![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar aici era vorba de argumente, de dovezi. dacă mi se spune "eu cred" și atât, nu prea mai am ce comenta. eu nu cred, tu da, iar eu respect asta. dar dacă se încearcă aducerea de argumente ce se vor științifice și care, de cele mai multe ori, sunt incomplete sau pseudo-științifice, mă simt obligat să comentez, dacă am habar desigur :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
respecți faptul că nu sunt necredincios, sau că respect "eu cred" al celor credincioși? :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am vrut să formulez altfel și mi-a ieșit altceva :D |
|
|||
|
|||
![]()
Stii cum se spune: "Gura pacatosului adevar graieste". Poate esti credincios fara sa stii. Iar in caz contrar, nu se stie ce iti rezerva viitorul. Multi necredinciosi au ajuns credinciosi, prin mila lui Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
celui ce a fost o dată credincios, îi trebuie mult mai mult să redevină credincios, față de unul ce nu a cunoscut credința.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie doar sa ti se ia valul de pe ochi; atunci vei vedea limpede si vei intelege. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iisus a spus sa nu dai vin nou celui ce a baut vin vechi, caci va spune ca e mai bun cel vechi. Si iata istoria se repeta, obisnuit cu vinul cel vechi e greu sa simti parfumul celui nou. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 05.05.2011 23:34:45 |
Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 16:04:00 |
Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 17:56:11 |
|