Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.07.2016, 22:03:04
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Aoleu, Emiliane, nu stiu daca sa ma simt jignit pentru ca ma compari pe mine cu fariseii, sau stupefiat pentru ca te compari pe tine cu Hristos.
Aoleu... Ia uite aici, puțin credinciosule:

"Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl." - Ioan 14, 12.

"Fi-ți Sfinți, pentru că Eu sunt Sfânt !" - I Petru 1, 16.

Nu numai că trebuie să urmăm pe Hristos Domnul, dar trebuie să-L și depășim.

Dacă ar arde în tine cum arde în mine, dragostea de Hristos și de oameni, n-ai mai sta nici o secundă în erezie și nici nu ai gândi să scrii prostiile ce le-ai scris atâta timp.

Vai mie, beșicii de puroi, că nimic bun nu fac...

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Mai Emiliane, dar.nu ne-ai lamurit in ce context vazusi lumina ceea la 7 ani, ca am inteles ca pocainta ioc.
Te uitai la desene animate si a aparut, sau cum?
Nu mă trage de limbă, frățioare, e cumplit de greu să vorbesc despre asta... Și sunt prost ca noaptea deasă...

Poate voi vorbi despre asta, întro predică, dacă o să aibe nevoie de mine Domnul, de preoția mea, în pururea nevrednicia mea,
să-I păstoresc oițele preaiubite și preadorite... Iar dacă nu... în Sfântul Athos, să mor pustnic întro peșteră... Nici nu-mi trebuie mai mult...

Pomenește-mă și iartă-mă.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 31.07.2016 at 22:07:14.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:05:27
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Ia uite aici, puțin credinciosule:

"Adevărat, adevărat zic vouă: cel ce crede în Mine va face și el lucrările pe care le fac Eu și mai mari decât acestea va face, pentru că Eu Mă duc la Tatăl." - Ioan 14, 12.

"Fi-ți Sfinți, pentru că Eu sunt Sfânt !" - I Petru 1, 16.

Nu numai că trebuie să urmăm pe Hristos Domnul, dar trebuie să-L și depășim.

Dacă ar arde în tine cum arde în mine, dragostea de Hristos și de oameni, n-ai mai sta nici o secundă în erezie și nici nu ai gândi să scrii prostiile ce le-ai scris atâta timp.

Vai mie, beșicii de puroi, că nimic bun nu fac...
Pai mai besica, ai putea sa taci, asta ar fi cel mai bun lucru care chiar poti sa-l faci.
Vechi 31.07.2016, 22:07:13
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Emiliane, cand o sa invii primul mort, sau o sa potolesti o furtuna pe Bega, sa revii si sa ne impartasesti si noua ca ai ajuns asemenea lui Hristos.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:16:14
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai mai besica, ai putea sa taci, asta ar fi cel mai bun lucru care chiar poti sa-l faci.
Aș putea, măi furnică, dar prea mulți tăcuți sunt, nu că n-ar fi bine, dar dacă Domnul mă lasă să vorbesc, așa după puterea și măsura ce mi-o dă și îmi spune să mărturisesc pentru El, înaintea oamenilor, ca să mărturisească și El pentru mine, înaintea Tatălui, atunci eu vreau să vorbesc, să-L mărturisesc, prin cuvinte, prin haine, prin mers, cum spune Sfântul Ioan Gură de Aur, prin gesturi, prin privire, prin tot ce facem, zi de zi, pururea lauda Domnului, în gurile noastre, să-l mărturisim în psalmi, în cântări, în laude, nu numai cu vocea (fără instrumente, că Apostolii n-au avut instrumente, cum au ereticii "franco-latini" și neo-protestanți penticostali, baptiști, adventiști și alții) ci cu toată viața noastră, cât de mult putem. "Cu glasul meu către Domnul am strigat, cu glasul meu către Domnul m-am rugat", spune Psalmistul. În mulțumire lui Dumnezeu, vreau să mărturisesc pe Domnul, dragostea mea cea mare Domnul, vreau să înmulțesc dragostea-n Domnul... ce pot să fac, în pururea micimea mea cea mare.

Citat:
Emiliane, cand o sa invii primul mort, sau o sa potolesti o furtuna pe Bega, sa revii si sa ne impartasesti si noua ca ai ajuns asemenea lui Hristos.
Puțin credinciosule, să mustre Domnul cu smerenie, necredința ta... Și sminteala ce-o sădești mereu tuturor. Și să ne ierte.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 31.07.2016 at 22:22:40.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:25:11
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Ce necredinta, Emiliane, si ce sminteala ? Ca nu poti sa invii mortii ?! Ca nu poti sa potolesti furtunile ? Ca nu esti Dumnezeu ?!

Am inteles ca esti inselat si iti inchipui ca ai vazut Lumina Necreata, dar sa ajungi sa te asemeni lui Hristos ?! Chiar nu ai nicio limita ?!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:25:36
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
Tot pământul îl ține Ortodoxia, cum ținea Lot cu ai lui toată Sodoma și Gomora.
Să dea Domnul, să-l ținem cât mai mult...
Pai cum bre, in Apocalipsa, cartea aia care iti place tie cel mai mult, autorul spune Vino Doamne Iisuse si tu spui ca sa tinem pamantul cat mai mult ? Pai ce fel de crestin esti tu ca vad ca mai mult tii la pamant. :)
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:26:02
Romowe
Guest

Implicit

Bah, lumina aia era "ochiul magic" de la ușă. Necreată? Poate refractată.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:27:17
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
Ce necredinta, Emiliane, si ce sminteala ? Ca nu poti sa invii mortii ?! Ca nu poti sa potolesti furtunile ? Ca nu esti Dumnezeu ?!

Am inteles ca esti inselat si iti inchipui ca ai vazut Lumina Necreata, dar sa ajungi sa te asemeni lui Hristos ?! Chiar nu ai nicio limita ?!
Lumină. "Necreată". Halo. Peridol.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:31:42
Romowe
Guest

Implicit

Îți dai seama ce înseamnă venirea lui Igorete la Schwefelburg? O să își extindă ăia construcțiile lor ozenoide, și îl vor urma cu strictețe pe bășinul al optulea, cum să zic, trîmbița a opta...aia de pe Bega. :)))))
Reply With Quote
Vechi 31.07.2016, 22:33:29
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
pururea lauda Domnului, în gurile noastre, să-l mărturisim în psalmi, în cântări, în laude, nu numai cu vocea (fără instrumente, că Apostolii n-au avut instrumente, cum au ereticii "franco-latini" și neo-protestanți penticostali, baptiști, adventiști și alții) ...
"Cântați Domnului cu alăută, cu alăută și în sunet de psaltire;
Cu trâmbițe și în sunet de corn, strigați înaintea Împăratului și Domnului" :)
Reply With Quote
Răspunde