![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Taierea imprejur nu este nimic si netaierea imprejur nu este nimic, ci pazirea poruncilor lui Dumnezeu" (1 Corinteni 7:19) Este suparator modul in care incercati sa desfiintati ceea ce Dumnezeu a lasat scris in piatra. Faceti din poruncile lui Dumnezeu, "obiceiuri evreiesti", "traditii vechi testamentare". Ar fi bine sa aveti un respect deosebit pentru ceea ce Dumnezeu a lasat pentru noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() multa iubire ps deloc ... si la judecata eu am in spate O BISERICA SI SE NUMESTE ORTODOXA ADICA TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS PLUS SFINTII PARINTI , PLUS MARTIRI , PLUS ...... .... asadar DEJA OALELE SUNT SEPARATE la judecata eu mai am o sansa , tu NU ![]() MULTA IUBIRE |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da. In Vt ziua sabatului (sau sambetei - in unele traduceri ortodoxe) este numita "ziua de odihna inchinata Domnului"(porunca a patra - Iesirea 20:10). Nu cunosc o alta zi a saptamanii care sa fie numita "zi inchinata Domnului". Cred ca si Sf. Ioan se referea la aceeasi zi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anyway,cine are informatii mai ample sau stie unde pot fi lecturate aceste documente rog sa lase orice info util.Cu multumiri. Last edited by Scotland The Brave; 04.08.2011 at 21:54:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aveti cumva si vre-un singur verset in care sa se vorbeasca despre trecerea de la pazirea zilei a saptea la pazirea zilei intaia?
Sf. Apostol Pavel este primul adventist (asteptator a revenirii lui Hristos). El se adresa celor care tineau o sumedenie de ritualuri si sarbatori (care nu-si mai aveau rostul). Nu era vorba de ziua de odihna inchinata Domnului (pe care si Sfantul Apostol o pazea). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ramai cu bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare: in cazul asta, cum de duminica este ziua Domnului? Si pentru ortodocsi s-a ostenit degeaba apostolul?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|