Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 19:17:58
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Doar de distractie? Adica tu cand tu pupi o icoana sau zici un Tatal Nostru, o faci 'just for entertainment'?

Foarte bine daca ar cenzura toate porcariile (din toate genurile) ce au o simbolistica ascunsa ori versuri satanice / pacatoase. Adica e doar de distractie ca spune ala de la microfon ca tu te duci in iad sau ca e bine sa te inchini lu dracu?
Pai tu crezi ca iadul e o gluma? Tu crezi ca atunci cand vine Antihrist tu o sa zici "lasa-l in pace, ca vine doar pentru distractie"?

Sper ca atunci cand zici "biserica", te referi la toti cei crestini, caci noi alcatuim biserica, nu doar clerul sau preotul. Pai atunci, cum poti sa mai scrii ca esti Ortodox si in acelasi timp sa zici ca nu-i bine sa cenzurezi melodiile astea etc.

Pai prin muzica si prin toate pierzaniile astea isi pierde omul de rand credinta, valorile morale si efectiv nadejdea in viata. Ce sa mai crezi cand fiu-tu asculta versuri legate de sinucidere sau alte porcarii? Sau cand vezi 50.000 de oameni cum tipa de bucurie cand se canta despre viol.

Din pacate, nu tot omul e inteligent, si poate fi ratacit usor de cei din jur. Daca-i atras de ocultism, asta nu inseamna ca trebuie sa profiti de el si sa-i bagi in traista toate prostiile si ratacirile?
Nu era vorba de mine. Si da, ei fac asta pt a atrage publicul si a scoate bani mai multi, asa cum face si guta cu 'sa moara dusmanii mei'. Oamenii sunt profitori. Uita-te si la cei care ne conduc. De pe carca noastra isi scot banii. Stii f bine ca am dreptate.

Depinde ce educatie ii dai copilului tau. Pe mine parintii m-au invatat sa fiu cinstit si bun cu ceilalti, sa-i ajut si sa las de la mine. Pot sa aud orice in jurul meu, nimic nu ma va face sa ma abat de la principiile mele de viata. Nu sunt usa de biserica, recunosc, insa nu sunt om rau, nu doresc rau nimanui si sper ca toti sa fie bine in viata asta.

Sustin in continuare ca nu trebuie cenzurate. Omul trebuie sa aleaga ce e bine si ce e rau. Crezi ca daca n-ar exista astea un om slab in credinta nu o va lua pe un drum gresit? O va lua, mai devreme sau mai tarziu. Vrei sa ajungem iar la Inchizitie? Daca un om intelege, inainte de toate, ce inseamna bine si ce inseamna rau, ce inseamna iubire si ce inseamna ura, nimic nu-l va putea opri in a alege ce crede el ca trebuie sa aleaga. Iar pt a intelege aceste lucruri trebuie sa fii educat in primul si in primul rand in spiritul adevarului si al iubirii. Apoi nimic nu te va putea abate de la drumul corect, pt ca iti vei da seama ca n-ai nimic de castigat daca faci rau sau daca urasti.

Melodia 'Die, die, my darling' nu e compusa de Metallica, ci e un cover dupa melodia celor de la Misfits. De asemeni, si 'Mercyful fate' este tot un cover. Toate melodiile de pe albumele Garage Inc. 1 si 2 sunt coveruri. Deci niciuna nu e compusa de Metallica.
Am o intrebare: ai vazut videoclipul 'One' de la Metallica? Ai vazut despre ce e vorba acolo? Ca se vorbeste despre razboi? Despre cum distruge el oamenii? Despre cum provoaca suferinta?

Last edited by razvan_andrei; 15.05.2010 at 19:51:28.
Vechi 15.05.2010, 22:13:46
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Implicit

Oameni buni... de cate ori sa mai repet , ascultati o melodie, ascultati cat rock vreti , ATAT TIMP CAT NU VA SCHIMBA NU ARE NICI CEA MAI MICA IMPORTANTA . trebuie sa invatam cum sa ne iubim aproapele si sa fim in buna randuiala cu Biserica ,nu sa facem din tantar armasar ca eu ascult o melodie rock... cine vrea asculta cine nu la fel . Incetati sa mai judecati...

NU MAI ASOCIATI TOATA MUZICA ROCK CU SATANISMUL,SINUCIDEREA SI ALTE TAMPENII !

Last edited by SebastianD; 15.05.2010 at 22:15:49.
Vechi 15.05.2010, 22:17:09
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SebastianD Vezi mesajul
Oameni buni... de cate ori sa mai repet , ascultati o melodie, ascultati cat rock vreti , ATAT TIMP CAT NU VA SCHIMBA NU ARE NICI CEA MAI MICA IMPORTANTA . trebuie sa invatam cum sa ne iubim aproapele si sa fim in buna randuiala cu Biserica ,nu sa facem din tantar armasar ca eu ascult o melodie rock... cine vrea asculta cine nu la fel . Incetati sa mai judecati...
Si daca spun ca desi imi place rockul (ca imi place) observ ca are asupra starii mele o influenta nefasta (nu-mi mai arde de Dumnezeu si de restul, nu zic ca imi vine sa dau in cap, nicidecum, dar ma prinde foarte puternic in mrejele momentului si incantarii de sine, ma imboldeste sa iau atitudine cumva), inseamna ca judec sau nu?
Si daca da, pe cine? :)
Vechi 15.05.2010, 22:54:03
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Implicit

Cu toata sinceritatea va spun ca nu-mi place aceasta muzica- de fapt nu ascult asa ceva. Nici atitudinea artistilor nu-mi place. Cu siguranta nu are legatura cu Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Vechi 16.05.2010, 12:49:42
SebastianD's Avatar
SebastianD SebastianD is offline
Member

Data înregistrării: 03.01.2010
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Si daca spun ca desi imi place rockul (ca imi place) observ ca are asupra starii mele o influenta nefasta (nu-mi mai arde de Dumnezeu si de restul, nu zic ca imi vine sa dau in cap, nicidecum, dar ma prinde foarte puternic in mrejele momentului si incantarii de sine, ma imboldeste sa iau atitudine cumva), inseamna ca judec sau nu?
Si daca da, pe cine? :)
pai tu ce zici , asculti muzica , asculti ptr tine . ok , pana aici toate bune , hai sa mai repetam odata , asculti muzica rock si o asculti ptr tine . pe cine judeci ?
important sa nu judeci , nu iti place ? nu asculti .
Vechi 16.05.2010, 13:18:39
jefferson
Guest

Implicit

azi e AC/DC . marfa
Vechi 16.05.2010, 13:26:08
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jefferson Vezi mesajul
azi e AC/DC . marfa

Iar duminica dimineata e slujba la biserica. Si mai marfa!
Vechi 16.05.2010, 13:31:38
jefferson
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Iar duminica dimineata e slujba la biserica. Si mai marfa!

slujba s-a terminat deja, prietene
Vechi 16.05.2010, 13:43:10
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Dimineata in smerenie si rugaciune, si seara in destrabalari si idolatrie.

Vai, vai ...
Vechi 16.05.2010, 13:51:12
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de jefferson Vezi mesajul
azi e AC/DC . marfa...
...alterata, cu viermi. Poooftiti, va rugam :)))
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55