![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Cartea Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane este scrisa de un inginer, Mircea Vlad, care explica stiintific cum stau lucrurile. Totodata, dansul este si ucenic al unui duhovnic din Athos. Crede pe cine vrei.
|
|
|
|||
|
|||
|
Alte surse de informare pe care tocmai le-a postat cineva pe crestinortodox.ro
http://www.mirem.ro/secundo.html |
|
|
|||
|
|||
|
Cu pruncu ala am copilarit si e vecin si prieten bun, doar din nestiinta mi-ar fi spus altfel, deci rog o explicatie : ce legatura directa are cipul asta biometric cu 666 in mod direct si literal?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Informeaza-te tu si spune-i si lui cum stau lucrurile. Explicatia pe scurt e ca tehnologia de lucru se bazeaza pe 666, iar tu ai putea purta in loc de nume un numar. Purtand un numar al carui semn este 666 in locul numelui de Botez te desparti de Hristos. Sa nu fie. Dar cartile recomandate iti vor fi de mai mult folos decat explicatiile mele. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parerea mea dupa citire ramine neschimbata. Din pacate aceste frici , avertismente si asa zisele clarificari nu sunt altceva decit o MARE INDUCERE IN EROARE. Mintuirea sufletului si Trezvia necesara dobindirii eliberarii nu se pierde din cauza "inventarierii sufletelor" cu coduri de bare, cipuri, si control ci se face de catre noi, prin ceea ce constituie ocupatia nostra, cu acordul nostru si cu DORINTA NOASTRA de a adormi!...ceea ce se si face din plin deja de multa vreme. Toti adormim, batind moneda pe ceva ce este complet paralel cu crestinismul adevarat crezind ca facem lucrul lui Hristos si ascultam de poruncile Lui. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca stii , nu poti sa-mi explici?Daca stii si sustii o cauza inseamna ca o intelegi,nu?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Semnul crucii | Hartford | Intamplari adevarate | 10 | 29.05.2010 20:03:21 |
| Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserici Protestante | 82 | 23.03.2010 21:43:42 |
| Despre semnul fiarei | Lory10 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 77 | 18.03.2010 14:53:02 |
| Cuvantul (din 2003) al staretului athonit Rafail despre semnul fiarei! | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 18.01.2009 23:57:17 |
|
|