![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pa stat in inchisoare? Nu, a stat intr-un institut de boli psihice Avem exemple destule in biblie care au ajuns sfinti si au fost pacatosi:SF.MARIA MAGDALENA,SF. MARIA EGIPTEANCA....ETC.Caci cei din urma vor fi cei dintii Asa ca de unde stii tu ce va fi cu unii de iti permiti sa anticipezi ,ca doar nu esti Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Macar eu raman, nu arunc cu pietre in BOR in timp ce ma ascund in spatele unei structuri obscure... Mergi cu Olivian, ca sa fiti doi! Si ne lasa pe noi linistiti in BOR! Oricum, inselare mai mare decat cea in care te afli tu, pe picior de plecare, fara sa ai macar curajul sa spui unde (de ce oare?) nu cred ca exista... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred in potentialul de sfat al lui Bastovoi, asa cum cred si ca M_D se la "lumina", isi va reveni si se va intoarce! Sincer! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Salut opiniile cumpătate ale lui Valerian.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cand a venit in tarb, ierarhi si preoti au adus acuze la adresa lui, de l-au bagat pentru inca 20 de ani la puscarie! ESTE UN SFANT MARTIR! MARTIRIZAT CU COLABORAREA DINTRE ... SI COMUNISM!!! Eiii, asa si cu parintelul Corogeanu! |
|
|||
|
|||
![]()
N-am retinut, pe cine omorase Dimitrie Bejan?
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Dimitrie Bejan nu a omorat pe nimeni. Asa si cu pr. Corogeanu. Stai linistit ca nu era el instare sa faca asa ceva, mai ales la aspectul sau fizic. Dar, nu putem sa ne contrazicem ca a omorat-o, sau nu. Nu putem aceasta pentru ca sunt 2 pareri: pro si contra. Eu mi-am ales-o pe aceasta, tu pe aceea; si nu putem sa zicem 'eu am dreptate si tu nu' pentru ca nu am fost niciunul de fatza. Si nici in justitie nu ai mare incredere in ziua de azi. Defapt, niciodata nu s-a putut aceasta incredere.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Daniel Corogeanu si filmele horror | Ekaterina | Stiri, actualitati, anunturi | 52 | 08.01.2014 09:41:56 |
Sfântul Ștefan - primul martir al Domnului Hristos | laurastifter | Craciunul - Nasterea Domnului | 15 | 28.12.2013 00:50:50 |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
Sfantul Maxim Marturisitorul- martir pentru dreapta credinta | georgeval | Diverse Sarbatori | 7 | 03.04.2012 00:34:34 |
CRESTINISMUL SAU BISERICA? de Sfantul Ierarh si Nou Martir Ilarion Troitki | andrei_im | Generalitati | 1 | 18.01.2010 18:30:28 |
|