Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2011, 17:32:04
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Incearca sa gasesti originea,inceputul acestui rau. Daca fetele acelea nu ar dori sa practice prostitutia atunci nici barbatii nu ar avea unde sa se duca. Asa mi se pare logic sa interpretezi. Pana la urma ele sunt ca niste ispite.
Nu privi la extreme, ca pe acest mod de gandire pot spune ca daca niciun barbat nu le-ar mai cauta, nu le-am mai raspunde, am avea motive sa credem ca prostitutia ar disparea. Deci, nu doar femeile sunt cauza prostitutiei, ci si cei care se ingrijesc ca ea sa creasa - barbatii.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 17:34:23
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Sunt deacord cu ce spui,insa ii raspunsesem lui @Ory,ca ea ii invinovatise strict pe barbati!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 18:16:54
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Sunt deacord cu ce spui,insa ii raspunsesem lui @Ory,ca ea ii invinovatise strict pe barbati!
Ce-i drept, dacă n-ar exista cerere, n-ar exista nici prostituție sau trafic de ființe umane. Nu eu am zis, ci un polițist care vorbea despre traficul de ființe umane și Angelina Jolie care vorbea în documentarul pe care ni l-a pus. Deci e vina bărbaților.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 18:18:57
ursulianu cristian ursulianu cristian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Implicit Vai vai

asta e lumea. sunt putini cei care se mantuiesc. sa avem grija...vremurile sunt tot mai tulburi.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 18:52:08
ursulianu cristian ursulianu cristian is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Implicit

Prostitutia este un pacat destul de vechi. tot ce putem noi face e sa ne rugam la Dumnezeu pt cei care sunt in acest mare pacat, sa se intoarca sa nu-i gaseasca sfarsitul asa. Saracii se distrug singuri!!!!!!!

Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 19:24:38
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ursulianu cristian Vezi mesajul
Prostitutia este un pacat destul de vechi. tot ce putem noi face e sa ne rugam la Dumnezeu pt cei care sunt in acest mare pacat, sa se intoarca sa nu-i gaseasca sfarsitul asa. Saracii se distrug singuri!!!!!!!

Subscriu. Se distrug singuri saracii, si cand isi dau seama, pentru unii este prea tarziu pentru ca nu sunt multi care sa le intinda o mana, din pacate. Asa ca continua, sunt ca si prinsi intr-o capcana.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 19:26:44
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ursulianu cristian Vezi mesajul

Ce te faci daca ca fetiscana vezi ca-ti moare familia de foame si nefiind ABSOLUT NIMIC de lucru, nu ai cum sa-i ajuti decit sa te vinzi bogatilor europeni pentru o ora?
Oare acest lucru este un pacat?
Sau mai bine ii lasi sa moara de foame sub ochii tai?
Oare Dumnezeu nu apreciaza spiritul de sacrificiu al acelei fetite?

Lucrurile nu sunt asa de simple ca in Biblie! alb sau negru?
Asta-i doar in literatura si poezie!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 19:28:13
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Subscriu. Se distrug singuri saracii, si cand isi dau seama, pentru unii este prea tarziu pentru ca nu sunt multi care sa le intinda o mana, din pacate. Asa ca continua, sunt ca si prinsi intr-o capcana.
Ce frumos si politic corect vorbim cind suntem cu sacii-n caruta!
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 19:28:25
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Cei mai slabi,se sinucid...nici nu mai au ocazia sa lupte sau se sa converteasca...suflete sarmane
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 18.02.2011, 20:04:06
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce frumos si politic corect vorbim cind suntem cu sacii-n caruta!
Andrei,

Tu cunosti personal pe cineva in astfel de situatie (ma refer la sarac nevoit sa se prostitueze ca sa aiba ce manca familia)? Eu personal nu.
Provin dintr-o familie saraca cu patru copiii si mi se parea mereu ca pentru mine si familia mea nu o sa existe niciodata situatia "cu sacii in caruta". Am chiar fost parasita, dupa o relatie de 6 ani de zile, din cauza ca eram prea saraca si nu eram potrivita pentru familia baiatului, familie care nu vroia o sarantoaca in mijlocul lor. Iar el nu vroia sa fie lasat pe drumuri de parinti. Asta nu m-a impins la prostitutie ci si la mai multa munca. Ca sa cunosc apoi un vestic care sa imi zica ca de fapt eu niciodata nu am cunoscut cu adevarat saracia pentru ca nu am trait niciodata ca si africanii din tarile sarace. Asta nu m-a facut niciodata sa cred ca femeile africance sunt toate prostituate, ci dimpotriva, multe mor de foame saracele. Insa isi pastreaza demnitatea, asta in cazul in care nu sunt violate de unii care nu stiu ce-i aia demnitate umana. Eu nu stiu ce inseamna sa imi fie foame asa cum le este celor din Africa, si poate ca mi-o fi usor sa vorbesc, insa cu siguranta nu o sa imi vand niciodata trupul, prefer sa mor mai degraba de foame impreuna cu ai mei daca altfel nu se va putea, desi dupa cum ma cunosc, o sa sper intotdeauna intr-o minune de la Dumnezeu cand nu o sa mai am de niciunele, si pana acum minunile nu s-au lasat niciodata prea mult asteptate. Totul depinde de credinta omului.
Stii in Vechiul Testament cum un profet, pe vreme de foamete, a fost trimis la o batrana saraca, care, daca tin bine minte, traia impreuna cu un baiat de al ei. Si faina ii era pe sfarsite, iar cand a auzit ca profetul fusese trimis ca sa ii dea ea de mancare, a acceptat convinsa fiind ca va fi ultima data cand va manca impreuna cu copilul ei. Si daca tot era ultima data, ce mai conta daca impreuna cu ea manca si profetul? Stii cum se termina povestea, nu? Faina nu s-a terminat ci batrana a putut continua sa faca paine in fiecare zi. Ei asta este si credinta mea, ca atunci cand nu voi mai avea ce manca, printr-o minune se va rezolva problema. Si pana acum mi s-a facut dupa credinta mea.

Last edited by Adriana3; 18.02.2011 at 20:09:21.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Legalizarea prostitutiei cristiboss56 Generalitati 154 16.09.2017 16:12:26
Ce parere aveti despre divort? lacrimi Secte si culte 90 21.11.2010 08:30:24
Ce parere aveti despre.... mihnea45 Generalitati 10 22.10.2010 15:27:53
Ce parere aveti despre OZN-uri? alexdu Generalitati 52 04.02.2010 18:46:56
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19