![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Aparent adaptarea care conduce la evolutie aste viabila, prin faptul ca apar noi tulpini de virusi in urma adaptarii la diferite antibiotice insa mai trebuie luate in calcul si alte realitati cum ar fi faptul ca unele organe si functii nu pot functiona in trepre de adaptare intermediara, ori ai tot motorul functional ori el nu merge.
Asta inseamna ca evolutia are la baza o intelgenta superioara coordonatoare din umbra. Chiar si mecanismele special destinate care odata declansate duc la autodistrugere nu puteau apare intimplator. Desigur ele pot fi oprite tot prin interventia divina (cum este SIDA). insa acolo unde ele nu sint oprite duc ca moartea acelei entitatii vi sau dupa caz la intreaga specie. In ultimii 100 de ani au disparut o serie de specii fara motiv vizibil si se pare ca balena da semne ca "vrea sa se omoare". In definitiv evolutia cuprinde in ea si disparitia de specii nu doar aparitia. Dupa care echilibrul natural in timp isi gaseste un alt punct de stabilitate. Dupa disparitia belenei (se pare inevitabila) va prolifera planctonul si apoi tot lantul marin incepind cu vietatile care se hranesc cu plancton (creveti, krill, crabi , homari, pesti mici si unii rechini care filtreza apa). Last edited by Mihai36; 11.07.2011 at 11:05:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Si tu si bogdan81, va puteti lua de mana cu cel de pe celalalt topic, ala de zicea ca oamenii de stiinta evolutionisti stiu ca teorie evolutiei e o farsa...nu stiu de unde le scoateti .
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai problma e ca nu toti oameni de stiinta accepta ca evolutia ateista e falsa ci doar unii inca, Cei care sint implicati pina peste urechi in cercetarea de "granita" precum si cei care iau in considerare toate elementele stiintifice.
Si nu e falsa ca sa dea dreptate interpretarii creationiste ci pentru faptul ca adevarul este la mijloc. http://www.youtube.com/watch?v=4NNE5vK0T1o |
|
|||
|
|||
![]()
Povesti scrise, povesti de pe youtube...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Creationismul nu are nevoie de dovezi, e in fata noastra in fiecare clipa, traim creatia cat suntem pe pamant. Eu niciodata nu o dau argumente pentru ceva izvorat din credinta, definitoriu in realitate.
Totusi, mult mai rafinat si frumos a vorbit si scris Parintele Serafim Rose despre astea, va invit a-i citi lucrarile. |
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de dovezi strict asupra afirmatiilor din postul citat de mine, de genul "Exista in schimb o serie de dovezi importante impotriva evolutiei", "Evolutia e imposibila din punct de vedere genetic", etc.
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu niciodata nu am cerut. Creatia a existat de mult timp, la fel si oameni care o recunosc si in care Il recunosc pe Dumnezeu. Teoria evolutiei in schimb, si altele ca ea sunt noi si pretind fara nici o baza reala ca sunt nu numai teorii, dari adevaruri. Pana acum, aceste teorii se instaleaza in scaunul asa zisului proges, doar in cuvant si sunt acceptate din teama. Teama de a fi in urma cu vremurile cum se zice.
Eu unul nu doresc sa ma limitez la aceasta viata. Pana si creatia incerc sa o folosesc cat ma ajuta spre mantuire. Toate teoriile vin si trec dar proba definitorie, moartea va veni cu siguranta, atunci vom vedea Adevarul si Cuvantul in fata noastra. Eu sper frate sa nu fim nici unul, nici altul rusinati peste masura, caci eu sunt prea pacatos. |
|
||||
|
||||
![]()
Fir intins!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. "foarte siguri" iar e o exagerare, daca nu cumva este vorba de un crez cvasi-religios, poate mai bine zici "nu vor sa creada ca sunt creati de Dumnezeu", credinta asta a lor se defineste cel mai bine printr-o negatie decat afirmatie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teologia ortodoxa (patristica, academica) si stiinta (paradigma stiintifica actuala) | Eugen7 | Dogmatica | 199 | 19.02.2013 19:40:14 |
Teologia de eliberare | ignatiu | Biserica Romano-Catolica | 1 | 16.09.2012 22:31:47 |
Se foloseste religia ortodoxa de stiinta pentru promovarea binelui? | AndyTh | Teologie si Stiinta | 9 | 26.03.2012 13:28:55 |
Pseudo-gene care nu sunt deloc pseudo | flying | Teologie si Stiinta | 0 | 17.07.2010 08:09:32 |
intrebari despre teologia ortodoxa | nell | Despre Biserica Ortodoxa in general | 14 | 09.09.2009 20:33:48 |
|