![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
vsovi da-mi te rog si numele sfintilor care au spus cele pe care tu le marturisesti. Ca sa te cred pe cuvant,zau,nu pot. Antihristul va fi un om,o persoana,nu un regim politic. El se va naste in Israel dintr-o desfranata de neam evreu,si va fi incoronat la Ierusalim dupa reconstruirea Templului. Deci esti departe rau...
Iar daca tu iti spui singur ca ai 92 de ani,atunci ce te face sa crezi ca eu as avea mai putin? Uite,am 93 de ani,asa mi-am calculat eu. E bine? Deci sper sa nu te mai lauzi cu varsta ta mincinoasa. Bine ca noi suntem prosti ca-i credem pe sfintii care-i avem,ca asa ai spus: ca-i credem ca prostii! Multumim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si Hristos nu va veni pe ascuns,intr-un lan de porumb (Doamne,am trait s-o aud si pe asta ![]() "Iar de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl." (Matei 24,36). Deci va dati seama,nu stie nimeni,nici ingerii din cer,dar stiu puciosii. Si tot eu (si implicit cei ce au scris cuvintele astea in Sfanta Scriptura) sunt numiti eretici. Este destul de clar deci? Last edited by Raoul; 20.08.2010 at 12:13:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-''Deci sper sa nu te mai lauzi cu varsta ta mincinoasa.'' Păi o vârstă înaintată de ce să fie ea de laudă dacă nici până acum nu am reușit să mă schimb? Deci cum era să mă laud cu ea? Nu ți-am spus că atât mi-a dat la socoată ca am socotit așa ca să ies din sminteală, dar nu știu dacă nu cumva m-am afundat mai mult... Deci vezi, iar mă faci mincinos, și iar ceri semne și minuni cu obrăznicie... păi eu sunt vinovat că dumneata nu vrei să crezi? -''ca asa ai spus: ca-i credem ca prostii! Multumim'' Și iar vă dați victime... victime vrednice, de toată stima, și iată cine vă jignește pe voi cei vrednici... Păi exact așa și credeți deși nu-mi aduc aminte să fi spus eu asta, deci iată tu ai spus-o, dar să știi că ai dreptate... că așa este, ca proștii îi credem pe sfinții părinți, când trebuia să-i credem ca înțelepții; ''au doară'' nu zice Domnul ''fiți înțelepți ca șerpii și fărăderăutate ca porumbeii''..? Deci vezi trebuia să credem cu mintea ca înțelepții și cu inima ca porumbeii, dar la noi e viceversa, avem inimă de șerpi, de vipvipere, de năpârcipârci și minte de porumbel adică din aia de copil naiv și credul... că sunt așa de creduli porumbeii când vede că le dai mîncare încât îi înhață mereu ispisisikaa și nu rămâne de ei decât câteva pene... nici fulgii nu le rămâne că îi mâncă uneori cu fulgi cu tot... Deci ''Credeți-i pe sfinții părinți nu ca proștii ci ca cele cinci fecioare înțelepte!'' Și de ce îmi ceri semne și dovezi ca să crezi și nume de sfinți... păi nu sunt oameni antichristul ce ți l-am arătat? Ce sunt? Defapt ai dreptate sunt niște diavoli, și tu te aștepți ca să fie antichristul om... Păi dacă nu mă crezi pe cuvânt, nu ai să crezi niciodată... dar nu pe ci sub Cuvânt trebuie să crezi sub Cuvântul lui Dumnezeu. Adică să te smerești ca să asculți sfatul cel Bun... ce vine de la Tatăl prin Fiul întru Duhul Sfânt și Carele a grăit prin prooroci... și grăiește și în zilele noastre. Păi nu ți-am dat și nume de sfinți părinți? Și dacă pe Arsenie Boca - Enoh nu-L crezi, pe sf. Calinic de la Cernica nu vrei, pe cele 7 Trâmbițe nu, pe părintele Irineu nu, pe bătrânul monah nu... însemnă probabil că și tu ești vrăjit de antichrist... și e clar că ești un spahiu sau un ienicer bine ascuns și nici tu nu-ți dai seama că-i slujești sultanului care s-a îndrăgostit mereu de alt și alt harem pe care l-a pus apoi sub talpa lui... talpa iadului. Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 15:07:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ca să-ți fie și ție clar, trebuie să realizezi prin credință în mintea ta că: Trâmbița Domnului = sfânta fecioară Verginica, Trâmbița nr.6 din cele 7 Trâmbițe Apocaliptice, ea fiind fiica cea bună a Maicii Domnului, devenită apoi maica poborului Domnului de la sfârșit de timp căci Veronica, și ea o fiică a Maicii Domnului, a pierdut darul proorociei căci a pismuit-o pe Verginica, și atunci pe proorocia lui Veronica a păpat-o ispisisikaa... Deci Mesia nu este acolo unde spune unul sau altul ci este acolo unde știe numai El, și se arată numai cui voiește El căci sunt credincioși aceia cărora se arată, căci vor să iasă sărmanii din păcate, și Domnul fiind Bun caută orice oaie rătăcită ca s-o curețe de întinare și apoi s-o ducă în staulul Ceresc, să facă din ea oaie Cerească și nu una din aia pământească, fiindcă oaia pământească e proastă și merge după omul rău și necredincios ce vine să fure și să răpească și să întineze și să vateme conștiințele sau înțelepciunea sau credința oilor... și ele ca proastele merg ca turma pământească toate după omul rău și necredincios și cad în râpa cea fără fund... Și este în citatul tău vorba de tot felul de ''ortodocși'' ce se cred mari duhovnici și dau sfaturi și vindecări și alea alea ca și cum ei sunt Mesia, dar ei sunt defapt din gLume... deci spune foarte clar să nu credeți că este în cămări sau în pustie căci muți se vor ridica (pe ei) în numele Meu, dar Mesia este numai Domnul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... și numai în numele acesta a dăruit Tatăl toată Bunăvoirea Sa... între oameni. Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 15:39:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Și uite dragul meu Raoul, că din 2011 o să ne dea ''băieții buni'' carnet de conducere și carte de identitate ce la spate o să aibă, o să aibă ceva la spate actele... cornițe... că Tăriceanu doar a amânat măsura... ce s-a votat prin 2003 parcă...
Deci vezi dumneata, dacă nu vrei, nu primești, ești automat catalogat extremist... și zici că eu te mint... dar acum e a doua pecetluire că prima a fost cu carnetele roșii, cu cravatele de mândrii și desfrânați spioneri și cu șepcuțele de șoimi ai Patriei. Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 16:37:14. |
|
|||
|
|||
![]() Pacatul de a pacatui cu buna stiinta.
|
|||
|
|||
![]()
Ati auzit de Arsenie Boca?
Nu ati vazut ca la Draganescu el s-a pictat ca Ioan Botezatorul. El a fost Ilie care a si venit. Maleahi cap 3 citire: "Iata Eu va trimit pe Ilie proorocul, inainte de a veni ziua Domnului cea mare si infricosatoare; El va intoarce inima parintilor catre fii si inima fiilor catre parintii lor, ca sa nu vin si sa lovesc tara cu blestem!" Va dau un alt exemplu: Alexandru de Svir = Avraam. Sunt singurii care vad sfanta Treime in chipul a trei barbati... Dupa ce am citit la Maxim Marturisitorul am inteles ca in sfanta scriptura sunt multe metafore si ca nu trebuie sa luam totul ad literam. Noi nu cunoastem tainele sufletului si nici ale cerului... iar in sfanta scriptura multe sunt taine. Stiu ca nu ma credeti !!!! dar poate ca e mai bine asa... Last edited by Alin27; 20.08.2010 at 17:05:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Alin27:
-Ati auzit de Arsenie Boca? --Da. -Nu ati vazut ca la Draganescu el s-a pictat ca Ioan Botezatorul. --Nu! El s-a pictat ca Iisus Hristos... -El a fost Ilie care a si venit. --El a fost Enoh. -Maleahi cap 3 citire: "Iata Eu va trimit pe Ilie proorocul, inainte de a veni ziua Domnului cea mare si infricosatoare; El va intoarce inima parintilor catre fii si inima fiilor catre parintii lor, ca sa nu vin si sa lovesc tara cu blestem!" --Iată un Ilie ceva mai mic. Dar fi atent că e vorba acolo de a deschide Cuvântul. -Va dau un alt exemplu: Alexandru de Svir = Avraam. Sunt singurii care vad sfanta Treime in chipul a trei barbati... --De unde știi Dumneata că sunt singurii... precis sunt mai mulți cei ce văd ca Avraam... și cred din toată inima lor... sunt singurii de care știi dumneata. Dar Sarra? Sau nu știi că pe ea o păzea Dumnezeu de le ieșiseră bube pe ei la toți ce o pofteau... pe ''sora'' lui Avraam, căci Sarra era stearpă..? -Dupa ce am citit la Maxim Marturisitorul am inteles ca in sfanta scriptura sunt multe metafore si ca nu trebuie sa luam totul ad literam. --Am impresia că dumneata confunzi metafora cu pildele... metafora e doar o figură de stil folosită în literatură pentru a împodobi textul, pilda e ceva mai profund, mai înțelept, mai călăuzitor... mai Tainic. Deci Scriptura se pricepe Ad Literam și apoi din aproape în aproape cu ajutor de sus ai să și pricepi ce anume ar fi trebuit să pricepi de la Început. Deci nu uita Cine este punctul și virgula, Cine este Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul... dar nu așa citind pentru litera care ucide... și ucide păcătosul în loc să ucidă păcatul din om, că aia ar fi trebuit să ucidă... dacă tot vorbim de litera care ucide... dar voi ucideți pe Adevărul din Scripturi exact așa ca fariseii și saducheii din vechime... zic voi așa generic, că defapt precis eu sunt cel care cam ucid că prea mă dau ceva sau cineva cu cele furate de la Dumnezeu... cu Înțelepciuciunea... uitând de cele 5 fecioare nebune, care n-au luat undelemn în candelele lor... -Noi nu cunoastem tainele sufletului si nici ale cerului... iar in sfanta scriptura multe sunt taine. --Sunt Taine și de aceea doar Cuvântul Lui Dumnezeu ni le poate explica și destăinui, căci omul deși pricepe ceva face mereu viceversa și apoi susșine cu eroism că așa era scris... așa cum crede omul rău și necredincios... -Stiu ca nu ma credeti !!!! dar poate ca e mai bine asa... --Păi nu am cum să te cred când susții că Scriptura e o metaforă... defapt sunt lucruri foarte simple și clare doar că omul a ajuns fariseu și saducheu și are bârna în ochi și nu vede de ea ca să scoată paiul dn ochiulul fratelui său mai mic sau mai mare... deci acu vezi mai bine? Că nu știu ce ți-am scos din ochișor, bârna sau paiul? Știu că te-a durut... deci mă iartă te rog căci se pare că iar am păcătuit cu bună știință... Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 17:35:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca pacatul este pacat si nu putem sal punem pe o lista de la cel mai grav la cel mai putin grav.Noi sa ne gindim ca indiferent de pacat o sa fim judecati,cu pacate mai grave sau mai putin vom da raspuns in fata celui de sus...si atunci nu cred ca o sa mai putem evalua gravitatea pacatului.DUMNEZEU sa ne ierte pe toti si sa ne lumineze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Să nu ispitești pe Domnul Dumnezeul tău!.. Lucrând mereu ca prostul numai și numai necredință și răutate din invidie și pismă pentru pofte și plăcerile altuitaria. Adică IA! Last edited by vsovi; 20.08.2010 at 17:55:55. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce este pacatul? Definitia ortodoxa vs. romano-catolica si protestanta | Eugen7 | Dogmatica | 80 | 08.02.2013 09:24:46 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Ce este pacatul? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 13:11:18 |
Ce este pacatul? | iosif | Generalitati | 77 | 24.03.2007 03:24:51 |
|