Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2010, 22:58:19
ionut12 ionut12 is offline
Banned

Data înregistrării: 19.05.2010
Locație: IASI
Religia: Ortodox
Implicit Pacatele cele mai mari

1 necredinta in duknezeu
2 sinuciderea
3 desfranarea
4 judeca pe oricine
5 sodomia
si mai este o vb cel mai mare pacat este cel care il facem cel mai des asa mia zis un pr de manastire
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 23:05:48
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit Proorocia lui Vsovi. Au Mai Rămas 865 de zile!

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Iar nu îmi merg butoanele...
Deci Ilie a fost și e în Duhul și vine mereu oridecâteori trebuie să înfrunte pe antichrist, deci vine și la 12 noaptea 2012, luna 12 ziua 12, atunci când unii vor să instaureze noua ordine mondială...
Vsovi se ambiționează să proorocească! Au Mai Rămas 865 de zile și vom vedea dacă proorocia lui se va împlini și Ilie va veni la 12 noaptea, de Anul Nou 2013!
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 23:52:19
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

mariamargareta nu lua in seama ce zice el,este ratacit. Nu vezi ca-l preocupa numai sfarsitul lumii? Vom vedea cum va randui Dumnezeu,doar in El ne incredem,nu in orice secta.
Reply With Quote
Vechi 19.08.2010, 23:57:22
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dragă Sfântule Așteaptă, dumneata nu vezi că a postat MM ceea ce ai postat dumneata din nou? Sau ați postat aproape simultan, nu-i bai, dar baiul îi că vă lăsați manipulați de lingvisvistele diversioniste ale lui nenea și ale lui schevola care vă învață să ascultați de tanti grijania ce vă ghicește în zaț, că pământul și apele de jos e glob, că sunt milioane de ani de la întemeierea lumii și că Iisus odată ce s-a ridicat la ceruri acum 2000 de ani a urmat și urmează milioane de ani în loc de 1000 și încă 1000, și că eu și alții suntem secte milenariste...

Nu v-am explicat cine e ''sectă rea''? Ei au înscenat că toți ceilalți sunt secte și eretici și numai și numai ei nu sunt secte ci ortodocși puri sânge, au inventat un fel de pile, de privilegii în credință, dar iată că au căzut mai jos decât toți căci în ciuda Adevărului refuză până astăzi să accepte că ortodoxia este a Domnului Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... și nu a lor proprie și personală... De ce refuză? Păi poate pentru că au promis-o lui antichrist cu care se unesc pe ei și pe noi pe la 5 palme și apoi se îmbracă ei și ne învață și pe noi în haină de s-edomiți, haină de purpură și stacojiu, așa cum și-au bătut joc de preasfânta Maria și de Iisus și de sfânta Verginica... e aceiași poveste, timpul a trecut, năravul mârșav a rămas. Nu-i acuz ci vreau să se le dau întărire în Adevăr ca să se pocăiască și să iasă din mocirlă... nu osândesc pe nimeni căci nu mie ci lui Ioan-Ilie i-a fost dată puterea asta de îndreptare și nu mie păcătosului mare păcătos mirean din poBOR!
Da, noi, "lingvistele diversioniste" MM și AEIT, susținem:
-că Pământul este aproximativ sferic, având forma de glob numită "geoid", în timp ce voi, pucioșii, susțineți că este rotund și plat ca o farfurie!
-că sunt mai multe ere geologice de la întemeierea lumii și până azi, pe care Biblia le sintetizează în conceptul metaforic de "zile", care la Dumnezeu valorează cât o mie sau mai multe mii de ani, în timp ce voi, pucioșii susțineți că Pământul are vârsta de 7500 de ani (deci trilobiții și dinozaurii n-au existat, chiar dacă au rămas fosilele lor prin pământ!); dar și că România are 7500 de ani, fiind primul pământ care a ieșit din ape la Facerea lumii, și apoi, din nou, România a fost pământul din care a fost plămădit Adam, și apoi, din nou, România a fost primul pământ care a ieșit din ape după Potopul Lui Noe!
-că Iisus S-a suit la ceruri în urmă cu aproximativ 2000 de ani și va veni din nou pe pământ atunci când va hotărî Tatăl Ceresc, în timp ce voi, pucioșii susțineți că după ce Iisus s-a ridicat la ceruri acum 2000 de ani, au urmat exact 1000 și încă 1000 de ani și apoi Iisus a venit pe pământul român (mai precis, începând cu anul 1955) pe furiș, în duh, ca să judece viii și morții;
- că toate grupările religioase, mișcările și "bisericuțele" care au ieșit din BOR și s-au individualizat, pretinzând că sunt mai împlinitoare, mai curate, mai sfinte, mai precise, mai autentice decât Biserica-mumă din care au ieșit, sunt SECTE (bune, rele, dar tot secte sunt, căci "sectă" înseamnă "felie tăiată dintr-un întreg") în timp ce voi, pucioșii pretindeți că singura biserică adevărată este "Biserica Noul Ierusalim" și că aceasta nu e sectă; ba dimpotrivă, pretindeți că BOR ar fi o "sectă" a acesteia;
- că Verginica ( Virginia Stoica, născută Tudorache) n-a fost sfântă, ci o creștină habotnică, ale cărei manifestări psihotice au fost speculate în interes personal de către unii întreprinzători care s-au auto-intitulat "păstori", și ale cărei perorații au fost considerate "vorbiri ale lui Dumnezeu", în timp ce voi, pucioșii susțineți că Verginica a fost sfântă și că acum este Maica tuturor creștinilor și că este Purtătoare de Dumnezeu, motiv pentru care i-ați alcătuit un Acatist copiat după Acatistul Maicii Domnului;
- că Sfântul Ilie n-a venit încă, în timp ce voi, pucioșii susțineți că în anul 1975 Ilie era deja venit, în duh, la Pucioasa;
- că așa-zisul "Cuvânt al lui Dumnezeu" lansat la Pucioasa este plin de contradicții, modificări, inconsecvențe, contraziceri față de mesajul biblic, fiind o colecție de predici care au avut ca autoare, pe rând, pe: Verginica Stoica (între anii 1955-1980), pe Maria Tudorache (între anii 1982-1994) și pe Mihaela Tărcuță (din anul 1990 și până în prezent); în timp ce voi, pucioșii susțineți că acest "Cuvânt" este o colecție de mesaje sosite din cer de la Dumnezeu, Maica Domnului, sfinți, îngeri și diverși decedați, mesaje care completează canonul biblic și sunt o prelungire modernă a Sfintei Scripturi.

Last edited by mariamargareta; 20.08.2010 at 00:07:18.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 00:14:41
valimarin valimarin is offline
Junior Member

Data înregistrării: 30.04.2007
Implicit Dragul meu "necredincios"

Citat:
În prealabil postat de Necredincios Vezi mesajul
Cel mai groaznic, cel mai periculos?
Dragul meu "necredincios" spui ca nu ai primit nici un raspuns corect, nu este asa, ai primit mai multe raspunsuri si toate sunt corecte, ar fi trebuit sa spui ca nu ai primit raspunsul pe care il doreai sau il aveai in minte deja.
Pacatul cel mai grav este, asa cum s-a si spus, pactul care ma stapaneste pe mine.
Pentru ca ai ucis, ajungi in iad, dar si pentru furt, si pentru betie, si pentru curvie, s.a., tot in iad ajungi. Important este sa ne vedem fiecare pacatele noastre, caci toate sunt "cele mai mari", tot ceea ce strica ordinea fireasca a lucrurilor, asa cum le-a lasat Dumnezeu, sunt pacate foarte mari.
Sunt multe de spus insa ma voi opri aici.
Doamne ajuta !
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 09:26:29
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ilie si Enoh vor fi in vremea cand va imparati antihrist,timp de 1260 de zile. Iar in final vor fi omorati de catre acesta,ca sa cunoasca moarte trupeasca! Nu mai veni cu erezii pe un forum crestin-ortoodox!
Deci persiști în minciuni eu ce să-ți fac și uite că iar mă faci eretic, pe mine... păi de ce domnule frate obraznic?

Cine domnea în vremea lui Enoh-Arsenie Boca? Sau voi nu știți nimic de teroarea și prigoana comunistă... erați prea mici. Dar eu știu că am 92 de ani și 7 luni, iar voi visați ce știu eu ce antichrist? Păi ai văzut dumneata un antichrist mai mare ca ăsta până azi? Că ăștia l-au depășit cu mult pe hitler și pe stalin și pe arie și pe iscariotul și până și satana e mic copil că satana te ispitește dar te lasă să cazi singur, pe când ăștia te-au obligat să te ispitești singur și să cazi cu certitudine din relația cu Dumnezeu...

Voi nu știți se pare încotro vă îndreptați... păi nu mai căutați să ajungeți exponate de muzeu sau specimene grăsuțe pentru laboratoarele și abatoarele lor... sau nu știți că ei au minteresul vicleniei desfrânării? Vă folosesc și apoi adio...

Iar cele 1260 de zile astea sunt după părerea mea. Când s-a autoînscăunat la șefia sanatoriului desfrânărilor antichrist cu ajutorul șefului Curții Constituționale și cu participarea patriarhului... care a mărturisit și l-au omorât exact la fel când au mai ucis un patriarh fără patriarhie...

Eu nu am venit cu erezii ci mintea voastră e plină de ele... dar nu e vina voastră ci sune clar părintele Justin Pârvu :''mai marii voștrii nu o să lumineze turma ci o să o vândă cui dă mai mult'' ceva de genul ăsta, căci în orice problemă ei tac și vă lasă ca să vă rătăciți de la Adevăr... ajungând voi să slujiți desfrânării și gLumii...

Deci dragul meu, înainte să te apuci să crezi ca prostul în miorlăielile ispisisicilor aristocrate, caută și în inima ta de care parte șade Adevărul și nu te mai teme ca fraierul că or să te alunge din biserică cei ce și l-au autoîntrnat pe antichrist...

Să nu zici că nu ți-am răspuns frumos, fără să-ți tăinuiesc nimic... deși m-ai făcut mereu mincinos, eretic, sectant, nebun și în fel și chip... lucruri care înseamnă mânie împotriva fratelui și dacă faci așa ai să ajungi în judecată, sobor, focul gheenei...

Deci Enoh-Arsenie Boca a murit ca martir după ce a cerut de la Dumnezeu vreme îndelungată să aibă parte de moarte martirică... și iată a primit: a fost ucis de antichrist prin otrăvire, și a murit înainte de Cezarul exact așa cum i-a proorocit acestuia că în '89 v-a muri și el...

Deci Israele tată și Iuda tată... cu Enoh-Arsenie Boca s-a cam împlinit dacă nu cumva o să-l dezgroape și o să găsească mormântul cam gol...

Ai fost să vezi pictura de le Drăgănescu să constați că Iisus Hristos, Cel Euharistic este fără barbă? Și crede-mă că el nu s-a barberit prin Cer! Deci iată că el a mărturisit pe sf. Verginica și atunci când nu a crezut așa ca tine a rămas mut... dar apoi a crezut și i s-a dezlegat limba... și inima.

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 09:28:50.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 09:47:05
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi se ambiționează să proorocească! Au Mai Rămas 865 de zile și vom vedea dacă proorocia lui se va împlini și Ilie va veni la 12 noaptea, de Anul Nou 2013!

Draga mea dalmațiancă pătată cu pete roșii de păcură pe rochiță, nu scoate iar minciuni insinuând lucruri false, eu am scris așa:

12 noaptea fix ziua 12 din luna 12 anul 2012 vor să instaureze ''băieții buni'' noua ordine mondială ca să facă viceversa decât Iisus Hristos Carele a instaurat Împărăția Cerurilor pe Pământ în 1991-1992 și care are aproape 18-19-20 de ani, nu știu exact că n-am calculat...

Iar cum sfântul Ilie este în luptă mare și veșnică cu antichrist prin răbdare sfântă și ascultare pentru Dumnezeu... cu siguranță va apărea și El ca să călăuzească pe poBor ca să nu creadă minciunile și diversiunile lui antichrist, și va apare oricând și la oriceoră când e nevoie de a face voia Lui Dumnezeu căci Lui i s-a dat toată puterea de îndreptare a poBORului așa cum este scris și mărturisit la Apocalipsă.

Deci păcatul cel mai mare este că:

Ia... și apoi nu mai vine să recunoască...
și dacă nu a papat de tot ceea ce a luat nu mai vrea cu oricechip să dea înapoi... până la sfârșit... până ce înghite toată păsărica prinsă-n pom exact așa ca ispisisikaa ce s-a suit și a stat la pândă și a înhățat cele două vrăbii ce s-au vândut pentru un ban... dar nimic nu cade la pământ fără știrea Tatălui Ceresc.

Sau cum zicea Ionuț12, este păcatul în care te-ai statornicit saul-ai ascuns atât de bine încât nici tu nu mai ști pe unde l-ai ascuns cu tine cu tot.

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 09:50:57.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 10:08:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
mariamargareta nu lua in seama ce zice el,este ratacit. Nu vezi ca-l preocupa numai sfarsitul lumii? Vom vedea cum va randui Dumnezeu,doar in El ne incredem,nu in orice secta.
Deci sunt și rătăcit, eu...

Dragul meu voi sunteți oricesectă căci voi v-ați luat rolul de sf.Ilie că așa v-a educat antichristul... ca să vă recunoașteți numai pe voi acolo la simbolul credinței și să osândiți pe oricine vă contrazice și ați ajuns defapt așa să credeți că numai voi sunteți vrednici și sunteți drepți și spuneți Adevărul căci v-a dat satana scaunul lui de domnie... deci defapt voi sunteți spahii și ienicerii creduli ai sultanului ce s-a îndrăgostit mereu de alt harem pe care l-a ocupat prin propagandă și îi facți pe plac de frică... și vă e frică să nu cumva să fiți alungați din biserică... și atunci alungați voi pe oricine așa ca la inqqqiziția lui pește prăjit pe jar de cărbuni și osândiți fără cruțare pe oricine mărturisește pe Adevăratul simbol de Credință: ''........Și întru Duhul Sfânt.... Cel ce a grăit prin prooroci'' ... căci firește, voi partea asta ați uitat-o că cică în mintea unora nu mai există Duhul Proorociei și nu mai există prooroci... deci o fi murit Unul din Sfânta Treime... și Cine anume? Păi tocmai Duhul Sfânt, Domnul de Viață Făcătorul Carele din Tatăl purcede... Și atunci cine este ereticul și rătăcitul și sectantul? Nu cred că mai e nevoie de vre-un răspuns... stimată broscuță dragă.

Mă și dacă nu v-aș fi spus. Dar voi aveți pact cu diavolul.

Mă iartă frate dragă dacă nici acum nu am reușit să-ți arăt calea spre ''Duhul Tău cel bun Carele mă va povățui la pământul dreptății''

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 10:12:18.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 11:39:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

mariamargareta:

Citat:
Da, noi, "lingvistele diversioniste" MM și AEIT, susținem:
-că Pământul este aproximativ sferic, având forma de glob numită "geoid", în timp ce voi, pucioșii, susțineți că este rotund și plat ca o farfurie!
A explicat aici la sfântul Damaschin și aici despre cum este scris și cum este Creația până când ''Noi le vom face pe toate'', adică Domnul le va face noi pe toate... va reânnoi Creația iar ce a fost bun se va păstra căci ''nimic din Cuvântul lui Dumnezeu nu trece; Cerul și Pământul va trece dar Cuvântul Meu nu va trece...''

Tu iar minți și furi zicând că a susținut cineva că e vre-o farfurie, păi la furi farfurie le trebe, ei mâncă din ea dar zic mereu că alzul a papat din ea... cred că ne confunzi cu Giordano Bruno și Inqqqiziția... păi ambii erau mincinoși!

Citat:
-că sunt mai multe ere geologice de la întemeierea lumii și până azi, pe care Biblia le sintetizează în conceptul metaforic de "zile", care la Dumnezeu valorează cât o mie sau mai multe mii de ani, în timp ce voi, pucioșii susțineți că Pământul are vârsta de 7500 de ani (deci trilobiții și dinozaurii n-au existat, chiar dacă au rămas fosilele lor prin pământ!); dar și că România are 7500 de ani, fiind primul pământ care a ieșit din ape la Facerea lumii, și apoi, din nou, România a fost pământul din care a fost plămădit Adam, și apoi, din nou, România a fost primul pământ care a ieșit din ape după Potopul Lui Noe!
Deci bine că măcar că mărturisiți că sunteți vrăjitoare desfrânate căci susțineți exact ce susțin vrăjitorii științifici din toată gLumea... și voi îi credeți, păi tot o gură de om este în spatele acestor diversiuni doar că repetă refrenul pe diferite tonuri toate aceste mulțimi de oameni aristocrați și vouă vă e cam frică să nu-i credeți din moment ce ați învățat și la școală că e așa și v-au și ''demonstrat'' ei, ''băjeții buni'', cât de adevărate sunt teoriile materialist dialectice și științifice... prin legea datării cu carbon 12, a înjumătățirii cantității de material radioactiv, și și-au dat și premii și voi iar i-ați crezut... Și iată cum i-a desfințat Adevărul care nu supără pe omul cinstit și bun, și nici pe mine răul și păcătosul nu m-a supărat deși eu am studiat la școală și la facultate toate teoriile lor și am realizat până la urmă că sunt absurde, voi de ce nu puteți? Fiindcă nu vreți.

Citat:
-că Iisus S-a suit la ceruri în urmă cu aproximativ 2000 de ani și va veni din nou pe pământ atunci când va hotărî Tatăl Ceresc, în timp ce voi, pucioșii susțineți că după ce Iisus s-a ridicat la ceruri acum 2000 de ani, au urmat exact 1000 și încă 1000 de ani și apoi Iisus a venit pe pământul român (mai precis, începând cu anul 1955) pe furiș, în duh, ca să judece viii și morții;
Nici vorbă wsă susțină cineva că a venit în 1955, Domnul Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu a venit exact în curte la părinții lui Veronica de la Vladimirești, în lanul de porumb din curtea părinților ei unde a ars pământul și au pus în locul acela o sfântă Cruce, Dar mai înainte a venit Moșul Dumnezeu la ciobănașul Petrache Lupu. Deci Atunci a aterizat Hristos pe furiș... trimis din nou de Tatăl la om... iar că a venit în Duhul proorociei ca Mângâietor pentru poBor iată că tot voi susțineți că nu poate veni decât în trup de om, deci ați desfințat și Biserica Lui plină de Duhul, că ziceți că nu putea veni că e la Tatăl sus în Cer... Păi nu este scris că prin El toate s-au făcut? Deci cum atunci susțineți că nu a venit măcar în Duhul până acuma? Deci a venit mai înainte de 1955 și atunci doar a început lucrarea de Trâmbițare... căci a pregătit-o pe sfântă de la vârsta de 9 ani și a cunoscut-o că e proorocița Lui încă din pântecele maicii Sale Andreiana... ființă sărmană și analfabetă.

Citat:
- că toate grupările religioase, mișcările și "bisericuțele" care au ieșit din BOR și s-au individualizat, pretinzând că sunt mai împlinitoare, mai curate, mai sfinte, mai precise, mai autentice decât Biserica-mumă din care au ieșit, sunt SECTE (bune, rele, dar tot secte sunt, căci "sectă" înseamnă "felie tăiată dintr-un întreg") în timp ce voi, pucioșii pretindeți că singura biserică adevărată este "Biserica Noul Ierusalim" și că aceasta nu e sectă; ba dimpotrivă, pretindeți că BOR ar fi o "sectă" a acesteia;
Mă, nu v-am zis că v-ați autoînscăunat cîci v-a dat satana scaunul lui de domnie și puterea lui? și mergeți după fiare căci avea rana de moarte vindecată... și dacă nu mă înșel așa v-a învățat la orele de învățământ politic, v-a învățat că toți e răi, secte, chiaburi, diversioniști, agenturi, clanuri, imperialiști, capitaliști, moșieri, telectuali trădători, derbedei, golani, măi dragă animalule... și ce mai vrei dumneata și că numai ăia sunt vrednici care au semnat la secu' sau la partid sau poartă cravațică roșie...
Și dacă nu mă înșel cine vrea mereu să răpească de la unii sau de la alții, mănăstiri, case, daruri? Ca să înscăuneze unelțicile lor, și dacă se prinde fraierul îi scoate prin miliție și ziariști și massmedia ca fiind sectă rea și-i taie afara din BOR și zice la toți că iată ei s-au desprins că e mișcare centrifugă... ei s-au dezbinat... păi nu v-am întrebat mereu până unde credeți voi că ține minciunile astea mintereasat prozelite pline de înțelepciune? Sau credeți că noi nu știm că masoneria și KGB-ul și ceaușiștii și ilieștii sunt înfiltrați prin BOR? Vă știm dragilor și vă tolerăm... dar nu ne mai acuzați tot voi crezând că cine strigă mai tare hoții ăla sigur e vrednic... că știm că numai hoțul strigă hoții cu disperare căci nu are credință și neavând credință strigă burta lui din el că știe că-și pierde privilegiile și poftele rele... duhul minciunii măririi de sine. Domnule, dar nu e toți la fel... uite la preotul Gabriel sau la părintele Justin sau la părintele Proclu sau la Făgețeanu sau la arhiereul de la Maramureș și ai să vezi că mai sunt și oameni cu Har...

Citat:
- că Verginica ( Virginia Stoica, născută Tudorache) n-a fost sfântă, ci o creștină habotnică, ale cărei manifestări psihotice au fost speculate în interes personal de către unii întreprinzători care s-au auto-intitulat "păstori", și ale cărei perorații au fost considerate "vorbiri ale lui Dumnezeu", în timp ce voi, pucioșii susțineți că Verginica a fost sfântă și că acum este Maica tuturor creștinilor și că este Purtătoare de Dumnezeu, motiv pentru care i-ați alcătuit un Acatist copiat după Acatistul Maicii Domnului;
-deci e clar, sunteți exact ca fariseii și saducheii care au scos-o pe preasfânta fecioară Maria ca fiind o desfrânată și susținănd că ceea ce ieșea din gura Domnului este un Duh necurat... deci iată și voi ați văzut-o curvind pe sfânta Verginica, fiica bună a Maicii Domnului și a Moșului Dumnezeu, ați văzut-o sub arțar sau sub mesteacăn... așa ca cei doi bătrâni ''drepți'' din istoria Susanei, și vă arătați insultați că Maica scrie un acatist asemănător cu al ei pentru fiica ei cea bună... fata Moșului. Păi nu sunteți voi exact ca fata babei? Dar o să luați de la sfânta Vineri lada de zestre special făcută pentru voi: șerpi, șobolani, vulpi, balauri și găuri negre... nu e vina mea ci voi vi le-ați ales.

continuarea mai jos
Reply With Quote
Vechi 20.08.2010, 11:40:12
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit continuare pentru vrăjitoare

Citat:
- că Sfântul Ilie n-a venit încă, în timp ce voi, pucioșii susțineți că în anul 1975 Ilie era deja venit, în duh, la Pucioasa;
Păi dacă lui Ilie-Ioan-Ilie i s-a dat puterea de îndreptare înseamnă că a venit și vine după Cuvântul lui Dumnezeu și va pregăti poBorul pentru judecată... nu sunt eu Acela... eu sunt un mare păcătos mirean din poBor, și am 92 de ani și 7 luni și sunt putred, bălos, chelbos și mai ud încă și canapea...

Citat:
- că așa-zisul "Cuvânt al lui Dumnezeu" lansat la Pucioasa este plin de contradicții, modificări, inconsecvențe, contraziceri față de mesajul biblic, fiind o colecție de predici care au avut ca autoare, pe rând, pe: Verginica Stoica (între anii 1955-1980), pe Maria Tudorache (între anii 1982-1994) și pe Mihaela Tărcuță (din anul 1990 și până în prezent); în timp ce voi, pucioșii susțineți că acest "Cuvânt" este o colecție de mesaje sosite din cer de la Dumnezeu, Maica Domnului, sfinți, îngeri și diverși decedați, mesaje care completează canonul biblic și sunt o prelungire modernă a Sfintei Scripturi.
Contradicțiile, modificările, inconsecvențele și contrazicerile sunt în mintiuțele voastre crude și copilărești care cer mereu semne și minuni ca să creadă, dar nu li se vor da nemulțumiților vicleni desfrânați semne și dovezi ci li se va da semnul lui Iona...

Și repetați mereu placa cu altă Evanghelie... păi nu spune sf. Pavel ce înseamnă altă Evanghelie? Păi e vorba că repede faceți din orice proorocie și orice scriere și orice Cuvânt și orice Scriptură, o evanghelie a fățărniciei și lăcomiei și vicleniei căci asta e firea ascunsă a omului, e un furăcios care nu mai vrea să vină să recunoască ci o ascunde și se ascunde și el fugind la munți : Cădeți peste noi că vine mânia mielului...

Deci cine v-a învățat să fugiți de răul care vine pui de năpârpârci și de vipvipere...

Căci iată viperele o ucid pe măicuța lor... și așa ați făcut cu preasfânta Maria și cu sfânta Verginica... sau vi se pare că tot eu mint, măi dragă animalule? Mă dragă fariseule dat cu var și cu miere și v-ați pus și pene și apoi ați îmbrăcat biserica Domnului în purpură și stacojiu? Am dreptate? Dar nu este a mea ci este a urmașilor urmașilor noștrii în veacul vecilor, a nepoțeilor și strănepoțeilor noștrii în veacul vecilor...

Mă și nu v-a yis că pe alea mari să le faceți și pe alea mici să nu le lăsați? Căci nu Jertfe voiesc (răzbunări pentru furăciuni) ci Milă Voiesc...

Deci iată eu v-am mărturisit pe Adevărul și mi-am mântuit sufletul, mai rămâne ca și dreptul să se întoarcă de la calea lui cea rea! Amin.

Doamne ajută!

(Deci dragele mele soții trebuie să mă despart de voi căci m-am îndrăgostit de alt harem... pe care l-am furat, l-am luat și pe care l-am beut și papat... deci ce păcat mai mare vrei Solomoane Tată dragă? Aici este Înțelepciuciunea!)

Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 11:55:35.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta Eugen7 Dogmatica 80 08.02.2013 09:24:46
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? alexdu Generalitati 79 23.09.2011 16:55:07
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
Ce este pacatul? Rodica50 Intrebari utilizatori 0 23.11.2010 13:11:18
Ce este pacatul? iosif Generalitati 77 24.03.2007 03:24:51