Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 23:53:23
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Incapatanati...
Vechi 09.05.2010, 08:41:43
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuibil Vezi mesajul
Trebe inventat ceva mai de la mama lui, ca tot ce e in comert e mai mult parfum. Astia nu vor sa moara si pace.
nime nu vrea moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu adica solutia de dezinfectie este doar de indepartare[scoatere de peforum]pt. cei ce nu au priceput lasindu-i sa isi roage moartea singiri daca e cazul DOAMNE FERESTE.o dl.penticostica am uitat sa iti spun buna dimineata tot cu treaba pe la noi?la buna vedere.
Vechi 09.05.2010, 11:01:15
angel4ver angel4ver is offline
Banned

Data înregistrării: 13.03.2010
Implicit

mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul.
se posteaza in prostie si degeaba...
Vechi 09.05.2010, 11:22:40
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
auzi mereu uitati voi cei de alta natura ce scrie sus in coltul sting se apropie ceva pt. daunatori va dau cu flit.
Nu am inteles nimic din raspunsul tau. noi, cei de alta natura (adica???) ne dai tu cu flit?? Fii mai explicit domnule, ti-e rau? Ai nevoie de vreun medicament? Roaga-l pe Dumnezeu sa te scape de aceasta problema, cu siguranta ca te va ajuta.
Vechi 09.05.2010, 11:27:27
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
eu zic, ca parazit ar mai putea fi si persoana de alta confesiune care vegeteaza pe forumul ortodox intoxicindul cu falsele invataturi.
Vegheaza-ti vorbele, domnule. Nu mai otravi cu vorbe urate, ca este chiar impotriva invataturii pe care spui ca o urmezi. Dumnezeu sa te lumineze ca sa vezi mai bine unde sunt parazitii care-ti fac rau!
Vechi 09.05.2010, 13:55:00
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Arrow ateii "teologi" ai lui Hristos

uitati cine posteaza pe forum cand trebuiau sa fie la Liturghie ,dar ateii am uitat ,nu merg la Liturghie: :)

Citat:
În prealabil postat de angel4ver Vezi mesajul
mooama, deja deviati la greu :| si nu va mai opriti :|
rog un admin sa inchida topicul.
se posteaza in prostie si degeaba...
angel4ver saraca de cand se chinuie sa se bage in seama si nimeni nu o asculta ...mai incearca ingeras poate te baga in seama si pe tine cineva...

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Nu am inteles nimic din raspunsul tau. noi, cei de alta natura (adica???) ne dai tu cu flit?? Fii mai explicit domnule, ti-e rau? Ai nevoie de vreun medicament? Roaga-l pe Dumnezeu sa te scape de aceasta problema, cu siguranta ca te va ajuta.
poate ca cel caruia i te adresai se ruga la Liturghie in momentul in care tu tastai comentariul ...draga atee . de ce nu-ti vezi tu de treaba ta ?

se pare ca ateii au iesit la contraatac vor sa ne invete cum trebuie sa ne purtam. CULMEA ei ne invata ce trebuie sa facem ca sa corespundem invataturii lui Hristos ...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos),ei sunt profesorii nostri ,"ne talcuiesc" chiar ce vroia sa zica Hristos cand ne-a poruncit "sa ne iubim aproapele" si au primit si "licenta" de la Mantuitorul sa ne indrepteze cand gresim .woooow!

asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate !
Vechi 09.05.2010, 14:01:32
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
...ateii s-au transformat in "teologi" ai celui pe care il hulesc( Hristos)...
...
asta-i dintr-un film SF ,nu cred ca e realitate !
Si-a luat lupu' astrahan...sau mai pe romaneste : si-a tras lupu' blana de oaie...si Biblie.
Vechi 09.05.2010, 15:00:26
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
scuzam-a ca in timp ce tu cercetai micile povestioare hazli de pe forum eu faceam altceva ma rugam dupa rinduiala bisericii noastre strabune ,domnuca ori dsoara dumneata 'aveti' la biserica dv.pc. de unde incercai sa ma gidili pe internet.ei astai buna ce sa fac nu eram pe faza de se mai si roaga omul mai citeste ceva ziditor de suflet,dar ce nu ai inteles?suntem noi cei ce ascultam de biserica si restul care nu asculta si sunt condusi de o alta natura.nu ai auzit de dat cu flit?am sa iti traduc din romaneste in romaneste pe vremea bunicilor si pina in zilele noastre existau pompe de flit compuse din atomizor+rezervor de lichide toxice se foloseste pentru deparezitarea forumului de intrusi de alte confesiuni ce a fost asa greu de priceput?iar sanatatea mea se desfasoara conform standardului de pacatosenie a mea sa iti traduc?inseamna dupa fapta si rasplata.in speranta ca m-am facut inteles am sa inchei multumindu-ti pt.intelegere la. buna vedere
Vechi 09.05.2010, 15:04:33
gibilan
Guest

Implicit

de ce nu afisati ora cind am facut comentariu ora15 fara un pic
Vechi 09.05.2010, 15:06:55
gibilan
Guest

Exclamation

va rog ceasul a ramas in urma
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28