![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mesia nu a avut doar 12 apostoli. A avut sute. Dar doar 12 au ales sa Îl urmeze pana în momentul morții. Asta cu lor le-a fost dat nu merge, nici multi chemați puțini aleși. Pentru ca toți suntem chemați depinde cum răspundem. Exact ca în parabola semănătorului. "5. Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și semănând el, una a căzut lângă drum și a fost călcată cu picioarele și păsările cerului au mâncat-o. 6. Și alta a căzut pe piatră, și, răsărind, s-a uscat, pentru că nu avea umezeală. 7. Și alta a căzut între spini și spinii, crescând cu ea, au înăbușit-o. 8. Și alta a căzut pe pământul cel bun și, crescând, a făcut rod însutit. Acestea zicând, striga: Cine are urechi de auzit să audă." |
|
|||
|
|||
![]()
Rog pe Admin sa acorde un pic de atentie acestui user.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai mare mândrie ca asta nu am citit. Sincer. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Să înțeleg că susții, ca și Demetrius, că cea din urmă nu e o chemare mântuitoare?
|
|||
|
|||
![]()
Eu susțin ca toți suntem frați și nu ar trebui sa existe diferențe intre familie (singe) și restul. Sa fim precum ingerii. O familie în voia Lui.
"48. Iar El i-a zis: Cine este mama Mea și cine sunt frații Mei? 49. Și, întinzând mâna către ucenicii Săi, a zis: Iată mama Mea și frații Mei. 50. Că oricine va face voia Tatălui Meu Celui din ceruri, acela îmi este frate și soră și mamă." Și dimpotrivă sa avem mai multă iubire fata de străin decât de aproape. "Și dacă iubiți pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteți avea? Căci și păcătoșii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ciudat ca si pe restul.
|
|||
|
|||
![]()
Din păcate în lume, familia e familie iar restul nu contează. Măcar de i-ar iubi cu aceeaÈi monedă.$
Last edited by pc-cutza; 22.09.2016 at 22:40:18. |
|
||||
|
||||
![]()
@AlinB: De-aia e bine când sunt mai mulți ochi. Dar nu pe asta era centrată discuția.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 21:05:47 |
Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 21:55:18 |
Cugetari despre Hristos | florin.oltean75 | Generalitati | 55 | 07.04.2012 10:13:01 |
Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 20:14:10 |
|