![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Depinde ce educatie ii dai copilului tau. Pe mine parintii m-au invatat sa fiu cinstit si bun cu ceilalti, sa-i ajut si sa las de la mine. Pot sa aud orice in jurul meu, nimic nu ma va face sa ma abat de la principiile mele de viata. Nu sunt usa de biserica, recunosc, insa nu sunt om rau, nu doresc rau nimanui si sper ca toti sa fie bine in viata asta. Sustin in continuare ca nu trebuie cenzurate. Omul trebuie sa aleaga ce e bine si ce e rau. Crezi ca daca n-ar exista astea un om slab in credinta nu o va lua pe un drum gresit? O va lua, mai devreme sau mai tarziu. Vrei sa ajungem iar la Inchizitie? Daca un om intelege, inainte de toate, ce inseamna bine si ce inseamna rau, ce inseamna iubire si ce inseamna ura, nimic nu-l va putea opri in a alege ce crede el ca trebuie sa aleaga. Iar pt a intelege aceste lucruri trebuie sa fii educat in primul si in primul rand in spiritul adevarului si al iubirii. Apoi nimic nu te va putea abate de la drumul corect, pt ca iti vei da seama ca n-ai nimic de castigat daca faci rau sau daca urasti. Melodia 'Die, die, my darling' nu e compusa de Metallica, ci e un cover dupa melodia celor de la Misfits. De asemeni, si 'Mercyful fate' este tot un cover. Toate melodiile de pe albumele Garage Inc. 1 si 2 sunt coveruri. Deci niciuna nu e compusa de Metallica. Am o intrebare: ai vazut videoclipul 'One' de la Metallica? Ai vazut despre ce e vorba acolo? Ca se vorbeste despre razboi? Despre cum distruge el oamenii? Despre cum provoaca suferinta? Last edited by razvan_andrei; 15.05.2010 at 19:51:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni... de cate ori sa mai repet , ascultati o melodie, ascultati cat rock vreti , ATAT TIMP CAT NU VA SCHIMBA NU ARE NICI CEA MAI MICA IMPORTANTA . trebuie sa invatam cum sa ne iubim aproapele si sa fim in buna randuiala cu Biserica ,nu sa facem din tantar armasar ca eu ascult o melodie rock... cine vrea asculta cine nu la fel . Incetati sa mai judecati...
NU MAI ASOCIATI TOATA MUZICA ROCK CU SATANISMUL,SINUCIDEREA SI ALTE TAMPENII !
Dumnezeule, sa nu ma parasesti, nimic nu am facut in fata Ta bun; dar ;da-mi dupa mila Ta sa pun inceput . Last edited by SebastianD; 15.05.2010 at 22:15:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si daca da, pe cine? :)
|
||||
|
||||
![]()
Cu toata sinceritatea va spun ca nu-mi place aceasta muzica- de fapt nu ascult asa ceva. Nici atitudinea artistilor nu-mi place. Cu siguranta nu are legatura cu Dumnezeu.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
important sa nu judeci , nu iti place ? nu asculti .
|
|||
|
|||
![]()
azi e AC/DC . marfa
|
|
||||
|
||||
![]() Iar duminica dimineata e slujba la biserica. Si mai marfa! ![]()
|
|||
|
|||
![]() slujba s-a terminat deja, prietene |
|
||||
|
||||
![]()
Dimineata in smerenie si rugaciune, si seara in destrabalari si idolatrie.
Vai, vai ... |
|
|||
|
|||
![]()
...alterata, cu viermi. Poooftiti, va rugam :)))
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|