![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fiu al Lui Dumnezeu - cel ce face voia Tatalui din dragoste pentru el. Argat - cel ce face voia Lui pentru ca stie de o rasplata ce i se va da. Rob - cel ce face voia Tatalui din frica de El.Sau ca va ajunge in Iad,asa cum ai zis. Deci nu e nici o lasitate,e normal sa ai frica de Cel care e infinit si neinteles si necuprins.E Creatorul timpului si al universului. Daca si parca...Pai asta inseamna ca , cu atat mai mult trebuie sa Ii multumesti pentru ca te-a adus in religia crestina - ortodoxa si nu in cea musulmana.Era vai de tine. Ce a zis Cristi poate fi si adevarat.Diavolul lucreaza bine cu cei care nu cred in el.Ii pacaleste mai eficient,facandu-i sa creada ca dorinta de a se desfrana e "naturala" si alte asemenea pe care le stim foarte bine. De indepartat si simtit nu stiu,mai bine vorbeste in numele tau...Nestiute sunt caile Lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Du-te tu mai poponarule.Afara din tara asta cu toti sodomistii dezaxati.Sunteti tampiti de-a binelea. |
|
|||
|
|||
![]()
Iertati-ma pentru jignirile aduse.Poate am fost prea dur cu altii si prea putin cu mine insami.Eu sunt mult mai rau decat voi in multe privinte si mult mai pacatos.Nu stiu ce cadere morala as avea eu sa ii critic pe altii sau sa ii injur sau defaimez.In concluzie imi cer iertare de la toti oamenii pe care i-as fi putut ofensa.Pacatele mele sunt oricum mai mari.
"Daca" voi mai interveni pe acest forum,o voi face "bland" si "concis".Voi aduce numai citate biblice sau apostolice si evanghelice,asadar deloc din burta si de la mine insami.Imi dau seama ca am exagerat cu tine,romandragut si te-am dezamagit asa si cu macs si ceilalti pe care am avut indrazneala neobrazata sa ii critic. Dumnezeu sa va aibe in paza,nu am vrut decat o lume lipsita de suferinta dar imi dau seama ca suferinta ajuta la purificarea noastra,a tuturor,deci am gresit. |
|
|||
|
|||
![]()
Sufar de cea mai daunatoare "boala" cu putinta,cenodoxia(slava desarta).Cel mai mare pacat asta este.Este premergator mandriei,de fapt este o parte a ei,daca veti citi mai multe despre "conditia" asta veti intelege.Asadar sunt mai rau ca orice alt om,pana si crima este un pacat mai mic decat slava desarta.Si prostituatele de pe centura au pacate mai mici si se vor mantui,dar eu nu.Pentru ca ele desi pacatuiesc,sunt smerite si au constiinta pacatelor lor si nu se uita la altii sa ii judece si sa se mandreasca pe sine,asa cum fac eu si cei ca mine(Fereasca Dumnezeu sa mai fie si altii).
Si in ambitia mea prosteasca,ma sileam sa cred ca fac un bine daca jignesc lumea,dar vad acum ce tampit am fost.Inca o data,mi-am tras clapa. Dumnezeu sa ne aibe in paza,si sper sa fim luminati in asa fel sa ne intelegem ca oamenii crestini. Romandragut,erzbet si macs,imi cer iertare,sper ca veti gasi forta interioara de a ma ierta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da frate,este grava.Cel mai grav pacat.Ma aseman lui lucifer pentru ca si el s-a mandrit,e de fapt primul care s-a mandrit si s-a slavit pe sine si uite cum a ajuns.Se zice ca divolul se bucura si rade cel mai bine atunci cand vede ca un om se mandreste,la fel ca el.
|
|
|||
|
|||
![]()
Silviu, nu pot sa nu remarc asemanarea ta cu GIGI BECALI ("Razboinicul luminii").
Pe de alta parte, imi dau seama ca nu are rost sa incerc sa-ti dau replica la toate cele scrise de tine,avand in vedere fanatismul religios ridicat care iti umbreste in cea mai mare parte,logica. In alta ordine de idei, o sa le expun celor cu mintea mai "deschisa" cateva motive pentru care eu nu cred intr-un Dumnezeu crestin.Unele motive pot fi subiective si tin seama de felul meu de a fi: - contradictii biblice penibile; - contradictii intre termenii atribuiti divinitatii: omniscient, omniprezent, liber arbitru; - nu simt nevoia de divinitate; - explicatii rationale si coerente cu privire la crearea universului ("big bang") si la aparitia vietii pe pamant; - teoria evolutionista, explica cel mai bine modul aparitei umanitatii si sprijinita de anumite dovezi, pare a fi corecta. Daca doriti sa detailez in legatura cu oricare din subiectele expuse mai sus, lasati un mesaj.Nu am vrut sa detailez din lipsa de spatiu si timp, nu din incapacitatea mea de a expune pe larg ce am notat mai sus. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu la fel eram inainte cu teoria evolutiei,dar mi s-a arata altfel.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
insa mi-e teribil de mila. as putea sa te ajut cu ceva? sa iti gasesti linistea si sa nu ma mai cauti pe mine in lenjeria intima? vad ca esti foarte procupat de sodomie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ateii si ateismul | androneo | Secte si culte | 37 | 27.04.2012 17:02:34 |
Ateismul (part 2) | informatorul | Alte Religii | 142 | 09.11.2011 01:44:27 |
Ateismul e sexy | Bast-et | Generalitati | 32 | 20.09.2010 19:17:53 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
|