![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 14.09.2013 at 18:29:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care ar fi al doilea? 2. Nu e nevoie neaparat de cine stie ce iubire de oameni ca sa fii de acord cu eliminarea daunatorilor, e suficienta o doza de pragmatism sau "common sens". Sau sa te uiti in jur, la vecinii "civilizati".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe feisbuc? 300 oameni in fatza cladirilor unor institutii? Din ce stiu, legea s-a dat, nu se poate retrage si nu este in contradictie cu vreo norma europeana. Deci cainii au sa latre (aia umani) dar legea ramane. Ramanem doar cu rusinea ca ne-am miscat asa de greu si ca am avut o asa zisa "Curte Constitutionala" incompetenta care a amanat cu ani buni normalitatea si pretul suferintei si vietii multora.
|
|||
|
|||
![]()
Ce feisbuc prietene,esti idealist.Vorbim de membrii ai Parlamentului European,manifestatii in Belgia,Finlanda,Germania,Wiena(in fata ambasadei noastre)si au fost mai mult de media de manifestanti autohtoni.La nemti mitingul este in fata Parlamentului German din Berlin.La belgieni RTL Info Belgium a anuntat deja o noua manifestatie saptamina viitoare.300 au fost numai la Helsinki,sustinuti de o membra a Parlamentului Finlandez.Nu subapreciati activismul european(sustinut politic),confundanu-l cu trei rataciti dansand in ploaie de la noi :) Sa vedem legea promulgata si aplicata si apoi mai vorbim,prefer sa fiu scepticul de serviciu decat sa uit dictonu cu ,,nu zice hop pana.." :) Nici nu trebuie legea retrasa ci trimisa spre reexaminare,din ce stiu.Motivul manifestatiilor: prevederea eutanasierii cainilor in forma actuala deschide poarta spre eutanasierea in masa a animalelor care,conform normelor europene,este interzisa.Apoi,dupa promulgare,daca va fi promulgata,ONG-urile de la noi au anuntat deja ca o vor ataca la CC.Eu zic sa avem putintica rabdare.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 14.09.2013 at 21:27:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci am nimerit bine, tot 300 au fost. Ca au fost 300 aici si inca 300 doua tari mai incolo nu cred ca face o diferenta semnificativa.
"O membra a parlamentului" avem si noi din astea si stim care e treaba cu ele. Noi avem o scuza dar ei, pentru umanitarismul animal in floare la ei si orase care cred ca sunt mai mari decat Bucurestiul, nu prea. Care "eutanasiere in masa a animalelor" este interzisa in UE? Ce, ei cum isi eutanasiaza maidanezii, cate unul pe zi?
|
||||
|
||||
![]()
Stii cum e aia,nu aduce anul ce aduce ceasul...
Am scris,am tot scris dar astazi mi s-a intamplat o mare nenorocire,chiar acum cateva ore! Faceti ce vreti cu cainii,nu are rost sa mai discutam acum-imi trebuie timp si resurse pentru viata mea! Mi-as dori din totul sufletul ca numai cainii sa fie problema mea spinoasa,in nmomentul asta. Poate va dau si putina satisfactie ca in sfarsit aparatoarea cainilor a fost anihilata. In fine,o sa continuam dupa ceva timp in care am sa refac si voi mai avea timp din nou de filozofii si pierdut timp de forumuri. Sa salut cu respect prieteni! Cristina
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Cristina sa-ti ajute Dumnezeu,esti mai importanta pt prietenii tai de aici decat sa vorbim discutii :).Ai grija de tine,fii tare si sa treci cu bine peste incercare!Aline la ei sunt omorati cu manusi:) pt ca nu este aceiasi lege pt lei si pt catei,ca doar nu ai ajuns tu sa tragi la raspundere Germania :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu confundam Germania cu aia 300 de smintiti, basca si o parlamentarita, fie ei cu cetatenie germana/finlandeza/belgiana, etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta e culmea tupeului,ca in propira ta tara sa nu ai nici o treaba, da sa vrei sa fie caini la altii !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Toti cei ce se opun strangerii cainilor de pe strazi si considera ca oamenii muscati sau omorati de acestia nu conteaza, toti cei ce intorc spatele suferintei pe care o traiesc toti cei ce au ajuns victime ale cainilor, au pe maini sange de om si sunt direct responsabili de tot raul pe care un animal il face din instinct.
Am vazut astazi un topic in care este descrisa o adevarata drama, o mare suferinta. Sa ne aplecam asupra semenilor nostri aflati in mare nevoie, sa intelegem ca omul este o prioritate in fata animalului. Sa ne dea Dumnezeu intelepciunea de a intelege corect lucrurile! http://www.rtv.net/doar-in-soapte-po...ani_97499.html |
|