Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2012, 21:55:37
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Nu stiu cine este, dar cititi ce spune...

http://irinamonica.wordpress.com/201...iisus-hristos/
Marcel Bouroș: “Ne-ați luat totul, dar ne-a ramas Totul: Iisus Hristos”

mai 5, 2012

“Munca noastră să nu fie doar aducătoare de salariu, ci să fie și de folos semenilor noștri, să fie deci bine plăcută în fața lui Dumnezeu.

Propunem două direcții majore (cu siguranță mai există și altele) în care românii se pot implica cu succes material și satisfacție sufletească: Educația – înființați creșe, grădinițe și școli creștine, necesitatea lor este evidentă; Alimentația naturală – înființați magazine și restaurante cu produse naturale. Suntem hrăniți de „transnaționale“ cu alimente superchimizate, banii pleacă afară, noi rămânem cu boala și cu „buza umflată“! O parte din produse le putem prelua de la mănăstiri și țărani, oferindu-le acestora o sursă de venit, ca să nu mai plece în tari străine. Aceste tipuri de activități noi le desfășurăm deja (n.r. la Fundația Sfinții Martiri Brâncoveni din Constanța!) și vă stăm la dispoziție cu experiența pe care o avem.

Pe lângă avantajele expuse, este esențial faptul că cei care lucrează în astfel de unități vor realiza unitatea creștina și știm ca „unde sunt 2 sau 3 adunați în numele Meu acolo sunt și Eu“ și că „5 bat 100 și 100 bat 10.000“.

Există ispita de a lăsa garda jos: domnule, vine sfârșitul lumii! Știm însă ca numai Tatăl Ceresc cunoaște acest lucru! Știm, de asemenea, că Dumnezeu a amânat distrugerea cetății Ninive (n.r. datorită pocăinței locuitorilor ei).

E adevărat că semnele sunt clare, deci bucuria e cu atât mai mare: „aștept învierea morților și viața ce va să fie…“ ca pe o sărbătoare iar nu ca pe o tragedie.

Ce tot dorim să amânăm? Lupta-i în noi, biruința de asemenea! Ce avem de pierdut? „Ce ai care să nu-ți fi fost dat?“ Nu ne-a creat Dumnezeu sa ne târâm, ci să zburăm. „Orice îngrijorare, exceptând pe aceea de a nu-L supăra pe Dumnezeu, e de la drac“ (Pr. Arsenie Papacioc).
Ne-ați luat totul, dar ne-a ramas Totul: Iisus Hristos. Creștinul nu poate fi învins decât de el însuși.” (Marcel Bouroș, candidat la primaria din Constanta)

“Privim moartea ca pe o trecere si ca pe o incununare a jertfei vietii noastre. Nu avem vocatia istoriei ci a vesniciei (!) si daca tot dorim o organizare omeneasca , dorim sa o facem pe restauratia jertfei ! Dorim o ierarhie sociala, morala si daca vreti politica, cladita pe jertfa si meritele inaintasilor, a celor care au luptat si au suferit. Nu dorim o coroana straina si cu atat mai putin o basca democrata, ci o cununa!

Spunem si noi astazi asemeni studentilor condusi de Valeriu Anania (I.P.S. Bartolomeu ) la Cluj in 1946: pana aici democratia, de aici Romania!

Sa nu credeti ca nu ne vom descurca singuri, ne-o spune tot Vulcanescu : «nu e oare stranie insa aceasta “trecere la fapta”, nu in virtutea imprejurarii ca “poti”, cum se-ntampla la toata omenirea Apusului, ci in virtutea starii in care “nu mai poti”? Romanul numeste aceasta stare “amar” si ea il impinge la fapta. » – si intradevar acum nu se mai poate! Nu vom cere de la Dumnezeu o “lopata de rumena paine”, ci sa se pastreze fiinta crestin ortodoxa romaneasca.”
Marcel Bouroș
Reply With Quote
Vechi 06.05.2012, 22:23:12
Adriana Cluj
Guest

Implicit

in Franta a iesit Francois Hollande... pana acum..
Pana dimineata poate iese Sarkozy (stiti ce inseamna sarko?= polar, nume evreiesc-unguresc, frantuzit, iar sár=noroi) cu ""voturile"" din strainatate

Last edited by Adriana Cluj; 06.05.2012 at 22:35:18.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2012, 22:35:16
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
in Franta a iesit Francois Hollande... pana acum..
Pana dimineata poate iese Sarkozy (stiti ce inseamna sarko? polar, nume evreiesc- unguresc, frantuzit) cu ""voturile"" din strainatate
Sigur ii ciuruie Sarkozy.
Sau maine citim pe forum cum cei din Alsacia s-au saturat de Franta.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2012, 22:38:47
Adriana Cluj
Guest

Implicit

de Marcel Bouros ce ziceti? din partea cui candideaza?
Reply With Quote
Vechi 06.05.2012, 22:43:56
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Lasa, a facut si scoli dar ne-a bagat si in datorii, ca apoi sa se incaptaneze sa le plateasca, tinand lumea in foame, frig si intuneric, sa nu mai vorbim.
Lasa, lasa, ca una'i sa cazi de pe coama lu' casa, si alta'i sa cazi di pi scaun.
Numai maruntiti din buzi, ca acus' vini vremea sa'i multumiti ca v'a'nvatat cu putin...Cand burghezi iuropeni or' sa bezmeticeasca, voi o sa stiti ci'i di facut.
Vechi 06.05.2012, 22:58:56
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
de Marcel Bouros ce ziceti? din partea cui candideaza?
Se pare ca e independent.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 10:44:38
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Am primit asta putin mai devreme:

"Tunsoarea
Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunității în această săptămână."Florarul a fost mulțumit și a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit la ușa lui un "multumesc", cărți și un buchet mare de trandafiri roșii, pentru el.
Mai târziu, un polițist vine pentru o tunsoare, și atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunității în această săptămână. "Politistul a fost fericit și a părăsit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un "multumesc", cărți și o duzină de gogosi, pentru el.
Apoi, un congresman a venit pentru o tunsoare, și când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunității în această săptămână. "Congresmanul a fost foarte fericit și a părăsit magazinul.
În dimineața următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit o duzină de congresmani aliniați, în așteptare pentru o tunsoare gratis.
Aceasta, dragii mei prieteni, ilustrează diferența fundamentală dintre cetățenii țării și politicienii care-i conduc.
Atât politicienii, cât și scutecele trebuie schimbate cat mai des ... pentru același motiv!"
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 15:08:05
TunsDiana
Guest

Smile

Citat:
Am primit asta putin mai devreme:

"Tunsoarea
Intr-o zi un florar a mers la un frizer pentru o tunsoare. După tunsoare, el a întrebat despre factura lui, iar frizerul a răspuns, "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu fac asta în folosul comunității în această săptămână."Florarul a fost mulțumit și a plecat din magazin.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit la ușa lui un "multumesc", cărți și un buchet mare de trandafiri roșii, pentru el.
Mai târziu, un polițist vine pentru o tunsoare, și atunci când el încearcă să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine, eu lucrez în folosul comunității în această săptămână. "Politistul a fost fericit și a părăsit magazinul.
A doua zi când frizerul a mers sa deschidă atelierul său, a găsit la usa lui un "multumesc", cărți și o duzină de gogosi, pentru el.
Apoi, un congresman a venit pentru o tunsoare, și când a vrut să plătească factura lui, frizerul a răspuns din nou: "Eu nu pot accepta bani de la tine. Eu lucrez în folosul comunității în această săptămână. "Congresmanul a fost foarte fericit și a părăsit magazinul.
În dimineața următoare, când frizerul a mers sa deschidă atelierul său a găsit o duzină de congresmani aliniați, în așteptare pentru o tunsoare gratis.
Aceasta, dragii mei prieteni, ilustrează diferența fundamentală dintre cetățenii țării și politicienii care-i conduc.
Atât politicienii, cât și scutecele trebuie schimbate cat mai des ... pentru același motiv!"
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 15:19:22
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Desi ""miticilor"" li se pot afla multe bube in cap- ca tuturor de altfel- din cateva motive, istorice si temeinice, eu prefer sa fiu cu fratii mei de o limba si de o credinta.
Au multe hibe balcanice.... dar:
Si as aminti inca, macar atat: Ip, Treznea, Moisei, Sarmasu.
Mai mult nu trebuie sa zic.
Voi cauta un film pe youtube cu supravietuitori ai acelor masacre. oamenii aceia nu cred ca ar putea fi de acord cu propunerea voastra de a se rupe Transilvania sub nici o forma, ar prefera sa moara probabil.

Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 18:06:29.
Reply With Quote
Vechi 07.05.2012, 16:41:41
Adriana Cluj
Guest

Implicit

A fost odata in Transilvania; http://roncea.ro/2010/10/28/un-docum...ealului-video/
acesti oameni inca mai traiesc, pot vorbi...astea nu-s basme, Maria.
Voi la Arad, precis stiti ungureste, asa ca o sa intelegi, noi pentru ei astya suntem, asa ne socotesc si azi, nu altfel: büdös oláh!

Nu ma credeti? Mergeti la Praid, acolo in talcioc, si o sa vedeti steagurile cu harta Ungariei mari, fara ca autoritatile sa indrazneasca sa spuna ceva. Ia indrazniti voi, sa vedeti ce patiti!

Iertam si uitam, dar nu de tot uitam... ca astia o iau de la capat cu prima ocazie si nu aveti idee cu cine-aveti de-a face.

Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 17:09:34.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro mihailt Generalitati 13 08.01.2013 12:56:35
Ploaia rosie din Kerala, India Florin-Ionut Teologie si Stiinta 2 28.06.2011 14:58:18
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? Marius22 Reguli in Biserica 0 15.11.2010 17:05:16
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire ionut_marcel Stiri, actualitati, anunturi 1 20.10.2006 18:15:57