![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
7. Răcirea globală a planetei Pământ
La ora actuală, cercetători din toată lumea au demonstrat că încălzirea globală este o realitate îngrijorătoare, care ar putea afecta grav echilibrul vieții pe pământ. Soarele strălucește mai puternic, radiațiile solare sunt tot mai periculoase pentru pielea omului, ghețarii se topesc văzând cu ochii, temperatura medie anuală este într-o lentă, dar constantă creștere, de zeci de ani încoace, unele specii de plante și animale sunt amenințate cu dispariția. În pofida aceste realități, pucioșii lansează și ei o “proorocie” în contra vântului : clima se va răci atât de serios, încât nici culturile agricole nu vor mai putea crește, iar omenirea întreagă va fi amenințată cu inaniția. Teza încălzirii globale ar fi așadar o mare minciună a oamenilor de știință, pe nedrept numită astfel. 7.1. “Proorocie” despre “răcirea globală a climei”: “ ..Și soarele și-a schimbat lumina sa, și să știți că rău va mai fi. Veți pune pe pământ sămânța și nu va mai răsări. Că numai rece va fi, ca să vadă omenirea că le va pieri toate minciunile. Crezi?...”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 23 iunie 1977) Eu, una, mărturisesc sincer că nu. Pare mai plauzibilă teza "încălzirii globale" decât cea a "răcirii globale". |
|
|||
|
|||
![]()
8. Implacabilul declin al B.O.R.
Începând cu anul 1993, an în care B.O.R a pus piciorul în prag și a decis să cerceteze mai îndeaproape dedesubturile “fenomenului Pucioasa”, liderii pucioși au întors hotărât spatele Bisericii-mumă, hotărâți să meargă mai departe pe calea lor rătăcită. B.O.R. a devenit “principalul dușman” al Bisericii Noul Ierusalim, iar pucioșii de pretutindeni au refuzat să mai calce pragul bisericilor în care fuseseră cândva botezați. Germenii schismei încolțiseră însă cu mult mai devreme. Încă de pe vremea Verginicăi, nemulțumirile față de “starea de lucruri” din Biserică izbucneau din cele mai neașteptate locuri. 8.1. “Proorocie” despre “desființarea Mănăstirii Viforâta”: “ Și a plecat trâmbița Mea și le-a lăsat tot așa. Unde e acum mănăstirea Viforâta? Că mereu se stinge până ce nu va mai fi nici o scânteie de monahii” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 9 septembrie 1977) „Proorocia” aceasta are un evident caracter de răzbunare, fiind lansată imediat după ce Verginica nu fusese primită în vizită la mănăstirea Vâforâta cu toate onorurile de „proorociță a Domnului”. Din fericire, nu mor caii când vor câinii. Vâforâta nu numai că nu s-a stins, dar a ajuns la o viață monahală superioară perioadei în care se făcea „proorocia”. 8.2. “Proorocie” despre superioritatea “profeției” de la Pucioasa față de celelate “profeții” din BOR Deși se admite cu jumătate de gură că și în BOR ar fi fost niscaiva “lucrări” proorocești, despre ele se spune îndată că au fost amestecate cu proorocii amăgitoare care au dus în rătăcire pe mulți, care “s-au abătut de la proorocia dreaptă și nu mai spun adevărul”. În schimb, depre “profeția” pucioasă se subliniază că e singura care a rămas și ca ea nici nu va mai fi vreuna: “... Daniele, caută în sfânta Scriptură și vezi ce punct avem în față. Punctul acesta este un simbol, punctul care a fost în fața femeii însărcinate, care stătea cu picioarele pe lună și avea să nască, și cineva urmărea ca să știe când va naște, ca să înghită pruncul, ca să nu se mai lucreze ce s-a lucrat prin Domnul Iisus Hristos. Acest punct e pus, și cineva urmărește ca și acum proorocia să fie astupată. După aceasta se vor înmulți proorocii. Vei auzi că acolo lucrează Dumnezeu; să nu te duci. Dincolo, vei auzi că înviază morții; să nu te duci, că aceștia nu sunt proorocii Mei, și aceia vă amăgesc pe voi. Țineți minte, că nu mai e lucrarea. A fost la Vladimirești, a fost la Maglavit, a fost și este aici și a mai fost la Arsenie Boca, dar acolo ce a făcut? Luați bine seama, căci mulți s-au abătut de la proorocia dreaptă și nu mai spun adevărul. Ca această profeție nu a fost și nici nu va mai fi. Fiți credincioși și lucrători până la vremea cea mai de pe urmă. ... Sunt multe lucruri și bune și rele și trebuie să le cunoașteți. Un creștin a primit în gazdă pe dracul, care s-a prefăcut, și un alt creștin a primit în gazdă pe Dumnezeu și nu L-a cunoscut. De aceea, cunoașteți bine și pe unul și pe altul, ca să nu vă amăgiți. ... Fiilor, ca această profeție nu a mai fost și nici nu va mai fi.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 10-03-1971) 8.3. “Proorocie” despre pierderea mântuirii de către credincioșii și preoții din bisericile care aparțin BOR, căci ei au ajuns nebuni ca să se creadă mântuiți: “O, sunt atât de nebuni cei ce se fololsesc de numele Meu și de scaune de biserici și de păstori de biserici, atât de nebuni până acolo încât să se creadă mântuiți mai mult decât restul oamenilor de sub păstorirea lor, dar care se strâng numai în jurul păstorilor lor, căci păstoriți să fie oamenii e prea mare minune!” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 9.01.2010) 8.4. “Proorocie” despre arhiereul Irineu Bistrițeanul (fost superior al așezămintelor românești de la Ierusalim) care va fi avansat ierarhic la rangul de patriarh, în locul lui Teoctist (dar, n-a fost să fie!): “Fiule slujitor care ai fost trimis la Ierusalimul patimilor Mele! De aceea ai mers pe unde ai mers, ca să capeți ce trebuie să ai și să știi, ca să te pun conducător peste tot cultul bisericesc. Dumnezeu a avut voința Sa în tot pasul tău. Fiule, să nu Mă scoți afară din inimioară, să nu te desparți de lucrarea Mea, că vei fi la înălțime cu ea, dar așa cum știe Dumnezeu să lucreze. Eu voiesc să iei locul patriarhului, și ceea ce voiesc Eu, se va împlini.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 10-10-1990) 8.5. “Proorocie” despre arhiereul Irineu al Clujului, a cărui vreme a măririi (avansării ierarhice) se apropie. El va ajunge patriarh (totuși!... deși a ratat scaunul lui Teoctist, care i se "proorocise") și va schimba legea strămoșească a Bisericii după voia Dumnezeului Pucioasei. Motivația acestei schimbări este detaliată tot aici: pentru că arhiereii și preoții de azi din BOR “au luat casa Domnului și au încuiat-o pentru Domnul și pentru sfinții Lui și stau ei mari peste oameni în numele Domnului”: “Aduc încă Ție rugă tare pentru arhiereul Tău Irineu, martorul Tău de azi, ținut în lanțurile răutății și ale invidiei arhiereilor de azi pentru că a fost el servul Tău, martor al înnoirii care vine de la Tine în zilele acestea pe pământ, după cum este scris: "Noi le facem pe toate", căci el n-a lucrat să strice, ci să împlinească legea în întregimea ei și biserică după voia Ta pe pământ înaintea Ta, căci arhiereii și preoții de azi au luat casa Domnului și au încuiat-o pentru Tine și pentru sfinții Tăi și stau ei mari peste oameni în numele Tău, dar nu stau cum am stat eu, ostenind mereu pentru turma Ta cea credincioasă, dezrobind-o pe ea de atacurile demonilor, de blestemele toate, de duhuri vrăjitorești și jertfindu-mi viața pentru paza celor credincioși și dezrobiți de sub greutăți prin râvna mea cea pentru Tine și pentru turma Ta. O, dezleagă legăturile de pe arhiereul Tău, că vremea se apropie, Doamne,” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14.01.2010) 8.6. “Proorocie” despre BOR, biserica necredincioasă și neascultătoare de Dumnezeul Pucioasei Ierarhii BOR își vor alege patriarh după cum voiesc (și chiar așa au făcut: l-au ales pe Daniel, nu pe Irineu), dar vor ajunge în foc. Pentru că nu-l va alege pe Irineu patriarh, BOR ” se va frânge” (adică se va sparge în două: o biserică a susținătorilor lui Irineu, și alta a adversarilor lui) iar vina schismei va cădea tot peste ea. Se dezvăluie taina că patriarhul Teoctist a murit pe masa de operație pentru că voia succesorului său la tron a fost mai puternică decât voia Dumnezeului Pucioasei, Care n-ar fi vrut ca Teoctist să moară, dar nici nu s-a putut opune eficient voinței aspirantului la scaunul patriarhal: “O, tată, o, biserică neascultătoare de Dumnezeu! Am venit la tine cuvânt de pace și nu M-ai primit și nu M-ai crezut că Eu sunt Cel ce sunt. Eu, Domnul, nu mai număr pentru tine, căci Mi-am sfârșit număratul, iar tu îți vei pune tu cap așa cum vei voi, așa cum vei birui tu, căci pe Mine nu M-ai lăsat să te cârmuiesc pentru viața ta, pentru pacea dintre Mine și tine. Foc va ieși din mijlocul vostru, voi, cei ce vă ridicați acum să vă puneți cap și să vă numiți pe mai departe biserică, și veți striga la Mine din foc, căci îngerii Mei vor lucra peste voi ca peste Sodoma și Gomora, iar cei ce între voi sunt ai Mei, vor ieși din foc, și curățiți vor fi scoși din foc, iar Eu îi voi îngriji pe ei și le voi da de lucru în via Mea cea nouă, și altfel nu va fi, căci biserica neamului român n-a aplecat urechea ei la strigarea Mea de peste ea, iar acum ea se va frânge și va cădea peste ea vina ei, căci nu M-a primit când i-am bătut în ușă ca să-i dau haină scumpă și să fie ea. Acum Eu, Domnul, voi lucra pentru odihna celui ce a fost trimis la Mine nu din voia Mea, ci din voia celui ce vrea să se așeze cap al bisericii, iar Eu voi vindeca sufletul lui în cer și îl voi mângâia, căci în vremea lui de patriarh al neamului român Mi-a dat Mie ascultare când i-am cerut, și Mi-a așezat pentru Mine și pentru biserica Mea cea vie arhiereu după voia Mea, și Eu Mi-am împlinit planul Meu cel pentru dăinuirea înaintea Mea a bisericii Mele, biserica lui Hristos pe pământ. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 9-08-2007) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ți-am demonstrat că e vorba de a+b= Alpha + Omega =b+a, unde a e prima ediție a sfintei cărți și b este a doua ediție? De ce te încăpățânezi ca să faci în ciuda înțelepciunii și a noțiunilor elementare de logică? De ce vrei mereu să te faci că nu pricepi, doar pentru că ești mândră de necredința ta? Păi dacă nu crezi asta nu poate fi un motiv de a te autoflata și a învăța pe alții să te urmeze! Mai degrabă pleacăți urechea și ochiul la texte pentru a pricepe sensurile profunde și nu te prefă mereu că nu știi despre ce e vorba și că ar fi scrise acolo lucruri mincinoase sau absurde sau aiuristice. Sau îți place să fi adulată de oameni ca o mare prefăcută cinică? Dar iată că tu te arăți mare și tare la umbra copacului lui faraon, cu urechea supusă la socotelile vrăjitorilor lui, stiințifici, ce susțin grozăvii științifice, SiFi, cu încălzirea globală și topirea ghețarilor și milioanele de ani de la bigbang și glaciațiunile și erele globale, și pământul ca o sferă, și teoriile modelelor atomice și astronomice, care toate toate sunt niște absurdități de adormit fraierii, și iată că toată gLumea e fraieră că îi crede pe ei fără cârtire, îi crede pe 'cercetători', îi crede pe cei ce ghicesc viitorul și privesc la stele și la socotelile lor, și spun ei cum a fost și cum o să fie. N-ai decât să-i crezi pe ei dacă așa vrei. Dar cei care își duc viața în 'adevăr' vor vedea minciuna cât toate zilele cândva căci va fi tot mai rece așa cum zice Cuvântul lui Dumnezeu, vor semăna și în ghiață nu va mai crește nimic, bocnă și corban, fiindcă se vor răci sufletele de la atâtea minciuni, de la patimi grele, tot așa cum s-au răcit sufletele de la minciuna cezarului, ce după 1977 s-a tot îngâmfat până a fost împușcat de ai lui, iar după aia sigur că a tot fost mereu sfârșitul a toate, că echipa lui faraon ce s-a auto-emanat a păpat toată agoniseala poporului și a oamenilor și a păpat prin minciuni până și fierbințeala libertății de pe străzi, transformând tot ce a atins în întuneric, în scârbă, în urâciune, în dezbinare de Adevăr. Iar acum în ultimii ani nu vezi că e frig și iarnă tot anul și abea câteva luni de vară avem când e secetă sau lovesc inundațiile că au defrișat tot? Te faci că nu vezi? Ce încălzire visezi? La ce te aștepți? Crezi că sfintele proorocii nu se împlinesc? Unele se împlinesc oricum iar altele și funcție de om, căci cu omul credincios și iubitor și nepăcătos se plinesc toate proorciile cele bune și frumoase. Iar teoriile alea cu degradarea mediului și cu încălzirea globală sau alte prostii, astea nu au bază reală ci baza reală a ce se vede este că poluarea și acțiunea nocivă a omului de a secătui mediul și pământul aduce peste noi toate relele, și nu va fi înte-un fel sau altul doar că au dedus ei tot felul de consecințe absurde că or să se întâmple așa într-un ținut unde Dumnezeu e absent sau nici n-a existat vreodată. Iată că ei deduc tot felul de prostii, și voi îi credeți pentru că sunteți obijnuiți să stați la umbra lui faraon, și în el v-ați pus nădejdea și în copacii lui ce se înalță până la cer și dau fructe din care se satură toți muritorii... Și ca maimuțele ingâmfate v-ați suit în copac și de sus priviți la noi crezând că sunteți deasupra... pericolului. Și paginile astea scrise de tine despre proorocii, interpretate cu reacredință sunt pentru ați etala necredința? Și ce mă încălzește pe mine că tu ești necredincioasă? Că nu pricepi și nici nu vrei să pricepi învârtoșând mereu până și elementarul pe care de zeci de ori ți l-am din arătat cum e în speranța onestității tale, că o să pricepi, vezi și apoi faci efortul și crezi. Dar acum am constatat că defapt tu faci în ciudă, căci în batjocură ai rescris proorocii corectate, deși ți-e clar și ție că minți, deci iată că nu mai am ce să-ți fac, nu mai am nici o speranță în ce te privește, discuția cu tine nu mai are sens, fiindcă se vede că nu cauți altceva decât să faci în ciuda lui Dumnezeu, și în ciuda argumentelor elementare, vrând cu tot dinadinsul să pui deasupra ca o ispită necredința ta pe care noi s-o luăm drept vrednicie, călcând în picioare orice urmă de logică, de elementar, de onestitate pentru a avea unui dialog sincer și drept. Deci dacă așa procedezi, atunci gata, inima mea a înghețat față de tine și ești pentru mine ca un vameș și ca un păgân, dacă nu cumva ca un drac și n-ai decât să stai cât vrei la umbra copacului lui faraon, cu toți vrăjitorii lui științifici, slujind idolilor, în speranța că o să vă scape ei pe voi de frigul ce va să vină. M-am întristat și mă simt dezamăgit căci aveam speranță că am cu cine să discut spre Adevăr, dar tu nu cauți Adevărul, tu nu mergi pe Cale ci se pare că faci în ciudă și ești purtată doar de interesele lui nenia cu pisikaa lui din lesă și eretele lui de pe umărul drept și îi faci toate voile mârșave de frica lui tanti grijania ce stă pe coadă lungă de mătură sau de topor pentru ca împreună să slujiti conștiinței fățărniciei teroriste, și asta e toată vrednicia voastră pe care iată că o etalați ca să vă dați și exemplu ... 'bun'... de urmat. Eu nu vă urmez ci vă urez drum bun spre loje adică spre jeol, că văd că nimic nu mai este de făcut și de discutat cu tine, dar totuși uite că mă mai rog odată de rămas bun: Miluiește Doamne pe MM, dacă este cu putință ca să se întoarcă la credință și umilință... că iată că s-a pierdut de tot în gLumia lui faraon și e mai rău de ea și de viața ei decât era în sodoma și gomora. Last edited by vsovivi; 02.04.2010 at 18:25:08. |
|
|||
|
|||
![]()
8.7. “Proorocie” despre “Biserica cea de azi” a lui Dumnezeu: poporul pucios care se auto-intitulează Noul Ierusalim de la Pucioasa
Ea va înlocui BOR, care este o biserică prăbușită, fără Dumnezeu, care încearcă să-și pună cârmaci peste ea, după moartea lui Teoctist, în timp ce neamul român doarme adânc somnul lepădării de credința pucioșească. Neamul român este condus de către “cei rătăcitori de Duh Sfânt” și lor li se va supune. În zilele ce vin, BOR se va duce spre pieirea ei (dar deocamdată nu s-a dus, și au trecut deja trei ani de zile). Toți care au rămas în BOR vor fi luați de apă la vale: “– O, poporul Meu! Ioan Botezătorul te îndeamnă și-ți întărește lucrarea ta de fiu al lui Dumnezeu, blând și smerit cu inima așa cum sunt Eu înaintea Tatălui și înaintea omului. Tu ești biserica Mea cea de azi, și voiesc să pot prin ea peste pământ prin mărirea Mea. Te-am înființat pe pământ ca să nu rămân fără biserică înaintea Mea, căci am privit și am tot privit cu durere și am văzut prăbușirea bisericii care-și zice a Mea, și de atunci Eu, Domnul, Îmi zidesc un popor și-Mi aleg din el mereu ca să-Mi fac trup de biserică peste pământ și să am casă la venirea Mea.” Iată, privesc peste prăbușirea bisericii care-și zice a Mea. Neamul român dă să-și pună cap bisericii lui, care nu mai are cap, zice el, dar Duhul Meu Cel Sfânt stă departe de sfatul cel omenesc care se adună acum să pună cap peste biserica neamului român. Duhul deșertăciunii măririi omenești, acesta este duhul cel ce se zbate să biruiască acum, să biruiască și să cârmuiască biserica neamului român. O, neam român, cum de uiți tu, tată, atât de mult că Duhul Sfânt este curat și că nu Se poate amesteca în duhul deșertăciunii măririi omenești și lumești, tată? O, ce adânc dormi, neam român! Eu, Domnul, încerc să te trezesc, dar tu dormi somnul nepăsării de suflet, dormi somnul lepădării de credință, și iată cum te dezbracă de cămășuță omul viclean, omul slavei deșarte, care-și învelește rușinea cu haină de om sfânt! Cel ce încă te mai ținea cu un fir mic spre nepierzarea ta, acela a fost trimis la Mine de cei ce azi se bat în fața ta pentru scaun de slavă, pentru cârmaci peste biserica ta. Iată, ești fără Dumnezeu și tu nu știi, și tu nu crezi când Eu, Domnul, îți spun aceasta de la gura izvorului vieții, care curge din tronul Meu în mijlocul tău, neam român. A venit demult peste tine păcatul lepădării de credință, tată, și iată, acum voiește să ia chipul cel binefăcător ție. Tu de la Mine n-ai luat ca să crezi cuvântul Meu cel de trezire, dar Eu am venit și te-am învățat din vreme, că n-am voit și nu voiesc să te las să fii luat de la fața Mea, neam român. Eu stau în mijlocul tău și te strig și te povățuiesc să te scoli și să ridici mâinile în sus, la Domnul Dumnezeul tău, căci Eu, Domnul, dau să-Mi fac loc cu Duhul Sfânt Mângâietorul peste credința ta și să te trezesc ca să vezi cum te strig la pocăință din mijlocul bisericii Mele, zidită de cuvântul Meu în mijlocul tău, căci cuvântul Meu o crește pe ea, și ea este. Tu ești supus acum celor rătăcitori de Duh Sfânt, Care este Duhul bisericii Mele. O, dar nu te teme, neam român; Eu, Domnul Dumnezeul tău, îți fac trezirea și strigarea, și vei vedea în zilele ce vin că biserica din tine se duce spre pieirea ei, iar Eu îți deschid ție ca să vii și ca să ai tată pe Dumnezeu, Care grăiește din mijlocul tău ție cu Duhul învățăturii vieții veșnice, Care este Duhul Meu, Duhul bisericii lui Iisus Hristos, Salvatorul tău. […] O, popor mititel al cuvântului venirii Mele! Stai, tată, numai sub învățătura Mea, că iată, vremea cea grea de azi ia la vale pe apă pe tot omul care s-a numit casa Mea, biserica Mea în neamul român fără să stea ea în Duhul Meu Cel din cer pe pământ.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11-09-2007) 8.8. “Proorocie” despre Irineu cel “ținut în obezi” de către arhiereii BOR. Spiritul lui Teoctist îl declară pe Irineu “ al șaptelea patriarh al românilor” (dar probabil că stă prost cu aritmetica: al șaptelea tron patriarhal este ocupat de câțiva anișori de către ierarhul Daniel). Spiritul lui Teoctist se declară și este declarat “mărturisitor din cer al lucrării de nou Ierusalim pe pământul român“. Cei rămași în BOR în urma lui Teoctist sunt numiți “cei din sinagoga satanei”. Ei vor fi siliți ca să se închine în cer și pe pământ la picioarele lui Irineu cel iubit de Dumnezeul Pucios, și așa vor cunoaște ei că Irineu este cel iubit: “Mi-e tare milă de cel în obezi ținut de cei ce stau pe tronuri de biserică, mi-e tare milă de el, precum și pe pământ mi-a fost după ce el a fost neînțeles și apoi umilit de mulți. Dar voiesc acum, cu voia Ta, să știe de la mine și de la Tine, să știe toți cei ce sunt stăpâni peste turma bisericii că ei nu sunt. El este, că e de la Tine așezat, Doamne, dar ei nu sunt. Eu am stat de două ori pe scaunul bisericii neamului român, și a doua oară m-ai așezat Tu pe el, și m-ai numit al șaselea patriarh al bisericii neamului român, căci am stat de două ori pe scaunul ei, iar pe el l-ai numit al șaptelea, vestit de Tine încă din vremea mea. Mi-ai dat acum trecere spre pământ cu cuvântul lângă cuvântul Tău, ca să audă biserica grăirea Ta cu mine, și a mea cu Tine, în numele Tău pentru biserica neamului român, care nu mai are păstori, căci ei sunt și vor fi altceva decât păstori, și toate se strică de la locul lor pentru necredința lor, cu care și-au scris lepădarea de Tine, lepădarea lor de părinți și de sfinți, Doamne. Dar Tu ai avut milă de mine pentru fapta mea cea pentru lumina lucrării Tale, așa cum scrie despre mine în cartea Ta de azi, cartea cuvântului Tău cel de cincizeci de ani peste neamul român, și mi-ai dat acum intrare în odihnă, iertându-mi mie păcatele toate prin jertfirea mea pe altarul Tău, căci am voit să mă scol și să pun stavilă întunericului care s-a pornit să cuprindă biserica neamului român și care, iată-l, se întinde peste ea, Doamne, iar cel ce m-a adus jertfă pe altarul Tău nu mi-a făcut rău, căci eu am ajuns la Tine, și voi fi mărturisitorul Tău din mijlocul bisericii celei biruitoare a Ta, prin care sfinții Tăi se odihnesc și îi sprijină pe cei sfinți ai Tăi de pe pământ. Amin, amin, amin. – Tatăl Fiul și Duhul Sfânt, în acest nume am coborât Eu, Domnul, acum cuvânt peste turma bisericii neamului român, lângă Mine cu cel ce a fost până acum patriarh peste ea, iar peste ea Eu nu mai număr mai mult, căci am sfârșit de numărat. Amin. Tu, cel ce ai fost de două ori patriarh peste biserica neamului român, te-am scris acum pe nume mărturisitor din cer al lucrării Mele de nou Ierusalim pe pământul român, și te așez în odihnă și în lucru ceresc peste turma neamului român, căci ai fost jertfit pe altarul acestui neam, pe care l-ai iubit și pentru care ai trudit, după ce Eu, Domnul, te-am așezat prin cuvântul Meu să stai încă o dată pe scaunul bisericii acestui neam și să împlinești voia Mea. Cel pe care tu l-ai așezat din partea Mea pentru biserica Mea, acela este, iar ceilalți nu sunt, ci sunt din sinagoga satanei, și se zic pe sine că sunt ai Mei, dar nu sunt, ci mint, și pe aceștia Eu îi voi face să se închine în cer și pe pământ la picioarele celui iubit al Meu și vor cunoaște că Eu îl iubesc, după cum este scris în Scripturi pentru vremea aceasta. Iar ție îți spun: am lăsat înaintea ta o ușă deschisă, pe care nimeni nu poate s-o închidă, fiindcă, deși ai avut putere mică, tu ai păzit cuvântul Meu și n-ai tăgăduit numele Meu. Știu faptele tale, și ai venit și ți-am dat cununa răbdării, și Eu scriu acum pe tine numele Meu și numele cetății Mele, al Noului Ierusalim, care s-a așezat din cer, de la Dumnezeu în mijlocul neamului român, și numele Meu cel nou, Cuvântul lui Dumnezeu. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 13-09-2007) |
|
|||
|
|||
![]()
Mesajul Patriarhului Teoctist de dincolo de moarte:
''– Suflețelul meu, mărite Doamne în cer și pe pământ, a primit de la îngerul meu aripioare îndată ce omul m-a desfăcut de trupul meu, după ce am stat pe scaunul bisericii neamului român, așezat pe el o dată prin voia omului și a mea, și încă o dată prin voia Ta, Doamne, după ce neamul român s-a trezit din somn ca să-și smulgă de pe ochi întunericul și să vadă, iar eu eram atunci pe scaunul bisericii, și am fost amenințat să plec de pe el ca să-mi scap viața și să rămână scaunul gol pentru cel ce era să vină pe el după schimbarea vremii. M-am retras umilit și aplecat, dar îndurerat pentru soarta cea apăsătoare peste turma neamului român. Dar Tu, Cel ce ai în mână tot sfatul Tău cel bine întocmit, ai privit spre mine ca să mă ridici de jos și să mă aduci înapoi peste turma Ta, încercată de cei dușmani ei din mijlocul ei, căci neamul român e neamul Tău cel ales acum, Doamne. Ai coborât atunci cuvânt proorocesc în grădinița cuvântului Tău de la Pucioasa și ai poruncit celor de la gura izvorului Tău de cuvânt să mă caute și să-mi șoptească de la Tine voia Ta peste mine. Ei m-au găsit și mi-au grăit cuvântul cel din partea Ta, care mă vestea să mă întorc înapoi, în fruntea turmei, căci ochiul Tău de Păstor îmi va veghea viața și paza ei și a turmei. Când eu am primit din partea Ta cuvânt, Doamne, Duhul Tău m-a cuprins în El, și eu am crezut și am împlinit cu umilință ceea ce mi-ai cerut. Tu ești Cel ce m-ai așezat atunci iarăși pe scaunul bisericii, iar eu am stat pe el, și apoi am putut să Te ascult și să împlinesc prin puterea Ta planul Tău. Puțin timp a trecut, și Tu ai trimis apoi la mine din partea Ta pe cel ales de Tine pentru biserica Ta cea vie a neamului român. L-am ascultat pe el atunci cu tot cuvântul cel venit din partea Ta spre mine prin el, cuvânt cu care anunțai planul Tău ceresc peste biserică, și pe care eu l-am crezut și l-am împlinit. M-am ridicat, la cuvântul Tău cel sfânt și drept, și l-am așezat arhiereu de la Tine pe cel iubit al Tău pentru vremea aceasta. Nimeni nu l-a numit pe el când a fost să fie el așezat păstor de la Tine pentru oi. Atunci m-am ridicat eu și le-am spus tuturor numirea mea peste el, numire de la Tine, și el a fost atunci așezat, și eu am făcut cum Tu mi-ai poruncit, Doamne. L-ai trimis apoi la mine cu dorul Tău cel mare pentru zidire de nou așezământ sfânt, de la Tine proorocit să fie peste fața neamului român. Eu l-am ascultat părintește și am înțeles trimiterea Ta spre mine cu solie prin el. Duhul meu, cuprins atunci în bucuria Ta, s-a unit cu Tine și s-a bucurat și a crezut și a împlinit, și cu știrea Ta și a mea a mers el și a așezat pe pământ prin poruncă cerească biserica Noul Ierusalim de la Pucioasa. O, dar n-a trecut mult timp, și toți cei rușinați de neîmplinirea în ei a feței Tale slăvite, a voii Tale mărețe, Doamne, s-au sculat cu dușmănie, cu duh de om, și l-au culcat la pământ pe cel ales de Tine, așa cum și Tu ai pățit de la mai-marii templului, care nu Te-au voit pentru ei de la Tatăl. Eu n-am mai putut atunci să-l ocrotesc pe cel din partea Ta între ei ales, iar el stă de atunci îngenuncheat, și toți cei ce-și zic mari și păstori, îl umilesc pe el și îl țin sub robie, Doamne. Lucrarea cuvântului Tău de la Pucioasa umple cerul cu taina ei cea de la Tine, iar pe pământ toți sunt orbi în jurul ei, și numai cei ce ajung la Tine văd în lumină și se cutremură cu duhul dacă au apăsat cu mâna lor ca să bage sub obroc lumina aceasta, cu care ai venit din nou pe pământ, și ai venit în mijlocul neamului român. Cuvântul Tău cel blând este lumina, și nu este om să îl urmeze, căci omul stă în întuneric, Doamne, iar întunericul nu poate cuprinde în el lumina, dar lumina Ta de azi a cuvântului Tău duios de Păstor luminează întunericul și fuge în întuneric întunericul, Doamne. Mi-e tare milă de cel în obezi ținut de cei ce stau pe tronuri de biserică, mi-e tare milă de el, precum și pe pământ mi-a fost după ce el a fost neînțeles și apoi umilit de mulți. Dar voiesc acum, cu voia Ta, să știe de la mine și de la Tine, să știe toți cei ce sunt stăpâni peste turma bisericii că ei nu sunt. El este, că e de la Tine așezat, Doamne, dar ei nu sunt. Eu am stat de două ori pe scaunul bisericii neamului român, și a doua oară m-ai așezat Tu pe el, și m-ai numit al șaselea patriarh al bisericii neamului român, căci am stat de două ori pe scaunul ei, iar pe el l-ai numit al șaptelea, vestit de Tine încă din vremea mea. Mi-ai dat acum trecere spre pământ cu cuvântul lângă cuvântul Tău, ca să audă biserica grăirea Ta cu mine, și a mea cu Tine, în numele Tău pentru biserica neamului român, care nu mai are păstori, căci ei sunt și vor fi altceva decât păstori, și toate se strică de la locul lor pentru necredința lor, cu care și-au scris lepădarea de Tine, lepădarea lor de părinți și de sfinți, Doamne. Dar Tu ai avut milă de mine pentru fapta mea cea pentru lumina lucrării Tale, așa cum scrie despre mine în cartea Ta de azi, cartea cuvântului Tău cel de cincizeci de ani peste neamul român, și mi-ai dat acum intrare în odihnă, iertându-mi mie păcatele toate prin jertfirea mea pe altarul Tău, căci am voit să mă scol și să pun stavilă întunericului care s-a pornit să cuprindă biserica neamului român și care, iată-l, se întinde peste ea, Doamne, iar cel ce m-a adus jertfă pe altarul Tău nu mi-a făcut rău, căci eu am ajuns la Tine, și voi fi mărturisitorul Tău din mijlocul bisericii celei biruitoare a Ta, prin care sfinții Tăi se odihnesc și îi sprijină pe cei sfinți ai Tăi de pe pământ. Amin, amin, amin. ''(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 13-09-2007) de unde reiese clar cam ce s-a întâmplat din '90 încoace. |
|
|||
|
|||
![]()
9. Protocronismul rromânesc și mondializarea pucioșismului
9.1. Răspândirea învățăturii pucioșești pe tot globul, generalizarea limbii române și supremația poporului român peste celelalte popoare sunt iminente: “Mai e o clipă mică, și învățătura cuvântului Meu va fi luată cu asalt și va fi hrană vie și nestricăcioasă pentru multe noroade care vor învia și vor lua cu asalt împărăția cerurilor și o vor cuceri și vor fi ai ei și se vor numi popor român.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 8-02-1998) 9.2. La început, Dumnezeul Pucioasei le vorbea supușilor Săi folosindu-Se de „limbile cerești”: “Nu te teme de cei ce nu cred duhurilor cerurilor, căci Duhul Sfânt este peste tine și te învață să grăiești în limbi noi și necunoscute până acum, și te învață să tălmăcești aceste limbi cerești celor ce aud și nu înțeleg cu mintea lor pe cele venite de la Duhul Sfânt.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 11.12.1991) 9.3. Apoi, Dumnezeul Pucioasei promovează exclusiv „limba Duhului Sfânt” și-i îndeamnă pe cărturarii lumii să se facă tălmăcitori ai aestei limbi: “Este scris, dar nu este înțeleasă această Scriptură și în zadar au căutat mai-marii legii bisericii și cărturarii lumii să scrie cărți peste cărți și să-și însușească ei dreptul la cuvânt peste mulțimile cele arse de sete, căci setea mulțimilor nu poate fi stinsă de nimic și de nimeni, ci poate fi stinsă de cuvântul Duhului Sfânt, Care vine din cer în locuri curate, în inimi curate și sărace în duhul lor, fiindcă Duhul Sfânt nu Se apropie de cei semeți cu duhul, de cei cunoscători ai literei, și aceia, dacă vor să slujească Duhului Sfânt, să se aplece și să se facă tălmăcitori ai limbilor Duhului Sfânt, care iau naștere în cei săraci în duhul lor. Aceasta este orânduiala lui Dumnezeu, orânduiala Duhului Sfânt, de la început și până la sfârșit, dar Dumnezeu este fără de început și fără de sfârșit, iar Duhul Sfânt este întru Sfânta și nedespărțita Treime, Care Se numește Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22-07-1992) 9.4. Sinodul BOR (poreclit la peiorativ “sinedriu”) este îndemnat să-și facă rost de apostoli, și de prooroci, și de învățători, și de tălmăcitori ai limbilor cerești, dacă vor ca trupul bisericii lor să fie întreg: “O, sinedriule, să nu primești în inimile tale duhul minciunii și al măririi de sine, să nu primești duhul lumii și al lăcomiei, și să cunoști cercetarea Mea în mijlocul tău. Nu te teme de irozii care nu cred în Dumnezeu, nu te teme de acești prooroci mincinoși, că aceștia vrând-nevrând vor asculta de Dumnezeu. Caută cu împărăția cerească și întărește-ți sfințenia, căci toate podoabele de pe pământ vor fi adăugate ție și vei fi vie. Vorbește-i despre Dumnezeu lumii păcătoase, dar să fie întreg trupul tău, și să aibă apostoli, și prooroci, și învățători, și tălmăcitori ai limbilor cerești, și să fii curată, biserica Mea, și să învieze lumea la glasul tău și să vadă calea și să meargă pe ea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14-01-1993) 9.5. Poporul pucios este și el îndemnat, să se înduhovnicească cu Duhul Sfânt și așa să sufle peste lume. Limba lui Dumnezeu între oameni va fi să fie focul Duhului Sfânt. Toată suflarea va vorbi în curând numai o singură limbă, limba Duhului Sfânt. “O, Israele, poporul Meu de azi, de câte ori am suflat Eu peste tine, tată! O, de câte ori am suflat ca să iei Duh Sfânt prin darul și prin harul Meu! Iată, și azi îți zic: ia, tată, Duh Sfânt de la Mine, și înduhovnicește-te cu Duhul Sfânt și suflă peste lume, măi poporul Meu. Pentru asta te-am ales Eu pe tine și te-am școlit la această școală a Duhului Sfânt, școală cerească, tată. Pace ție, poporul Meu Israel! Pace ție, și Duh Sfânt de la Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt! Focul Duhului Sfânt este ființă, tată, ființă a Treimii Dumnezeiești. Limba lui Dumnezeu este focul Duhului Sfânt, limba lui Dumnezeu între oameni. […] Iată, vine ziua când toată suflarea de pe pământ, toată câtă va fi în trup și în afară de trup, toată să aibă numai o limbă, limba Duhului Sfânt. Cel ce vorbește azi în limba Duhului Sfânt la cei neștiutori, acela are nevoie să și tălmăcească tâlcul cuvintelor Duhului Sfânt, dar în ziua Mea de slavă nu va mai fi nimic de întrebat, nimic de tălmăcit, căci Duhul Sfânt va fi Acela Care Se va împărți, și se va împlini Scriptura aceea despre nașterea din nou a lumii. Dar până atunci, lucrez cu tine peste lume, popor al Meu, popor al Duhului Sfânt, Care curge peste tine în limba înțelepciunii nevăzute a lui Dumnezeu.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 19-06-1994) 9.6. Poporul pucios este și el îndemnat să vorbească numai limba Duhului Sfânt. Toată limba de pe pământ (deci și cea română, care va fi premărită în chip deșănțat ceva mai târziu) sunt străine de limba cea din cer. “Iată, limba cea încâlcită a lumii, limba cea încurcată care a acoperit pământul din pricina duhului omului care s-a semețit până la scaunul lui Dumnezeu, limba aceasta a primit pedeapsa amestecării ei, și omul nu are cum să mai deslușească nimic, și se zbate om cu om, om peste om, și nu mai este capăt de ieșire din această încurcătură. Dar tu, poporul Meu, ai limba Duhului Sfânt peste tine, și s-o vorbești, fiule, pe pământ, […] Adevărat vă spun, că numai în cer se poate învăța această limbă și această școală, că pe pământ e amestecarea limbilor, măi copii, și de aceea vă spun mereu să stați în cer, copiii Mei, și să nu ieșiți din cer, că pe pământ e amestecare mare de limbi, și de duhuri de limbi, și nimeni n-ar crede dacă i-aș spune că limba de pe pământ e străină cu totul de cer, de limba cea din cer. Eu de aceea caut clipă cu clipă să iau de pe tine pământul, măi Israele, și să pun pe tine cerul, și tu înțelegi această limbă cu care-ți vorbesc, că tu înveți în cer, fiule. […] și nu mai au oamenii limba Duhului Sfânt, și așa este și azi, și de aceea am zis Eu vouă că limba Duhului Sfânt nu se poate învăța pe pământ, și numai în cer, Israele, poporul Meu, că numai cu tine vorbesc tainele Mele cele cerești.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 19-06-1994) 9.7. Limba Duhului Sfânt este fără de sfârșit pe pământ și în cer. Cu Dumnezeu este numai o singură limbă, limba Duhului Sfânt. Așa cum a fost și la Cincizecime, când toți auzeau în limba lor ceea ce era de auzit. Așa va fi și la sfârșit, când vor fi chemați toți la nunta Fiului de Împărat: “Învățătorii care învață și vorbesc în numele lui Dumnezeu, aceia au citit cartea limbii Duhului Sfânt, dar dacă ei nu împlinesc cele scrise, nu se cheamă că învață, și când ei vor spune: „Doamne, am învățat lumea prin piețe și am urmat Ție“, vai, ce dureros va fi răspunsul Duhului Sfânt, al limbii Duhului Sfânt, care este din cer și care nu poate fi cuprinsă în cartea cea de pe pământ! Limba aceasta și grăirea ei este fără de sfârșit pe pământ și în cer, și iată, cartea stă deschisă până la sfârșit, până la începutul cel dintâi, care iarăși va să fie întru așezarea celor neclătinate. […] Cu Mine este numai o singură limbă, tată, limba Duhului Sfânt, focul Duhului Sfânt, curățitor de moarte, și toate se vor întoarce spre cele neclătinate. Toți oamenii care erau adunați la Ierusalim în ziua Cincizecimii, toți au fost cuprinși de lucrarea Duhului Sfânt, toți auzeau în limba lor limba Duhului Sfânt, și ei credeau că vorbește mustul, măi copii. […] Toți oamenii erau cuprinși în această veselie de limbă nouă în Ierusalim, limba din cer peste făpturi. […] Mi-e drag să petrec cu tine, măi poporul Meu, și dacă și ție îți este drag, vom lucra de-acum, vom lucra mult, și vom aduna pe cei risipiți ai tăi, și apoi vom chema mesenii la nunta ta cu Mine, măi poporul Meu, că te vor vedea în slavă învăluit și vor veni după tine, și vor veni după Mine, și va vorbi limba Duhului Sfânt peste fii și fiice, peste bătrâni și tineri, peste robi și roabe, și va fi veșnică serbare de Duh Sfânt în cer și pe pământ, și totul va fi nou și în strai de serbare, poporul Meu Israel.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 19-06-1994) |
|
|||
|
|||
![]()
9.8. De la un moment dat însă, Dumnezeul Pucioasei promovează în limbaj limba română, pretinzând că de acum aceasta este singura limbă pe care o vorbește.
Pentru a nu se contrazice cu opțiunile anterioare, care promovau așa-zisa „limba a Duhului Sfânt” se proclamă și amendamentul că Duhul Sfânt se va da numai în limba românească. Ortodocșilor de alte limbi înseamnă că nu li se va mai da Duhul Sfânt, dacă nu vor binevoi să învețe rapid a vorbi și a sluji în limba română (situație care seamănă cu cea din Biserica Catolică, pe vremea când limba latină era în mod obligatoriu singura limbă sacră din cult). România este numită „Ierusalimul Nou”. De aceea, limba română este limba pe care vor învăța-o toate popoarele: “Eu vorbesc românește că așa voiesc Eu, și nimeni nu-Mi poate strica planurile Mele. Eu dau limbi Duhului Sfânt, Eu dau pe Duhul Sfânt peste limba românească, și fiii și fiicele României vor profeți în fața popoarelor de pe pământ, că Eu pe România am ales-o de țară a Mea. Țara Mea M-a răstignit. Poporul pe care l-am ales la început M-a scos afară din mijlocul lui, și Eu de atunci am îmbrățișat pe România și pământul țării ei, și atunci am lucrat cu Tatăl Meu și am născut poporul român, odată cu Mine l-am lucrat și l-am născut, și l-am încreștinat cu numele Meu, și am ales din nou Ierusalimul și l-am numit tot Ierusalim, ca și pe cel care M-a răstignit. De aceea se numește această țară Ierusalim nou, pentru că Eu dacă am plecat din cele ale Mele am luat cu Mine darurile și bogăția darurilor Mele cerești, care erau de la Mine peste Israel și peste Ierusalimul Israelului Meu, și am pus la temelia poporului român toată bogăția Mea cerească, și am născut acest popor și l-am uns prin mâna lui Melchisedec, ca să fie popor de sfinți la vremea de sfârșit, la vremea apropierii venirii Mele din nou pe pământ. […] Eu grăiesc pe românește și binecuvintez poporul Meu din mijlocul României. Pace ție, iubitul Meu popor! căci Eu sunt Domnul Dumnezeul tău.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 28-08-1994) 9.9. Românii care își pocesc limba lor cu neologisme sunt mustrați aspru. Acest mesaj vine însă abia în 1995, când prima ediție a Cărții “Cuvântul lui Dumnezeu” era gata. De aceea, odată cu a doua ediție, liderii pucioși au corectat cu sârguință toate neologismele pe care le-au descoperit în prima ediție, pe vremea când Dumnezeul Pucioasei nu-și făcea asemenea probleme de “puritatea limbii”, folosind fără reținere și neologismele. Toți creștinii din toate neamurile se vor numi români, dar pentru aceasta vor trebui să învețe limba română: “O, românule tată, de ce nu mai vorbești românește, măi fiule al Meu și al bunicilor tăi? Nu mai vorbești frumos, și Eu, iată, vorbesc românește, că frumoasă este limba românească pe pământ și în cer. Nu mai este astăzi frumoasă limba ta. Ți-ai stâlcit-o cu împrumutatul de la străinii neamului tău, și n-a fost frumos ce ai făcut. O, unde-ți este limba ta creștină? Ți-am dat de veste împărăția cerurilor încă de la nașterea ta, și am pus pe tine pânză albă de botez și te-am învățat rugăciunea „Tatăl nostru“ și ți-am trimis limba cea cerească, limba Evangheliei împărăției cerurilor pe pământul tău. Ți-am trimis fecior curat, născut din Mine, ca să te facă mireasă Mie, poporule român, și ți-a adus veșmânt țesut din apă și din duh și din sânge și ți-am dat nume nou și te-am numit român. Duhul Meu Cel sfânt te-a numit cu nume nou, țară creștină, așa cum nașul Meu Mi-a dat Mie la botez numele Iisus Hristos. Așa ți-a dat ție Dumnezeu numele de român la botezul tău. Și așa cum toate neamurile s-au binecuvântat în Avraam cu numele de Israel, tot așa acum, Israele de azi, se vor binecuvânta neamurile toate în numele tău cel nou, și pe care-l ai de la Mine de două mii de ani, căci tot omul care se va îmbrăca cu cămășuța de creștin se va numi român.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 4-03-1995) 9.10. De acum, Dumnezeu grăiește numai în limba română. Poporul pucios va vedea slava Dumnezeului său: “Duhul lui Dumnezeu grăiește peste România. Dumnezeu grăiește în limba română. Pace ție, românule, poporul Meu! Pacea Mea și înțelepciunea Mea cerească să coboare peste tine, fiu de român, fiule creștin. Ferice celui care crede în Dumnezeu întru lucrare de sfințenie și de înviere. Pace ție, Ierusalime român, care vestești vestea împărăției cerurilor! Eu sunt Domnul Dumnezeul tău, și grăiesc deasupra ta și spun: luminează-te, Românie, luminează-te, Noule Ierusalime, că slava Mea răsare peste tine, și tu vei vedea slava Mea, […]” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14-05-1995) 9.11. Dumnezeul Pucioasei proclamă România “țara Sa de nuntă” la care vine călare pe un cal alb, ca să vorbească cu ea românește: “O, țara Mea de nuntă, vin pe cal alb la tine, și oști din cer vin cu Mine, călare pe cai albi. Vin cu sfinții tăi, țara Mea. Vin să lucrez duh de viață peste tine și să te fac să înțelegi taina ta, care este scrisă în Scripturi. Este scris în Scripturi de Israel, și este scris de tine în Scripturi, și tu nu înțelegi, țara Mea. Ai căzut din înțelepciune și nu înțelegi, dar vin cu sfinții tăi, și îi fac peste tine cuvânt din cuvânt, și vorbesc românește cu tine, și am cu Mine sfinți români, și vin și te păstoresc cu toiag român, ca să Mă cunoști, că Eu nu vin necunoscut la tine. Eu niciodată n-am lucrat necunoscut de om. Am venit în chip cunoscut și am lucrat peste cei credincioși, iar peste cei necredincioși am lucrat tainic. Dar acum vin, și ies din taină, și îți fac cunoscută taina Mea, prin cei cunoscuți din tine, țara Mea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 24-4-1997) 9.12. Glasul Pucios se autoproclamă “Cuvântul lui Dumnezeu care grăiește rromânește pe pământ”, stăpân al Israelului rromân, popor al “Cuvântului”. Este evident că cei care vor să înțeleagă ce li se spune vor trebui să învețe limba română. Noul “neam al lui Dumnezeu” se va numi “rromân”: “Numele Meu cel nou este Cuvântul lui Dumnezeu. Numele Meu cel nou este cu neamul român, cu Israelul român, cu poporul cuvântului Meu, care este în români și din români. Și dacă poporul cuvântului lui Dumnezeu este român, iată și numele Cuvântului lui Dumnezeu, Care grăiește românește peste pământ și Își cheamă pe românește turma Sa sub acoperământul venirii Lui a doua oară pe pământ cu oamenii. Amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 6-05-1998) “O, deschideți-vă inima și nu mintea, că voi sunteți români, iar numele de român este noul nume al neamului lui Dumnezeu acum, când El Și-a ales din nou o țară.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22-04-2007 9.13. Singura limbă dulce la Dumnezeu a rămas limba română. Celelalte limbi trebuie că au acum alte gusturi, la alegere dintre cele care au mai rămas disponibile (acru, amar, sărat, înnecăcios, iute, sălciu, fad, etc.) “Grăiește-le blând, grăiește-le sfânt, grăiește-le cu sare, fiule, căci limba neamului român e limbă dulce la Dumnezeu, iar Eu grăiesc peste neamurile pământului în limba neamului român, și vreau să înțelegi voia Mea.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 29-04-2007 9.14. Numele neamului cel nou al lui Dumnezeu este numele de rromân: “Ați fost îndemnați prin glas ceresc să vă deschideți inima și nu mintea, și să ascultați de Dumnezeu, căci voi sunteți români, iar numele de român este noul nume al neamului cel nou al lui Dumnezeu acum când Eu Mi-am ales din nou o țară, când Eu iată cum vin pe pământ cuvânt, și se aude de la margini la margini cuvântul Meu cel sfânt.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 20-05-2007) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
10. Venirea Domnului
10.1. “Proorocie” din anul 1975: Vreme trece, vreme vine…și apoi vine Domnul! Pucioșii “proorocesc” în același an trei versiuni diferite de “venirea a Domnului”: a) că va veni după o vreme ; b) că va veni după ce vor trece două vremi; c) că va veni după ce vor înșira trei vremi una după alta. În toate cele trei versiuni, pe parcursul ultimei vremi va avea loc și venirea Domnului. Pe rând, cele trei versiuni sunt prezentate astfel: a) Domnul Iisus a trecut deja prin primele două vremi, și mai urmează doar o vreme mică, un timp extrem de scurt, cât o clipită de ochi, în care El va veni: “ Eu, Domnul Iisus Hristos M-am coborât din cerul sfânt pe acest pământ și am trecut prin două timpuri, prin două vremi. Odată am petrecut în trup și aceasta cu greu am petrecut și a doua oară am petrecut cu Duhul……Și mai este un timp, și știți cât e? Cât ai deschide ochii și i-ai închide…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 22 decembrie 1975) b) O altă afirmație arată că mai urmează două vremi: mai întâi o vreme, după care vine o a doua, a Domnului Iisus. “ Mai este o vreme și vine a doua vreme, a Domnului Iisus, că vremea Sa se repetă.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 august/7 septembrie 1975) c) În aceeași expunere ni se propune însă și o pradigmă complet diferită: mai urmează trei vremi. Mai întâi sunt două vremi una după alta, și abia după aceste două vremi vine a treia, a Domnului Iisus : “ Mai este o vreme și încă o vreme, și după aceste două vremi vine Domnul Iisus, cu toată suflarea Sa, cu toată slava Sa.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 august/7 septembrie 1975) Partea curioasă este că ultimele două versiuni, după ce că sunt anapoda, căci se contrazic grosolan în ce privește numărul vremilor de pe urmă (ba două, ba trei!), apar în textul pucios exact una după alta! 10.2. “Proorocie” din anii 1974, 1990, septembrie 2009 și decembrie 2009: Vine Domnul, acum! “S-a desființat religia, dar credința mai este. Și pe aceasta vor s-o desființeze, dar mai înainte de a se închide ușa bisericii, cu un minut mai devreme, vine Domnul.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21 mai / 3 iunie 1974) Zeci de biserici au fost, după 1974, nu numai închise, dar și dărâmate din temelii, și nici Domnul, nici nimeni altul n-a mai venit să le salveze. “Numai să vrei, creștine, că iată, uită-te tu că vine Domnul și se împacă cu tine, vine și-ți iartă totul și nu te nimicește. ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 26 decembrie 1990) “Nu te teme, turmă mică! Mântuitorul tău vine la tine, vine ca Mirele la mireasa Sa. Vine Domnul, vine la cea care se păstrează în duh de mireasă a Sa. Amin, amin, amin.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 21-09-2009) “O, popor de la izvor, credința ta s-a făcut stâncă de izvor și vine Domnul în mijlocul tău cuvânt și te adapă, și Evanghelia Lui curge prin cei ce stau înaintea Lui ca să așeze în carte cuvântul venirii Lui.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 14-10-2009) 10.3. “Proorocie” din anul 1982: Vine Domnul, în curând! “ Fiți ai Mei, fiți gata pregătiți că vine Domnul în curând! ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 25 iunie 1982) “ Fiți gata, poporul meu. Uniți-vă într-o inimă și un gând, că vine Domnul în curând! ” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 26 iunie/ 9 iulie 1982) |
|
|||
|
|||
![]()
10.4. “Proorocie” din anii 1982 și 1983: Vine Păstorul!
“Fiți treji în așteptarea Păstorului” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 5/19 noiembrie 1982) “ Hrăniți-vă cu hrană vie și întăritoare, că vine Păstorul cel de sus”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 16 / 29 noiembrie 1982) “ Pregătiți oile, că în curând vine Păstorul cel mare să le ia în primire…”(citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 3 mai 1983) 10.5. “Proorocie” din anul 1994: Numai pucioșii Îl vor vedea pe Domnul Pucioșii nu-L văd acum pe Domnul Pucioasei, deși ar cam trebui; dar Îl vor vedea atunci când El li se va descoperi, iar El le promite că așa va fi, căci au trecut deja două veacuri și lucrarea Lui e pe sfârșite. Înseamnă că de aceea nu-L vedeau: nu din vina lor, ci pentru că nu li se descoperise încă. Interesant este că chestiunea vederii Domnului” n-a fost “proorocită” de la început. În ediția inițială a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu” nu se pomenește nici un cuvințel despre “vederea Domnului” de către pucioși”. Ediția a doua vine cu corecțiile necesare, adică vine cu ceea ce uitase Domnul să spună în ediția întâi. Să fie ceva probleme de memorie la Dumnezeul Pucioasei? Iată textele așa cum apar ele în cele două ediții: “...și de aceea trebuie să fii tare în credință, Israele. Eu așa am spus: “voi fi cu voi până la sfârșitul veacurilor și cuvântul Meu este adevărul”. Și iată ce lucrare fac cu tine popor iubit, că am cuvântul Meu în mijlocul tău și sunt cu tine după cum am cuvântat și iată acum e pe sfârșite lucrarea Mea cea de două veacuri după cum scrie în Scripturi și va fi să Mă las descoperit lângă tine popor al Domnului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” - ediția 1995; fragment din mesajul datat pe 7 aprilie 1994) “ ...și de aceea trebuie să fii tare în credință, Israele. Eu sunt mereu, mereu lângă tine, dar stau nevăzut, tată, și tu ar trebui să Mă vezi, să Mă vezi de-acum, că Eu așa am spus: «Voi fi cu voi până la sfârșitul veacurilor» și cuvântul Meu este adevărul, și iată ce lucrare fac cu tine, popor iubit, că am cuvântul Meu în mijlocul tău, și sunt cu tine, după cum am cuvântat. Acum e pe sfârșite lucrarea Mea cea de două veacuri, după cum scrie în Scripturi, și tu va fi să Mă vezi, tată, va fi să Mă las descoperit lângă tine, popor al Domnului.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” - ediția 2006; fragment din mesajul datat pe 25 martie/7 aprilie 1994) 10.6. “Proorocie” din anul 1998: Pucioșii Îl vor vedea pe Domnul în mod deplin, peste o clipă mică Între timp, opțiunea “Domnului “ Pucioasei s-a clarificat: adepții Lui Îl vor vedea pe deplin, doar peste o clipă mică: “Mai e o clipă mică, și ochii tăi Mă vor vedea pe deplin cu tine.” (citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”; fragment din mesajul datat pe 12 februarie 1998) Au trecut de atunci mai bine de 12 ani (o clipă ceva mai mare) și pucioșii au rămas cu ochii în soare, așteptând să-L vadă pe Domnul venind pe norii cerului. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|