Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983
Doamna Vintage, va rog sa ma credeti ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea d-voastra, sunteti un om adevarat, un adevarat crestin, sa ma iertati inca o data pentru tot, toti crestinii ar trebui sa fie ca d-voastra, D-zeu si Iisus Hristos cred ca se bucura in ceruri ca mai exista si oameni ca d-voastra!
Eu chiar vroiam sa ies de pe forum si sa nu mai intru in discutii cu nimeni pentru ca m-am simtit incoltita de foarte multe femei de aici, si chiar persoana pe care am jignit-o cel mai mult adica d-voastra m-a iertat, nu m-a blamat, sunteti un adevarat crestin, nu ca aceste doamne care se baga in discutiile altora si nu stiu decat sa jigneasca!
Eu am avut o discutie cu d-avoastra iar ele s-au bagat ca sa-mi atace opiniile cu atata rautate, m-au atacat si acum vor sa ma dea afara de pe forum desi eu n-am avut nimic cu ele personal, ele s-au grabit sa ma judece fara nici un motiv!
Am intalnit multi atei de o mie de ori mai cumsecade ca d-voastra doamnelor Melissa si altele, care nu isi judeca aproapele si nu il ataca, il iau la bascalie, dar nu il ataca si nu il judeca, cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati, dar din cauza d-voastra o sa ies, cu un gust amar!
Doamna vintage sunteti, o doamna adevarata, o crestina ortodoxa asa cum ar trebui sa fim toti, m-ati impresionat cu bunatatea d-voastra si cu felul in care mi-ati raspuns, iertare inca o data pentru tot, sa aveti o viata frumoasa, D-zeu sa va binecuvanteze!
Si acum plang, atat m-a impresionat felul d-avoastra de a fi, si faptul ca ati vorbit frumos si mi-ati luat apararea, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot!
|
Diana, draga mea, nu sunt chiar asa de buna precum ma vezi tu... si nici celelalte fete nu sunt rele... deloc! dar, stii cum este? Aici pe forum, suntem uneori tentati sa caracterizam pe oameni fara sa tinem cont ca de fapt nici nu-i cunoastem. Cei care zic vorbe mai neplacute, poate o fac pt ca in momentele acelea trec prin niste greutati si la necaz mai greu te poti stapani. Altii par buni, pt ca zic, asa, si la unu si la altul ca-l iubeste, si gata! astai bun. E usor in scris, de la masa mea, di camera mea, sa impart bunatate... dar e mai greu cand trebuie sa si aplic in fapte, in realitate. Mi-ar placea daca atunci cand te enervezi, chiar si aici pe forum, sa ceri ajutor de la Domnul sa-ti de calm, sa-ti poti tine firea, sa nu zici vorbe. Vezi, tu, vorbele scrise raman mult timp...
Cand vezi ca se isca o cearta, retrage-te si va fi mai bine. Cand este pace, revino.
Si in legatura cu cei din jurul nostru, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Cand ma supara cineva, ma gandesc ca bietul de el o fi avand si el vreo durere, o fi si el nefericit de ceva ca altfel nu m-a fi suparat. Si-mi trece... uneori...
Iti multumesc si eu pt cuvintele frumoase si sa ai un week-end frumos si linistit