![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu sunt pentru masacrarea cainilor in masa, dar nici ptr. a avea 20 de caini in fata blocului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul sa va apere pe toti!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De fapt, e si vina unor oameni de rand; a celor care au dat afara acele animale. In rest, da, e vina asociatiilor care, cum ai zis si tu, au tocat banii veniti pentru rezolvarea acestei probleme, si cainii au ramas tot afara... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar cat priveste oamenii de pe strada,si aceia au destula vina ca nu-si sterilizeaza animalele si arunca puii pe strazi in cutii,asa la mila altora.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Iarasi problema asta? Deja mi s-a acrit.... Nu se va rezolva nimic, se va face un alt scandal cand va mai muri cineva, apoi iar liniste si tot asa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am aceste probleme de convingere in familie, nu gasesc nici o cale sa comunic cu rudele atee in probleme religioase, mi se pare ca am un munte de trecut. |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate asa este. Nu stiu cum este situatia in Arad, dar in Capitala s-a acrit de tot problema, pe nervii si sanatatea noastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu pot decat sa ma mahnesc daca vad ca cineva pacatuieste si sa ma rog ca Domnul sa-si faca lucrarea cu fiinta respectiva si sa n-o dea uitarii.
|