Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2012, 15:06:33
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
bun, stii pe cineva care s-a vacinat anti-aviara?
-pai s-au vaccinat destui cu Tamiflu care este utilizat atât pentru tratarea gripei de sezon, cât și împotriva unor virusuri care produc gripa aviară sau gripa porcină.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 15:08:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Eu știu pe unii care s-au dat pe mașini cu zeamă d'aia leșinată de-a lu' nea Flutur Bucovineanul... Evident, a ajutat ca aspirina în cazul fracturilor unui picior de frasin.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 18:18:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-pai s-au vaccinat destui cu Tamiflu care este utilizat atât pentru tratarea gripei de sezon, cât și împotriva unor virusuri care produc gripa aviară sau gripa porcină.
Se pare ca nu stii diferenta intre un antiviral si vaccin.
Documenteaza-te:
http://en.wikipedia.org/wiki/Oseltamivir
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 18:26:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
-pai eu am citit o carte impotriva vaccinurilor si nu pro-homeopatie
Si care va sa zica si daca autorul era satanist, cartea tot o luai de buna.
Important e sa cante melodia care vrei tu sa o auzi, ca e "trendy".

Citat:
-daca el crede in ideologia si filosofia oculta in care cred homeopatii atunci e foarte rau
-exista 2 categorii de homeopati:unii care cred si in ocultism,sau filosofia homeopata-ceea ce e foarte rau- si altii -cum este Dr Pavel Chirila care nu cred in ocultism si magie si alte chestii satanice ci cred in crestinism

Dr Pavel Chirila are si o revista "naturalia"
Diferenta nu exista decat in capul tau.

Revista nerevista, pe forumul "Provita" se plangea cineva ca era aproape sa moara de la un tratament 'homeopat' recomandat de dr. Pavel Chirila, la un pret deloc modic.

Si nu era singurul caz.

Citat:
-deci e clar ca Dr Pavel Chirila nu crede in porcariile oculte ale homeopatilor si totusi e impotriva vaccinurilor
Unde este clar? A spus vreodata: nu cred in bazele oculte ale homeopatiei?
Ca alte baze, de exemplu stiintifice, nu are.

Citat:
-acum se pune problema de ex a medicamentului homeopat care se obtine prin dilutie:adica la o picatura de substanta se pun 99 de picaturi de apa,apoi se amesteca se ia o picatura din amestec si se amesteca iar cu 99 de picaturi de apa,apoi se ia o picatura din al doilea amestec si se amesteca iar cu 99 de picaturi de apa,si solutia care rezulta daca se analizeaza chimic se constata ca e formata doar din apa,nu se identifica nici un alt element chimic,ceea ce e cel putin ciudat pt ca aceasta solutie are proprietati vindecatoare (cel putin asa zic homeopatii); deci ce se intampla ? greu de zis,dar tare ma tem sa nu fie ceva magic,deci satanic...
Intr-adevar, nu este decat apa chioara si in cel mai fericit caz, acel doctor homeopat este un sarlatan.

Apleci usor urechea la vorbele sarlatanilor?

Citat:
-eu repet sunt impotriva vaccinurilor mai ales pt ca exista mafia vaccinalista ,sprijinita chiar de masoni care a reusit sa convinga oamenii prin massmedia ca trebuie neaparat sa-si faca vaccin,deci se mint oamenii si nu li se spune adevarul despre efectele secundare grave ale vaccinurilor.
Efectele secundare sunt pe prospect.
La fel, daca ai sa cauti putin ai sa vezi si "efectele secundare" ale bolilor care se incearca a fi prevenite astfel.

Vezi tu care ti se par mai convenabile.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 18:47:10
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Cred ca te.am mai intrebat... ai copii? Poate asa ai vedea lucrurile si din alt unghi. Baietelul meu nu a luat boala pt ca a fost vaccinat. Lucru mai clar de atat... Faptul ca unii au avut parte de complicatii sunt tot cazuri nefericite de intoleranta la anumite substante. Deci nu e o regula nici de partea celor care sunt anti vaccin. Nu mai da copy paste ca nu citeste nineni ata. Adu argumentele tale nu din ce citesti pe net. Eu v.am spus ce ni s.a intamplat noua.
Sunt mamici pe aici care nu sunt de acord cu vaccinurile și care chiar nu și-au vaccinat copii și nu am auzit să fie probleme. Cazul pe care tu l-ai prezentat e vag. Păi sistemul imuntar al lui Eric l-ai luat în considerare sau ai tratat doar faptul că un copil a fost vaccinat și unul nu. Hai spune-mi așa în mare cam papă Eric, că să judecăm corect situația.

Intersant cum circulă pe aici informația, mai rău ca prin urechile babelor.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 18:55:37
UNNOOM
Guest

Implicit

http://whatstheharm.net/vaccinedenial.html
Cazuri tradigice cu oameni care au refuzat vaccinarea.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 19:06:31
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si care va sa zica si daca autorul era satanist, cartea tot o luai de buna.
Important e sa cante melodia care vrei tu sa o auzi, ca e "trendy".

Diferenta nu exista decat in capul tau.

Revista nerevista, pe forumul "Provita" se plangea cineva ca era aproape sa moara de la un tratament 'homeopat' recomandat de dr. Pavel Chirila, la un pret deloc modic.

Si nu era singurul caz.

Unde este clar? A spus vreodata: nu cred in bazele oculte ale homeopatiei?
Ca alte baze, de exemplu stiintifice, nu are.

Intr-adevar, nu este decat apa chioara si in cel mai fericit caz, acel doctor homeopat este un sarlatan.

Apleci usor urechea la vorbele sarlatanilor?

Efectele secundare sunt pe prospect.
La fel, daca ai sa cauti putin ai sa vezi si "efectele secundare" ale bolilor care se incearca a fi prevenite astfel.

Vezi tu care ti se par mai convenabile.

toti sunt sarlatani,toti sunt satanisti care sunt impotriva vaccinurilor ,numai tu esti deosebit si ai dreptate intotdeauna.Pot sa greseasca in anumite chestii si in problema vaccinurilor sa aiba dreptate; toti din strainatate care au scris carti impotriva vaccinurilor crezi ca mint si sunt rataciti toti?
-despre Dr. Christa Todea Grossce mai zici,cum o mai critici si pe ea,tu atotinteleptul? scrie si tu o carte si dupa aceea permite-ti sa tot judeci atat.

Principiul vaccinării este ineficient și are multe capcane

http://carteromaneasca.wordpress.com...multe-capcane/

"“Vaccinarea se bazează pe următorul principiu: “În organismul uman este introdus un antigen străin (bacil, bacterie, virus etc.), la care organismul reacționează, «la nevoie», prin formare de anticorpi; în caz de infecție, acești anticorpi vor preveni boala; în final, omul devine imun, ceea ce înseamnă că el rămâne sănătos”. Din definiția dată vaccinurilor aflăm că “vaccinurile sunt preparate imunobiologice care conțin o suspensie de microorganimse (bacterie, virusuri, ricketsii etc.) vii, inactivate (omorâte), sau fracțiuni ale acestora, care se administrează cu intenția de a induce imunitate în scopul prevenirii unor boli sau a consecințelor acestora”. Cu alte cuvinte, sistemul imun al sugarului este nevoit să recepționeze noile antigene (virusuri inactivate, bacterii atenuate, etc.), să le “memoreze” și să învețe să le respingă la un nou contact cu ele, prin formarea de anticorpi. Este un principiu simplist, dar ineficient, fiind un model “artificial”, bazat pe alte legi decât cele naturale, la care, după cum o dovedesc studiile și practica medicală, sistemul nostru imun nu se adaptează, ci se îmbolnăvește.

Numeroși oameni de știință (Oswald T. Avery și alții) au studiat, au reprodus și au demonstrat, încă din anii ‘4050, căfiecare antigen viral (fie un virus viu, fie unul omorât) administrat prin intermediul vaccinului se poate transforma înapoi întrun antigen virulent (periculos)”. S‑a dovedit
demult faptul că nu mai are nici un rost să se discute despre virusuri așazis “atenuate”, “inactivate” sau “omorâte”, fiindcă virusurile au o mare capacitate de a produce mutații și de a deveni rezistente în medii vitrege pentru a putea supraviețui, iar acest lucru este valabil pentru toate vaccinurile. “Noi știm că virusurile posedă o posibilitate extraordinară de a supraviețui; deși teoretic sunt «omorâte», ele își pot reveni, dar sub altă formă”, ne spune Dr. Reinhardt. Nimeni nu este în stare să “omoare” virusurile și să le folosească pentru vaccin. Tot el afirmă că “virusurile care în mod normal nu sunt periculoase (patogene) pentru om, se pot combina cu alte virusuri în organismul uman și să devină foarte periculoși! Procesul se numește polimorfism, când virusuri latente se pot reactiva și pot deveni înalt patogene”. Acest lucru ar trebui să fie o contraindicație absolută pentru vaccinurile multiple (asociate), folosite atât de des la sugari și copii. Virusurile latente se pot reactiva și deveni patogene în organismul uman nu doar când vin în contact cu un virus, ci și când vin în contact cu diferite substanțe fizice sau chimice, sau în condițiile unei imunități scăzute din pricina unei boli, administrare de antibiotice, Cortizon sau alte substanțe imunosupresoare (chimioterapie, vaccinuri etc.). Din acest moment ar trebui oprit orice fel de vaccinare."
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 19:49:19
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Asta o spun cei care nu stiu ce este de fapt un vaccin.
Nici macar o pastila nu are un efert cert si sigur - depinde de organismul la care este administrata, de situatia medicala concreta in care se afla.
Mai nou pledăm pentru vaccin, decât să pledăm pentru o viață liturgică și bineînțeles Sf Împărtășanie. Oare vaccinul inventat de om poate întări sistemul imunitar mai mult decât decât Sf Împărtășanie? Știau mai de mult oamenii de vaccinuri? Ei prin simplul fapt că se țineau de biserică, ținând posturile aveau și o dietă echilibrată, deci un sistem imunitar puternic. Deși mijloacele de vindecare sunt din ce în ce mai bune, a scăzut și puterea omenilor de apărare împotriva bolilor de tot felul. De ce? Răspunsul e simplu: omul s-a depărtat de Dumnezeu, s-a îmulțit păcatul și astfel s-a întărit desfrânarea în mădularele oamenilor, iar omul în loc să încerce să se apropie de Dumnezeu, a căutat aleternative de tot felul. În loc să trimitem mamele la biserică, le trimitem la doctori. Mda...și ne mirăm de cum decurg lucrurile, realitatea din teren vorbește, nu are sens să vorbim noi.

Citat:
Vaccinul este un stimulent imunitar sau mai bine zis un profesor - el invata sistemul imunitar cum sa reactioneze la un factor extern inainte ca sa se confrunte cu problema propriuzisa cand s-ar putea sa nu aiba timpul necesar pentru a invata si reactiona inainte sa fie subminat de boala.viață

Eficienta lui depinde atat de capacitatea de invatare a sistemului imunitar cat si de memoria lui, in plus fiind vorba de un "exercitiu" raspunsul imunitar nu e la fel de puternic ca in cazul bolii propriuzise.
Ești sigur? Mă faci să râd, cum poți să crezi cu atâta seninatate asemenea inepții. Știai că virușii evolează? Ce te faci când contactezi un virus evoluat, când tu ai fost "învățat" să reacșionezi la un anumit tip de virus?

Normal este ca un copil să facă bolile copilăriei la vârsta fragedă lasată de Dumnezeu și nu mai târziu când riscurile sunt mai mari. Apoi poate nu știai că bolile din copilărie au un ROST, și anume, ÎNTĂRIREA sistemului imunitar al copilului, prin acea boală, corpul copilului învață să lupte pe viitor cu boala, dar învață în mod natural și nu INDUS de doctori, ci așa cum a lăsat Dumnezeu. Bolile copilăriei ar trebui făcute până la pubertate și nu după, cum mai nou se întâmplă, când riscurile sunt mai ridicate. Administrarea vaccinului nu face altceva decât să slăbească sistemul imunitar cu o gravă repercursiune asupra generațiilor viitoare.

Și așa pentru cultura ta generală, deși pari un om citit, o alimentație echilibrată și sănătoasă a părinților înainte și în timpul sarcinii, nu face altceva decât întărească sistemul imunitare al copilului, care la rândul său alimentat corect, acesta aproape că nu va cunoaște bolile, iar dacă le va cunoaște, acestea (bolile) vor avea o formă ușoară. Bineînțeles înaintea acestora, pe primul loc este viața liturgică și Sf Împărtășanie, izvorul vieții și al sfințirii.

Și acum îți ridic o întrabare, dacă suntem creștini ortodocși, pentru ce să pledăm noi, așa preventiv bolilor de tot felul: pentru vaccinuri sau pentru apropierea oamenilor de biserică și implicit de Dumnezeu, pentru vaccinuri sau pentru o alimentație sănătoasă - care Dumnezeu ne-a lăsat-o, iar noi o neglijăm în favoarea medicamentelor și vaccinurilor?
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 19:49:53
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Astfel, in unele cazuri, chiar daca a fost vaccinat "ca la carte" e posibil sa faca boala sau forme mai usoare ale ei.
De ce? Datorită "eficienței" vaccinului?

O fi mai eficient vaccinul decât plantele de tot felul lăsate de Dumnezeu? Oare nu știe Dumnezeu de ce avem nevoie?

Citat:
Protectia sociala prin vaccinare functioneaza doar atata timp cat intr-o comunitate, majoritatea sunt vaccinati.
Atunci, cei care sunt vaccinati si au o imunitate buna (majoritatea) ii protejeaza si pe cei nevaccinati sau cu o imunitate mai slaba prin faptul ca nu transporta boala.

In momentul in care cei nevaccinati sunt tot mai multi, cresc sansela ca ei sa fie focare de infectie care ii vor imbolnavi pe cei care sunt nevaccinati sau vaccinati si cu o imunitate mai slaba.
Păi aia vaccinați nu sunt "puternici", nu au sistemul imunitar puternic? De ce s-ar îmbolnavi?

Citat:
Sigur, exista si vaccinuri inutile, promovate, impuse pentru bani (asa zisul vaccin impotriva cancerului de col uterin) dar daca un lucru bun poate fi folosit pentru o excrocherie nu inseamna ca nu mai este bun.
În sfârșit spui un lucru aproape bun. Păi câte nu sunt eficiente? Și câte nu sunt o escrocherie? Ți-ai pus întrebarea aceasta?

În loc să investim sume imense de bani în vaccinuri, mai de folos ar fi fost investiția banilor în culturi de plante, fructe și legume cu propietăți tămăduitoare. Un exemplu clar: am putea cultiva cantități mari de cătină (un adevărat medicament natural), cătină care nu are nevoie de prea multe condiții.
Reply With Quote
Vechi 14.11.2012, 19:56:57
UNNOOM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
O fi mai eficient vaccinul decât plantele de tot felul lăsate de Dumnezeu? Oare nu știe Dumnezeu de ce avem nevoie?
Multe dintre medicamente sunt extracte din plante sau substante sintetice identice cu substantele din plante!

Apropo... trateaza te rog frumos hepatita B si tuberculoza cu leacuri babesti apoi vino cu texte dinastea (daca mai apuci)!

Lista deceselor prin renuntarea la tratament medical in favoarea ierburilor (alea lasate de Dumnezeu) este destul de... lunga:
http://whatstheharm.net/herbalremedies.html
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfinți catolici ai secolului al XX-lea. Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 6 15.12.2011 17:54:46
666 confuzia secolului andreicozia Generalitati 250 04.04.2011 23:51:50
Vaccinarea are efecte negative Iustin32 Generalitati 113 23.01.2011 16:21:40
Pericolul nestiut al vaccinurilor Iustin32 Generalitati 65 29.12.2009 22:23:12
problema medicala mathly24 Generalitati 8 25.09.2007 17:33:38