![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
CE IMI PLACE:
Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie(nu pot lipsi de la aceasta Sfanta Taina) Maica Domnului cea mult milostiva(Imparateasa mea cea prea buna la care alerg de fiecare data,spre a ma ocroti de toate cele rele) Rugaciunea(ma linisteste) Pelerinajele(merg la Sfintele Manastiri ori de cate ori am ocazia) Cartile ortodoxe(imi mai cumpar din putinii banuti si cate o carte,mare bucurie am) Parintele Teofil Parain(ce mult imi place de el,un om minunat) Puiul meu scump Ionut-Fabian(cat de mult mi se incazeste sufletul cand il strang in brate) Parintii mei mult iubiti(sarumana dragii mei) Sotia mea Ionela(darul meu de la Dumnezeu) Prietenii(sunt o binecuvantare) Fratele meu Cornelus(imi e tare dor de el) Iubesc natura(calatoriile sunt ceva minunat) Iubesc foarte mult animalele(prietenii mei buni) Muzica Ortodoxa,clasica si de relaxare(balsam pentru suflet) Scoala(am invatat multe lucruri) Websit-ul www.crestinortodox.ro/ (mare bucurie) CE NU IMI PLACE Pacatul Post usor si cu folos duhovnicesc! |
|
|||
|
|||
![]()
Imi place ca au inflorit pomii...atat de frumos!
Uneori vantul adie usor,sau mai puternic,dar aduce cu sine un aer caldut de primavara.Imi place ca pomilor infloriti nu le condamna nimeni polenizarea,ca frunzei nu-i detesta fotosinteza si ierbii incoltirea,asa cum se face la biata fiinta umana,care dupa atata rationament de "credinta",incepe sa debordeze de "intelepciune" incat isi contesta propria menire....asta nu imi place!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
VORBA JAPONEZULUI;"SHOGANAY NE!"...n-ai ce-i face!
|
||||
|
||||
![]()
SHOGANAY NE ! Așa e bre !
|
|||
|
|||
![]()
Cristi,daca vrei sa scriu doar frumos,pentru ca "asa iti place sa adormi",eu am sa fac tot posibilul sa las la o parte frustrarile si sa compun randuri convenabile,cuvinte capabile sa aline in aceiasi masura in care pot dobora,subtil,placut si plin de farmec descendent.
Cuvintele...ce sunt cuvintele,pana la urma? Oricum,Noapte buna!Nu sunt eu capabila sa scriu pe cat ai intelege tu....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
:)) Tare!Dar,mai stii?Eu cunosc oameni pasionati de sporturile extreme si de 50 de ani.Anumite lucruri nu au varsta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]1. ce-mi place: ștrudelul cu brânză. Mi-am propus să mănânc o tavă de ștrudel, numai eu, să nu împart cu nimeni, dar nu știu dacă se va întâmpla vreodată. Deocamdată am renunțat la porția săptămânală de două ștrudele și mănânc numai unul la două săptămâni... Asta pentru că sunt în conflict cu guvernul
|
|||
|
|||
![]()
Îmi place natura ,florile,animalele și tot ce Dumnezeu în marea sa bunătate ne-a dăruit nouă oamneilor pentru ca timpul cât stăm pe pământ să ne fie ușor și îmbalșugat.
Dpă ce l-am cunoscut pe Dumnezeu mi-am lipit sufletul de oameni credincioși pe care îi iubesc ca pe frații și surorlile mele. Îmi iubesc familia,florile din curtea mea ,copacii gâzele fluturii cărțile .îmi place să citesc și să scriu,să fac poze,să cos să creez lucruri noi și originale.Îmi place să gătesc dar nu o fac mereu cu aceiași plăcere căci o fac zilnic. Îmi place să merg la biserici,la mănăstiri să cunosc oamenii și să-i ajut după puterea mea. Îmi place să mă îmbrac cu gust decent dar destul de elegant. Îmi place primăvara să mă plimb prin cimitirul orașului care este aproape de mine ,să mă opresc la morminte și să-mi amintesc de persoanele care au trecut prin viața mea și acum nu mai sunt printre cei vii. Nu-mi plac oamenii proști,răi inculți și necredincioși,nu-mi place cearta,vorbirea în deșert,zgârcenia minciuna și avariția. Detest oamenii bețivi,murdari, politicienii corupți,lingușitorii pârâcioșii,profitorii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce nu va place in Biserica? | iosif | Reguli in Biserica | 436 | 22.09.2022 13:34:10 |
Imi place de o verisoara - de gradul 2 | Stefan500 | Generalitati | 42 | 27.09.2013 15:21:39 |
Ce ne place in biserica? | Darius | Biserica Ortodoxa Romana | 57 | 09.06.2010 20:15:29 |
Ce va place, si ce nu va place, la propria dumneavoastra persoana??? | lavinia40 | Generalitati | 32 | 11.12.2009 18:20:00 |
|