![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
DC si cum se explica ca desi au primit binecuvantarea din taina nuntii atatea cupluri sunt lipsite de iubire? E ca si cum ai crede ca iubirea (aia adevarata, preaminunatata) este doar apanul ortodoxiei si ca, daca nu esti ortodox si nu te-ai casatorit insemna ca nu ai acces la o astfel de iubire.... Pana la urma eu cred ca un cuplu stabil de homosexuali se bucura de sex in aceeiasi masura in care se bucura orice cuplu. Si cu siguranta se pot iubi ( sunt oameni care traiesc impreuna, impart griji, bucurii , tristeti...adica au aceleasi sentimente ca si noi doar ca obtin pe alte cai orgasmul.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pentru cei care vin cu taina casatoriei. nu intelege de ce trebuie mereu sa scormoniti dupa elemente impotriva homosexualitatii. nu este nevoie sa imi explicati sau sa va explicati pentru ca sunt constient: bisericii condamna homosexualitatea. insa ma intreb cati dintre voi urmati pescrierile bisericesti cand vine vorba despre drepturile voastre. este foarte usor sa atunci cu legi canonice atunci cand nu ai nici o sansa sa fii victima acelor legi. |
|
|||
|
|||
![]()
cu tipul asta de gandire, sper sa nu va manance cainii... :p
|
|
|||
|
|||
![]()
Toti care nu sunteti de acord cu invatatura Bisericii mai lasati-ne in pace!!! E un forum crestin-ortodox in care sa putem purta discutii ziditoare si nu murdarii cum e faza cu homosexualitatea si in general toate hulele de la toti care n-au de-a face cu Dumnezeu.:angry:
Cred ca noi cei care incercam sa ducem o viata crestina ascultand de canoanele Bisericii ar trebui sa ne facem un forum...:D dar unul secret pe care sa nu-l stie neinitiatii...:D Ca in primele secole crestine...:D |
|
|||
|
|||
![]()
"neinitiatii", poate neipocritii... :hmmm::dozingoff: mmmdea... "neinitiatii" :))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce fac ei intre 4 pereti ii priveste, indiferent de ce orientare au, dar ca sa treci la parade etc. ... e prea mult, sunt prea insistenti. Pai sa incepem sa facem si noi parada heterosexualilor? Parada pedofililor pe cand e programata? |
|
|||
|
|||
![]()
acusica In germania s-a infiintat deja partidul pedofililor Acestia militeaza pentru libertatea sexuala a copiilor si normalitatea unei relatii sexuale cu un copil de 10 ani daca acesta isi da acordul
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
ce este prostia asta cu feng shui? | ingerul_pazitor | Generalitati | 29 | 07.10.2010 12:22:57 |
|