Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2016, 18:12:10
Ionel28 Ionel28 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.12.2015
Locație: Targu-Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai da, Martorii iubesc si ei "Blac Poamanday" de ce sa se ia de ea?
Nu e obicei pagan in definitiv, e unul modern.
Ca si traducerea stramba pe care au facut-o Sfintei Scripturi.
E moderna, e dupa doctrina, deci e "cool".
Eu nu stiu vreo Sfanta Scriptura sa fie stramba , poate sant intradevar carti apocrife in Biblie cum ar fii Paralipomene, si altele pe care le stim , dar ele fiind apocrife si nici Apostolii nici insusi Hristos nu citeaza din ele, nu au ce cauta in Biblie.
Reply With Quote
Vechi 26.06.2016, 18:16:23
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu sunt argumente, ci niste povesti inventate - ca ale tale.
Deci sant povesti inventate , spuse in fiecare an in preajma Pastilor sau a Craciunul , si tu razi.Adica faptul ca avem practici sau obiceiuri in randul credinciosilor crestini , care sant precrestine , pagane este de ras , sau de necrezut ? . Daca inca ar exista o populatie la sate, taranii , ca de acolo vine cuvantul ,,paganus,, ,care sa nu fie crestinata , da ar fii adevarat, Biserica se straduieste cu ei sa-i crestineze, dar asa cand ei fac parte din Biserica dreptmaritoare care calca pe urmele lui Hristos, e un semn de intrebare.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2016, 09:05:23
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ionel28 Vezi mesajul
Eu nu stiu vreo Sfanta Scriptura sa fie stramba , poate sant intradevar carti apocrife in Biblie cum ar fii Paralipomene, si altele pe care le stim , dar ele fiind apocrife si nici Apostolii nici insusi Hristos nu citeaza din ele, nu au ce cauta in Biblie.
pai apostolul Iuda citeaza din cartea lui Enoh in epistola lui. Voi, martorii, de ce nu aveti acesta cartea in biblia voastra "traducerea lumii noi"?

Last edited by stefan florin; 27.06.2016 at 09:47:17.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2016, 22:59:14
Banned

Smile

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
pai apostolul Iuda citeaza din cartea lui Enoh in epistola lui. Voi, martorii, de ce nu aveti acesta cartea in biblia voastra "traducerea lumii noi"?
Vezi ca nu stii , nu din cartea lui Enoh citeaza,,,,nu mai zic altceva ,,,,Si chiar daca e un apocrif, acolo sant descrisi cu numele ingerii care si-au parasit locuinta adica cerul , venind pe pamant si incalcand poruncile lui Dumnezeu. Au dezvaluit oamenilor practici oculte , magie, spiritism , etc. Multe dintre acele practici exista si azi , si interesant sant cautate sau practicate , chiar daca din curiozitate , si de catre crestini.
Reply With Quote
Vechi 28.06.2016, 09:59:09
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Vezi ca nu stii , nu din cartea lui Enoh citeaza,,,,nu mai zic altceva ,,,,Si chiar daca e un apocrif, acolo sant descrisi cu numele ingerii care si-au parasit locuinta adica cerul , venind pe pamant si incalcand poruncile lui Dumnezeu. Au dezvaluit oamenilor practici oculte , magie, spiritism , etc. Multe dintre acele practici exista si azi , si interesant sant cautate sau practicate , chiar daca din curiozitate , si de catre crestini.
si apropos, DE UNDE citeaza Iuda acolo?
PS: daca citeaza Iuda dintr-o apocrifa, nu inseamna ca acea carte este una buna si corecta?Voi DE CE nu ati introdus-o in Biblia voastra?
Vechi 28.06.2016, 11:09:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Din pacate tu nu poti sa faci diferenta nici intre Sf. Scriptura si o traducere masluita, nici intre Sf. Scriptura si talmacirea stramba care i-o dau "Martorii"

Si ia zii, ai habar cine si cum a intocmit canonul Noului Testament ?
Vechi 29.06.2016, 14:05:14
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
Iti spun eu ca exista printre traducerile strambe una care le depaseste pe toate: Traducerea lumii noi
Reply With Quote
Vechi 11.07.2016, 18:51:04
oandrei888 oandrei888 is offline
Banned

Data înregistrării: 11.07.2016
Implicit Despre adevărata credință creștină

Despre adevărata credință creștină, adevăratul Sabat, falsificări, manipulări, rătăciri și alte teme importante pentru creștini.
Pentru a afla cum puteți stabili adevăratele zile de Sabat, de ce trebuie să ținem Sabatele și nu duminicile sau sâmbetele după calendarul Gregorian, adevărata zi a învierii, falsa dogmă a trinității, Numele/Titlurile divine, reîncarnare, falsificări, manipulări și alte lucruri importante vă rog să-mi vizitați site-ul de internet:
https://mesajulmesagerului.wordpress.com/
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 0 01.05.2012 19:36:50
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic colaps Generalitati 37 11.05.2010 03:04:05
Proportiile religiilor pe glob luchian Generalitati 4 09.10.2009 15:32:51
100 de ani de istoria religiilor odin Generalitati 0 09.03.2007 18:47:32