![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Iar toți cei ce credeau erau laolaltă și aveau toate de obște. Și își vindeau bunurile și averile și le împărțeau tuturor, după cum avea nevoie fiecare" (Fapte 2,44-45 - versiunea ortodoxă) "Iar inima și sufletul mulțimii celor ce au crezut erau una și nici unul nu zicea că este al său ceva din averea sa, ci toate le erau de obște. [...] Și nimeni nu era între ei lipsit, fiindcă toți câți aveau țarini sau case le vindeau și aduceau prețul celor vândute, și-l puneau la picioarele apostolilor. Și se împărțea fiecăruia după cum avea cineva trebuință." (Fapte 4,32.34.35 - versiunea ortodoxă) Citat:
Citat:
Citat:
Altfel, principiul Sola Scriptura se aplică și aici: Biblia vorbește în multe locuri de folosirea instrumentelor muzicale pentru preamărirea lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Știi bine că nu asta verificau... Citat:
După mintea mea nu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar eu i-am replicat ca, totusi are o facultate si daca mai spune asa ceva si altora se face de rusine.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||||||
|
|||||||
![]()
Se împacă foarte bine! Vorbesc de cărțile Scripturii. Cu ce nu se împacă? Cu răstălmăcitorii Scripturii!
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Hotărât NU! Îți pot da și motivele, dar cu siguranță le cunoști... La această întrebare nu pot răspunde. Sper să-mi apreciezi sinceritatea. Nu e nevoie, e suficient să-mi dai un (1) singur exemplu de înviere prin moaște. Și chiar două (2), doar pentru a mă contrazice ("minunile nu sunt repetabile în formă"). De la trei (3) în sus îmi captezi atenția și devin susceptibil a lua în serios ortodoxia. Citat:
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara Adevar nu poti practica un crestinism care sa aiba o finalitate. Exemplul cel mai elocvent este impartasirea cu Sf.Taine. Daca tu in calitate de crestin neoprot.- de om care crede in alt fel - ignori aceasta impartasire cu Sf.Taine, eu unul nu pot sa spun despre tine ca practici crestinismul. Pana aici toate aceste inclinatii filosofico-religioase ale tale chiar nu ma intereseaza. Dar in momentul in care propovaduiesti un alt "adevar" facand prozeliti in sensul ca smulgi oameni de la practicarea crestinismului indemnandu-i sa nu-l mai practice asta pe mine ma doare. Iar in ce priveste ignorarea sectarilor am ajuns la o concluzie intermediara, dar de neclintit: ii poti ignora pe sectari practicand un crestinism adevarat. Numai asa tipi de cea mai joasa speta precum osutafaraunu pot fi ignorati prin faptul ca ... te ignora ei pe tine pentru ca te judeca pentru crestinismul tau autentic. Si de-asta se si tin scai de tine sau stau agatati pe forumul acesta. Tocmai pentru ca vor sa te ignore si sa iti arate superioritatea lor. da, pentru ca vor sa-ti arate cat de sus sunt in comparatie cu ortodocsii, se tin scai de forumul asta.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" Last edited by Illuminatu; 27.10.2012 at 00:35:38. |
|
|||||
|
|||||
![]()
Ca popor, Israel a eșuat la acest capitol, deși cazuri izolate au mai existat, începând cu Avraam (primul evreu) și terminând cu Iona (unul mai de pe la urma VT).
![]() Nu era vorba de argumente privind inspirația VT, recte a Decalogului. Dacă pui sub semnul întrebării până și inspirația singurelor cuvinte scrise de mâna lui Dumnezeu pe această planetă, cred că putem să ne luăm "la revedere" de la orice urmă de creștinism... Citat:
Hristos afirmă că sâmbăta a fost făcută pentru om, iar nu omul pentru sâmbătă. Concluzia logică ar fi că toți oamenii trebuie să păzească duminica? Bun argument, ce să mai zic... ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Cam de când s-a pus problema unui logo. Crucile de pe biserici, ori din cimitire, au apărut mai de mult. Aș putea zice, chiar dinaintea apariției "azș-eilor"... Citat:
Last edited by osutafaraunu; 27.10.2012 at 00:42:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia de-aici, biblicistu' lu' peste: "20.Și a murit Elisei; și l-au îngropat. Iar la începutul acelui an au intrat în țară pâlcurile tâlhărești ale lui Moab. 21.Și a fost că'n timp ce unii îngropau un om, iată că au dat cu ochii de tâlhari și l-au aruncat pe om în mormântul lui Elisei; și de'ndată ce acela s'a atins de oasele lui Elisei, a înviat și a stat pe picioarele lui." 4 Regi 13.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
OK. Și pentru că ignorarea s-a realizat și astăzi cu succes, vă doresc tuturor o noapte bună!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La cat mai dese aceste clipe lipsite de aroganta si ingamfare! Te rugam din suflet!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Nu te-ai gandit totusi ca esti ignorat nu din cauza arogantei ci din cauza limbajului pe care il folosesti? (mincinosule, nemernicule, bibicistul lui peste, etc...) Te-ai gandit ce s-ar intampla daca ti s-ar raspunde cu aceeasi moneda? Ar iesi circ pe forum. Asa ca e mai intelept sa nu ti se raspunda. Unii nu vor sa se murdareasca cu asemenea limbaj. (Iarta-ma, presimt ca iar mi te pun in cap, dar chiar nu-ti vreau raul)
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 20:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 07:01:32 |
|