Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2015, 21:41:01
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Penibil, ca si alte articole de pe acelasi blog.
Intrebarea mea se adresa credinciosilor ortodocsi, poate nu am precizat. Credeam ca se intelege, fiind o situatie care ii priveste direct.Nu fosti ortodocsi, actuali ortodocsi, ca sa fiu si mai explicit :)
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 21:47:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Eu unul sunt de acord cu dl. M.D.

As zice totusi chiar mai penibil decat precedentul articol postat de tine pe aici - ceva mai tolerabil dintr-un anumit unghi dar tot nepotrivit.
Oricum omul e deosebit de inteligent si stie cum sa faca nepotrivile destul de subtile desi haul este la fel de mare.
Vechi 05.11.2015, 21:50:54
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Eu unul sunt de acord cu dl. M.D.

As zice totusi chiar mai penibil decat precedentul articol postat de tine pe aici - ceva mai tolerabil dintr-un anumit unghi dar tot nepotrivit.
Oricum omul e deosebit de inteligent si stie cum sa faca nepotrivile destul de subtile desi haul este la fel de mare.
Si eu sunt de acord. Cred ca omul e mai degraba "umanist" decat crestin. Ca sa nu zic alte alea.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 21:51:11
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Okie.Daca sunteti mai multi de acord atunci vox populi...vox forum :) Postati o analiza( referitoare la evenimentele din aceste zile referitoare la BOR) pe care voi o considerati corecta, daca ati citit una pe care o considerati corecta.Sau un link, cum considerati.Ps.omu e preot ortodox.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 05.11.2015 at 21:54:24.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 21:55:51
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Okie.Daca sunteti mai multi de acord atunci vox populi...vox forum :) Postati o analiza( referitoare la evenimentele din aceste zile referitoare la BOR) pe care voi o considerati corecta, daca ati citit una pe care o considerati corecta.Sau un link, cum considerati.
BOR nu ar fi trebuit implicata in evenimente. A fost implicata pentru ca in Romania inca sunt prea multi oameni indaratnici care tin la valorile traditionale. Cea mai buna analiza.
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 21:56:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Auzisem ca e preot ortodox. Asta nu-l face sa aiba automat dreptate in orice.
In articolul ala are caracterul unui catelus care se gudura, isi toarna cenusa in cap ca fariseii sperand ca la sfarsit se va alege cu aplauze.
Vechi 05.11.2015, 21:59:40
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Iuliu, scurt si la obiect, fara ghilimele deci presupun ca este parerea ta. Cum se spune in aceste zile: am luat nota :) Alin, de acord, dar ce anume consideri gresit? Da un exemplu din cele scrise de el.Si daca l-ar aplauda multi ce ar avea de castigat? Banuiesc ca nu o marire de salariu :))
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 22:02:17
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Penibil, ca si alte articole de pe acelasi blog.
Dupa povestea cu "mi-as omori copiii daca asa mi-ar cere Dumnezeu", este a doua oara cand ma dezamagiti groaznic,domnule Dragomir.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 22:02:47
Senior Member

Implicit

Toate ca toate dar de ce nu e acum Patriarhul la #fabricadepaine ? Nu vi se pare ca iar ne sfideaza ?
Reply With Quote
Vechi 05.11.2015, 22:04:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Popularitate ar castiga. Atentie.
As comenta mai mult, punctual chiar, dar nu am incarcatorul de la laptop si trebuie sa termin ceva in seara asta:)
Omul asta chiar are o boala pe par. Savatie, desi in articolul precedent avea si o doza de dreptate, una mica mica, in asta se vede ca il roade tare, a ajuns sa-i puna in gura si lucruri care nu le-a spus.
Practic ce o zis parintele Savatie? Ca nu e bine a te joci cu focul. Si el o zis ca sunt unii care s-au jucat si totusi n-au ars, au crescut, au ajuns mari si acum nu se mai joaca ba dimpotriva, sunt fireproof.

Valoare de adevar au ambele variante desi prima ceva mai mult, mesajul celei de a doua, prin acel truism, incearca sa zica ca de fapt si de drept, nu e nici o problema daca te joci cu focul, ce se poate intampla? (UNII au scapat)
Mesajul din paranteza si dedesupturile lui, scapa la majoritatea.