![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Multumim pentru minunatele poze "cristian67"...sunt superbe,fiecare transmite altceva.Toamna este frumoasa,imi plac frunzele pomilor in culorile minunate de la galben pina la rosu,combinatii superbe,insa pe mine ma intristeaza acest anotimp,cind vad frunzele cazute si calcate in picioare si nu pot decit sa ma gandesc la melodia Margaretei Paslaru....."Lasa-mi toamna pomii verzi".....atunci chiar plang!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Lasă-mi, toamnă, pomii verzi
de Ana Blandiana Lasă-mi,toamnă,pomii verzi Uite,ochii mei ti-i dau Ieri spre seară-n vântul galben Arborii-n genunchi plângeau Lasă-mi,toamnă,cerul lin. Fulgeră-mi pe frunte mie Astă-noapte zarea-n iarbă Incerca să se sfâșie Lasă, toamnă-n aer păsări Pașii mei alunga-mi-i Dimineața bolta scurse Urlete de ciocârlii Lasă-mi, toamnă, ziua,nu mai Plânge-n soare fum Inserează-mă pe mine, Mă-nserez oricum
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim doamna Rodica
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
carti minunate pentru copii, cu reducere 20% | briliant16 | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 25.08.2018 09:03:44 |
lucruri minunate in...videoclipuri | maria-15 | Generalitati | 87 | 16.11.2015 11:47:16 |
Caut locuri minunate! | Adriana-Simona | Generalitati | 22 | 14.03.2011 16:53:12 |
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? | tigerAvalo9 | Generalitati | 15 | 06.01.2011 10:45:18 |
Predici minunate ... | mihai anton | Rugaciuni | 0 | 17.04.2010 22:21:46 |
|