Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.02.2008, 21:17:36
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de mirelat
Pai draga Mirean, pentru Dumnezeu, nu mai pune paie pe foc!
Pai nu pun paie pe foc. Pur si simplu apar o idee, aceea de Ortodoxie, de BOR! nu ai face la fel?
te afli in iselare ,ca de atitea ori!
Vechi 19.02.2008, 21:25:16
sofiaiuga's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Nea Mirene,cand vei sta si tu in inchisoare si vei patimi pentru credinta vei avea voie sa vorbesti despre altii si cat de buni sau rai duhovnici sunt ei,dar pana atunci taci din gura ca vorbesti ca intotdeauna numai prostii.Nici ceilalti mari duhovnici nu i-au criticat pe cei care ii spui tu,daramite cine esti tu sa ii judeci?Am mai spus ca tu nu esti decat un aplaudac fara minte al ierarhilor din B.O.R.Si ti-am zis sa nu mai judeci in necunostinta de cauza,fara sa asculti ambele parti!
rietene, Bastovoi
Pa stat in inchisoare? Nu, a stat intr-un institut de boli psihice. Anitulesei a stat in inchisoare? Nu cred... Astia sunt, pentru tine, marii duhovnici? Atunci pr. Cleopa ce este?
Cat despre pr. Calciu...am scris la alt topic ce cred. Oricum, sunt opinii personale, argumentate...

P.S. - Imi place formula ta de adresare "Nea Mirene", dar sa stii ca nu este nevoie de atat condescendenta incat sa imi spui, prescurtat, "nene"
Bastovoi
Pa stat in inchisoare? Nu, a stat intr-un institut de boli psihice
Avem exemple destule in biblie care au ajuns sfinti si au fost pacatosi:SF.MARIA MAGDALENA,SF. MARIA EGIPTEANCA....ETC.Caci cei din urma vor fi cei dintii
Asa ca de unde stii tu ce va fi cu unii de iti permiti sa anticipezi ,ca doar nu esti Dumnezeu!
Vechi 20.02.2008, 09:50:55
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
Cat despre pr. Calciu...am scris la alt topic ce cred. Oricum, sunt opinii personale, argumentate...
CA DE OBICEI AI SCRIS ICERCIND SA inseli lumea de pe forum ,DAR nu ai reusit .Argumentele tale ti se par doar tie bine argumentate
Cel putin eu am spus din capul locului cine sunt.
Macar eu raman, nu arunc cu pietre in BOR in timp ce ma ascund in spatele unei structuri obscure... Mergi cu Olivian, ca sa fiti doi! Si ne lasa pe noi linistiti in BOR!
Oricum, inselare mai mare decat cea in care te afli tu, pe picior de plecare, fara sa ai macar curajul sa spui unde (de ce oare?) nu cred ca exista...
Vechi 20.02.2008, 09:51:56
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de mirelat
Pai draga Mirean, pentru Dumnezeu, nu mai pune paie pe foc!
Pai nu pun paie pe foc. Pur si simplu apar o idee, aceea de Ortodoxie, de BOR! nu ai face la fel?
te afli in iselare ,ca de atitea ori!
Inca nu mi-ai aratat unde gresesc... Desi te-am rugat!
Vechi 20.02.2008, 09:53:54
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Bastovoi
Avem exemple destule in biblie care au ajuns sfinti si au fost pacatosi:SF.MARIA MAGDALENA,SF. MARIA EGIPTEANCA....ETC.Caci cei din urma vor fi cei dintii
Asa ca de unde stii tu ce va fi cu unii de iti permiti sa anticipezi ,ca doar nu esti Dumnezeu!
Era vorba despre cei pe care M_D ii numea "mari duhivnici".
Cred in potentialul de sfat al lui Bastovoi, asa cum cred si ca M_D se la "lumina", isi va reveni si se va intoarce! Sincer!
Vechi 20.02.2008, 21:32:38
sofiaiuga's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Citat:
CA DE OBICEI AI SCRIS ICERCIND SA inseli lumea de pe forum ,DAR nu ai reusit .Argumentele tale ti se par doar tie bine argumentate
Cel putin eu am spus din capul locului cine sunt.
Macar eu raman, nu arunc cu pietre in BOR in timp ce ma ascund in spatele unei structuri obscure... Mergi cu Olivian, ca sa fiti doi! Si ne lasa pe noi linistiti in BOR!
Oricum, inselare mai mare decat cea in care te afli tu, pe picior de plecare, fara sa ai macar curajul sa spui unde (de ce oare?) nu cred ca exista...
eu nu plec NICAIERI SI MAI SINT SI ORTODOXA CONVINSA ,ir despre faptul ca te afli mereu in inselare ,cu sau fara buna stiinta,este din alte postari in care argumentele tale nu sint solide ,CA SI PROBLEMA CU PAR calciu ,in care nu ai avut dreptate si eu te-am combatut cu cartea lui IOAN IANOLIDE ,INTOARCEREA LA HRISTOS.Saau si pe asta o contesti,te pomenesti!
Vechi 21.02.2008, 22:24:00
MihaiFloarea MihaiFloarea is offline
Member

Data înregistrării: 29.11.2007
Implicit

Salut opiniile cumpătate ale lui Valerian.
Vechi 22.02.2008, 02:43:21
Nosam Nosam is offline
Member

Data înregistrării: 20.02.2008
Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Nea Mirene,cand vei sta si tu in inchisoare si vei patimi pentru credinta vei avea voie sa vorbesti despre altii si cat de buni sau rai duhovnici sunt ei,dar pana atunci taci din gura ca vorbesti ca intotdeauna numai prostii.Nici ceilalti mari duhovnici nu i-au criticat pe cei care ii spui tu,daramite cine esti tu sa ii judeci?Am mai spus ca tu nu esti decat un aplaudac fara minte al ierarhilor din B.O.R.Si ti-am zis sa nu mai judeci in necunostinta de cauza,fara sa asculti ambele parti!
rietene, Bastovoi
Pa stat in inchisoare? Nu, a stat intr-un institut de boli psihice. Anitulesei a stat in inchisoare? Nu cred... Astia sunt, pentru tine, marii duhovnici? Atunci pr. Cleopa ce este?

P.S. - Imi place formula ta de adresare "Nea Mirene", dar sa stii ca nu este nevoie de atat condescendenta incat sa imi spui, prescurtat, "nene"
Bastovoi
Parintele Dimitrie Bejan a fost in puscariea ruseasca impreuna cu sute de ierarhi rusi. Adesea se plangea parintele ca nu a vazut vre-un ierarh roman in puscarie comunista... (corb la corb nu scoate ochiul)...
Iar cand a venit in tarb, ierarhi si preoti au adus acuze la adresa lui, de l-au bagat pentru inca 20 de ani la puscarie! ESTE UN SFANT MARTIR! MARTIRIZAT CU COLABORAREA DINTRE ... SI COMUNISM!!! Eiii, asa si cu parintelul Corogeanu!
Vechi 22.02.2008, 10:54:07
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Implicit

N-am retinut, pe cine omorase Dimitrie Bejan?
Vechi 22.02.2008, 12:44:22
Nosam Nosam is offline
Member

Data înregistrării: 20.02.2008
Implicit

Parintele Dimitrie Bejan nu a omorat pe nimeni. Asa si cu pr. Corogeanu. Stai linistit ca nu era el instare sa faca asa ceva, mai ales la aspectul sau fizic. Dar, nu putem sa ne contrazicem ca a omorat-o, sau nu. Nu putem aceasta pentru ca sunt 2 pareri: pro si contra. Eu mi-am ales-o pe aceasta, tu pe aceea; si nu putem sa zicem 'eu am dreptate si tu nu' pentru ca nu am fost niciunul de fatza. Si nici in justitie nu ai mare incredere in ziua de azi. Defapt, niciodata nu s-a putut aceasta incredere.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Daniel Corogeanu si filmele horror Ekaterina Stiri, actualitati, anunturi 52 08.01.2014 09:41:56
Sfântul Ștefan - primul martir al Domnului Hristos laurastifter Craciunul - Nasterea Domnului 15 28.12.2013 00:50:50
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
Sfantul Maxim Marturisitorul- martir pentru dreapta credinta georgeval Diverse Sarbatori 7 03.04.2012 00:34:34
CRESTINISMUL SAU BISERICA? de Sfantul Ierarh si Nou Martir Ilarion Troitki andrei_im Generalitati 1 18.01.2010 18:30:28