![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti recomand sa citesti pe wiki despre curiozitate http://ro.wikipedia.org/wiki/Curiozitate |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nici celacantii si nici crocodilii nu au mai evoluat intre timp, nu inseamna ca evolutia nu a avut loc la alte specii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca ceva. Stiinta nu este democratica! In sensul ca nu majoritatea decide. Relativitatea lui Einstein a fost atacata de 100 de oameni de stiinta nazisti printr-o declaratie. Raspunsul lui Einstein a fost: "Daca ar fi avut dreptate unul singur ar fi fost deajuns". Deci pana la urma dovezile dicteaza si nu parerea majoritatii. In fond revolutiile in stiinta au fost facute de oameni in minoritate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Statisticile spun altceva Nu vreau sa jignesc pe nimeni, cred ca ai vazut deja asta, dar consider ca cu cit cunosti mai mult si mai in profunzime stiinta (si aici ma refer la stiinta fundamentala), nu poti sa nu observi ca poti inlatura din ce in ce mai multe necesitati supranaturale. Credinta ramine un moft, eventual ceva in sensul lui Spinoza. Hai sa zic si as putea fi de acord cu asta, credinta ar putea ramine. Dar religia, cu toate regulile ei stupide, dispare prima. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre ireductibilitate: vedeti cazul ochiului si al urechii. Intrebare: ai2 si topcat de fapt ce va aduce pe acest forum?
|
|||
|
|||
![]()
Afirmatiile nesustinute de dovezi pot fi respinsefara dovezi.
Daca tot ziceai de oamenii de stiinta: http://www.lhup.edu/~dsimanek/sci_relig.htm Va place sa credeti ca oamenii de stiinta cred intr-un D-zeu , eventual chiar ala in care credeti si voi. Wishfull thinking is not reality! |
|
|||
|
|||
![]()
Despre varsta pamantului: http://www.halos.com/videos/streaming-video.htm#cou
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te-am intrebat: de ce nu incerci sa cauti raspunsuri si in niste scrieri veritabile ortodoxe? De ce nu incerci macar sa fii impartial? Unde e problema? Ti-e frica ca poate ai sa afli ca Dumnezeu chiar exista? Am senzatia ca ti-e teama...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|