![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este o mare bucurie, o mare bucurie duhovniceasca sa vezi tineri si tinere care traiesc poruncile lui Hristos si mai putin pe cele ale mondenitatii. Cinste lor, cinste parintilor si duhovnicilor lor !Desi lumea este decadenta traitori se nasc si exista in toate timpurile . Acestora Hristos le harazeste o singura rasplata, o singura bucurie : sa ii invete sa-L iubeasca . Sunt insa mult incercati tocmai pt. a se curata(despatimi)! Sa respectam poruncile domnului cit putem de bine .Nici o data cuvintele domnului nu au amgit. De unde stim ? de pa pro. David care spune intr-un psalm: ,,...cuvintele Domnului ,cuvinte curate ,argint lamurit in foc ,curatat de pamint, curatat de sapte ori " Sa fi binecuvintata si sa ai pace in suflet ![/quote] Multumesc frumos, domnule Zaharia. Eu nu sunt asa cum credeti dvs, dar prin ce ati scris, ma ajutati sa fac ceea ce mi-a spus parintele meu ieri (sa nu imi irosesc energia pe locuri imposibile + voia Domnului). ca daca ar fi dupa voia mea, praf s-ar alege de tot. Ce bine ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne vorbeste prin oameni! Sa va ajute Dumnezeu sa traiti dupa poruncile Lui si sa ii faceti si pe altii sa-I asculte acele cuvinte curatate de 7 ori!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Poate sunt vinovat, si multi m-au criticat dar pur si simplu mi-a placut aceasta fata si am luat-o de nevasta . Mi-a placut felul ei de a fi, modul ei de a se comporta. Mi-a placut faptul ca este o persoana foarte modesta, asta nu exagerat, si are un foarte mult bun simt. Cu toate ca era aceasta pata urata din trecutul ei eu mi-am dorit sa fiu cu ea. Unii si-au ales jumatatea si aceluia/aceleia ii lipsea o mana sau un picior,sau era chior de un ochi sau era de alta religie si s-au lasat chiar de religia ortodoxa. Noi, slava domnului, tinem post impreuna si mergem impreuna la biserica.
Ba chiar am aflat ca motivul principal pentru care nu a vrut sa facem dragoste pana la casatorie a fost ,, ca sa nu fiu dus de val" stiut fiind faptul ca dragostea trupeasca te orbeste oarecum. Sunt vinovat ca am facut asta? Ca m-am casatorit cu ea? |
|
||||
|
||||
![]()
Felix, voi stiti cel mai bine ce aveti in inimile voastre, sa nu va pese de gura lumii, sa va iubiti mereu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
M-ai impresionat, insensul bun si frumos al afirmatiei ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]()
Felix, felicitari, casa de piatra, sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea si de ce va va mai oferi Bunul Dumnezeu in viata! :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai facut un pas mare, ai avut motivele tale si o mare tarie. Cu Dumnezeu inainte! Chiar daca un borcan cu muraturi crapat are mai mari sanse de a se sparge decat unul indemn, un borcan lipit, intarit si vegheat de Hristos, are cu sigurnata o viata mult mai lunga si mai de cinste decat unul nefolosit niciodata. Sa nu te indoiesti niciodata, cu nimic nu ai gresit! Pentru fiecare dintre noi, oamenii si lucrurile au valoarea pe care suntem noi capabili sa le-o dam. Nesimtitul care a facut acel comentariu nepotrivit a putut vedea in iubita ta doar atat cat a incaput in inima lui bicisnica, tu ai fost capabil de mai mult... Unde fariseii vdeau o desfranata, Hristos putea vedea o sfanta... "Nesimtitul" a fost capabil sa-i rapeasca doar putin sex, atat a putut el, in nimicnicia lui, vedea in ea, tu ai putut sa creezi cu ea o viata, o familie, o mica biserica a Lui Hristos... Mergeti sanatosi pe drumul vostru! Sa va traiasca fetita, sa fie santoasa si sa va bucure! DOAMNE AJUTA! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin. Last edited by archanghel; 28.09.2009 at 17:06:38. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena ta nu e Virgina! | inkognito | Generalitati | 286 | 17.01.2011 16:28:34 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
O rugaciune pentru prietena mea va rog | istina | Umanitare | 20 | 30.10.2010 16:53:20 |
|