![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Ca ceva sa ia nastere, mai intii acel ceva trebuie gandit." Este o noua teorie, unde creierul este mai mult decit materie rationala, nascuta din organic? Multe au aparut prin reactii intre elemente, nu prin gindurile cuiva. Nu exista creier altfel decit cel cunoscut.
|
|
|||
|
|||
![]()
Elena draga (alias Va_iubesc), nu ne-ai spus cum a iesit Ziua Ortodoxiei de duminica trecuta... ati trecut de nivelul politeturilor cu catolicii si protestantii? mai bine zis, au fost dispusi sa va si asculte, nu numai sa va auda?... Doamne ajuta si sa auzim de bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodoxia
|
|
|||
|
|||
![]()
Ortodoxia este o prelungire a judaismului, din timpurile lui Moise. Apostolii au facut din Isus un profet, la fel ca musulmanii au facut un altul. Cultul zeului, la egiptieni, era mult mai apropiat de cel primar, al soarelui, decit la evrei, care l-au numit spirit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Zeul este doar o inchipuire, o personificare a soarelui. Istoria nu a inceput cu Noul Testament.
ps: Clausemi, iti intorc insulta si sper ca poti accepta adevarul creatiei naturale a celulei fara a avea nevoie de necunosucta zeu. |
|
|||
|
|||
![]()
jeniffer
Eu accept si cred in ADEVARATUL DUMNEZEU care e ADEVARUL SUPREM...dar ceea ce spun eu cu ceea ce spui tu nu are nici o legatura si in aceasta situatie nici nu poate continua comunicarea...vorbim in limbaj diferit si de neanetels pt partea cealalta. |
|
|||
|
|||
![]()
E de necrezut Clausemi ,cum ai reusit s-o enervezi? Varza o fi de vina ?
Tipa ii da cu citate , n-o intereseaza nimic si nimeni ...! Ma gindeam ca intr-o zi va termina cartea si nu va mai avea de unde sa le scoata ,dar poate are alta , Doamne fereste !!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Maria
M-am tinut putin dupa ea cam la toate postarile pe care le-a facut azi dandu-i replica asa cum mi-a venit pe moment...eu sper ca nu am enervat-o si doar am trezit-o sa-si vada lungul nasului iar ideile cu care incearca sa vina aici macar sa fie mai inteligente... |
|
|||
|
|||
![]()
Omul si natura sint explicatii suficiente, necunoscuta zeu, Api, Brahma, Zeus, Dumnezeu, Allah etc. nu este decit spiritul omenesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Biserica ortodoxa si vrajitoarele | mihaelaflorina | Generalitati | 3 | 26.07.2011 13:01:10 |
Biserica ortodoxa sarba | Jane Says | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 29.07.2010 17:39:12 |
Vinul si Biserica ortodoxa | LapetiteMoc | Generalitati | 15 | 02.10.2009 23:26:05 |
Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 07:14:10 |
|