![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nici in visele tale cele mai frumoase nu te vei putea ridica vreodata la rangul de a imi sterge mie pantofiorii de praf ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai este posibil sa fi gresit, doar n-a fost Papa ca sa fie infailibil. Sau protestant :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se putea si mai bine dar pentru inceput..este acceptabil. |
|
||||
|
||||
![]()
Domnule, unele lucruri sunt complicate și discutabile. Homeopatia de exemplu. Altele sunt indiscutabile. Ideea că te poți mântui fără Har nu este numai heterodoxă, ci e o scatoalcă asupra logicii elementare, Harul Sfințitor fiind, prin definiție, un ajutor supranatural pe care îl primim spre mântuire. Este oxigenul sufletului, dacă vreți. Dacă te poți ori nu mântui altfel decât prin Har, întrebați pe oricine: ortodox (unul care știe cum stă treaba), catolic, penticostal sau iehovist. Cred că până și evreii și mahomedanii au această convingere.
Așa stând lucrurile, propoziția "Nu există Har în afară de BO" este riguros echivalentă cu propoziția "Nu există mântuire în afară de BO".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si cine a pomenit de smerenie? Nu eu ma bat cu caramida in piept ca smerenia ar fi una dintre virtutile mele |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Felcitari fata, ai facut alegerea corecta din motivele corecte? Asteapta ca venim si noi." Daca sinceritatea ar avea doar avantaje, toata lumea ar fi innebunita dupa ea. Este un forum de discutii, si asta inseamna ca oamenii discuta si important este sa-si spuna parerea la modul civilizat si asta se intampla, cu mici exceptii trollice (se putea?). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa, daca a trecut din alte motive decat dupa Hristos, normal ca nu m-as bucura. Insa i-as respeta alegerea. Fiecare gaseste ce cauta. Mi-e greu insa sa cred scenariul cum ca as putea avea o asemenea persoana in cercul de prieteni. :))
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hotarat lucru, Doriana, una e sa fii ironic si sa te "rafuiesti" cu ortodocsii si alta e sa feliciti pe cineva ca a iesit din ortodoxie. Nici Dl. Dragomir se pare ca n-a sesizat prima parte anti-ortodoxa a mesajului tau. Care " noi ne legam de tine"? vorbeam cu Dl. Dragomir folosind pluralul. De fapt asteptam raspunsul tau la intrebarea de ce nu se pot mantui np in ortodoxie dar in schimb pot fi mantuiti in orice alte confesiuni. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ma simt amuzata.:) Nici pe departe indoita de decizia pe care am luat-o. :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 18:36:35 |
|