorociile atunci ne mananca lupii in haina de oaie folosind tactica smeritei cugetari inshelatoare shi dovedirea ca suntem mincinoshi sau ca aberam .... dar ei nu se vad pe ei shi ograda lor cu ratziune de om... poi sa lupte shi ei cu ratziunea lor de om impotriva ratziunii de om in care sunt baricadatzi ca sa iasa, iar daca nu pot atunci sa ceara ajutor la Hristos... dar Domnul nu se ingrijeshte decat de oile Sale shi nu face altceva decat voile lui Dumnezeu, nimic altceva........ asha ca s-ar putea sa strige degeaba dupa ajutor.... cand va fi sa fie.... dar totushi sa nu uitam ca nimeni nu gresheste care ishi pune nadejdea in Domnul asha cum scrie la Psalmi.:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu avem nimic cu evreii ci cu actiunile lor.
Pina la urma asta a fost voia lui Dumnezeu ,degeaba vorbim. |
|
|||
|
|||
![]()
lista cu ereziile Papei Ioan Paul al ll-lea
|
|
|||
|
|||
![]()
http://religie-si-viata.myforum.ro/aici-vp348.html#348
|
|
|||
|
|||
![]()
Desigur daca unii ii considera "eretici" pe catolici nu pot decat sa ii vada pe Papi ca pe niste "eretici".
|
|
|||
|
|||
![]()
Despre infailibilitatea Succesorului lui Petru:
http://www.catholic.com/library/Papal_Infallibility.asp |
|
|||
|
|||
![]()
in acel link este vorba despre cum a gresit Papa fata de catolicism si nu cum greseste catolicismul fata de adevar.
si nu as fi postat acel link daca catolicismul nu ar fi crezut in infailibilitatea papala,caci,daca nu s-ar fi considerat asa,as fi luat ereziile Papei ca pe unele ale oricarui om.caci si la noi,in ortodoxie,sunt sigura ca se greseste,prin anumiti preoti care vor bani,care "deschid cartea",etc.Greseala este umana,de aceea si Papa este supus greselii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Degeaba zicetzi in inimile voastre ca suntetzi fii lui Avraam,..." adica urmashi ce ashteapta un fel de moshtenire data lumeshte.... iar acuma voi spunetzi ca suntetzi urmashii sf Ap Petru? poi daca atat n-atzi auzit de la sf Ioan Botezatorul cred ca nu-shi mai are sens discutzia cu dumneavostra... "Cine v-a invatzat pe voi sa scapatzi de raul care vine?" ... Doamne ajute-va sa regasitzi calea pierduta, lasata, ...:) |
|
|||
|
|||
![]()
Daca am considera ca nu e calea cea buna nu am merge pe ea dar am ramas fideli Bisericii impreuna cupeste un miliard de credinciosi din intreaga lume.Sa fie peste un miliard de naivi ce nu vad adevarul sau sa fie cei ce nu cunosc plini de prejudecati?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iarasi cipuri si biometrice | BogdanF2 | Generalitati | 71 | 24.02.2017 07:53:45 |
Institutia papala | danyel | Biserica Romano-Catolica | 28 | 06.01.2013 22:26:39 |
Vizita papala in 2013 ? | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 92 | 13.09.2012 21:04:03 |
Ganduri ...iarasi | 14carol06 | Generalitati | 1 | 06.02.2009 17:14:58 |
Iarasi despre grafice,sondaje, filocalie, scl.... | alecsandru | Generalitati | 4 | 15.05.2007 09:16:13 |
|