Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2011, 16:23:54
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Hai ca m-ai facut sa rad cu intreg mesajul tau:-))
Desigur ca nu m-ai enervat ci doar am simtit un disconfort cand m-ai stropit cu roua bunatatii tale:-)) Desigur daca eram cateva trepte mai sus, nu simteam decat bucurie:-))

SI desigur ca te iert pentru ca sa ierte si Tatal meu greselile mele.

Si pentru ca am vazut ca scrii si poezioare, am sa-ti las aici o "Scrisoare de ramas bun" ( simbolic de la mine pentru tine: "ramas bun divergente cu Vintage" )scrisa de Gabriel Garcia Marguez care imi place foarte mult:

"Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

As da valoare lucrurilor, dar nu pentru ce valoreaza,ci pentru ceea ce semnifica.

As dormi mai putin,dar as visa mai mult,intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

As merge cand ceilati se opresc,m-as trezi cand ceilalti dorm. As asculta cand ceilalti vorbesc si cat m-as bucura de o inghetata cu ciocolata!

Daca Dumnezeu mi-ar face cadou o bucatica de viata,m-as imbraca foarte modest,m-as intinde la soare,lasand la vederea tuturor nu numai corpul,ci si sufletul meu.

Dumnezeul meu,daca as avea o bucatica de viata…
N-as lasa sa treaca nici o zi fara sa le spun oamenilor pe care ii iubesc, ca ii iubesc.

As convinge pe fiecare femeie sau barbat spunandu-le ca sunt favoritii mei si as trai indragostit de dragoste.

Oamenilor le-as demonstra cat se insala crezand ca nu se mai indragostesc cand imbatranesc, nestiind ca imbatranesc cand nu se mai indragostesc!

Unui copil i-as da aripi,dar l-as lasa sa invete sa zboare singur.

Pe batrani i-as invata ca moartea nu vine cu batranetea, ci cu uitarea.

Atatea lucruri am invatat de la voi, oamenii… Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful muntelui,insa fara sa bage de seama ca adevarata fericire rezida in felul de a-l escalada.

Am invatat ca atunci cand un nou nascut strange cu pumnul lui micut,pentru prima oara, degetul parintelui, l-a acaparat pentru totdeauna.

Am invatat ca um om are dreptul sa se uite in jos la altul,doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice.

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti.

Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea dormind, te-as imbratisa foarte strans si l-as ruga pe Dumnezeu sa fiu pazitorul sufletului tau.

Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand te voi vedea iesind pe usa, ti-as da o imbratisare, un sarut si te-as chema inapoi sa-ti dau mai multe.

Daca as stii ca asta ar fi ultima oara cand voi auzi vocea ta, as inregistra fiecare dintre cuvintele tale pentru a le putea asculta o data si inca o data pana la infinit.

Daca as stii ca acestea ar fi ultimele minute in care te-as vedea,as spune te iubesc.

Nu mi-as asuma, in mod prostesc, gandul ca deja stii.

Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita!

Ziua de maine nu-i este asigurata nimanui,tanar sau batran. Azi poate sa fie ultima zi cand ii vezi pe cei pe care-i iubesti.
De aceea, nu mai astepta, fa-o azi, intrucat daca ziua de maine nu va ajunge niciodata,in mod sigur vei regreta ziua cand nu ti-ai facut timp pentru un suras, o imbratisare, un sarut si ca ai fost prea ocupat ca sa le conferi o ultima dorinta.

Sa-i mentii pe cei pe care-i iubesti aproape de tine, spune-le la ureche cat de multa nevoie ai de ei, iubeste-i si trateaza-i bine, ia-ti timp sa le spui imi pare rau, iarta-ma, te rog si toate cuvintele de dragoste pe care le stii.
Nimeni nu-si va aduce aminte de tine pentru gandurile tale secrete.
Cere-i Domnului taria si intelepciunea pentru a le exprima.
Demostreaza-le prietenilor tai cat de importanti sunt pentru tine."

( sa stii ca florile sunt "unisex", se daruiesc si femeilor si barbatilor cu acelasi drag)
Frumoasa, minunata poezie! Mi-a mers la suflet! Faptul ca, din cate ai fi putut spune, mi-ai raspuns cu o poezie asa frumoasa, mi-a spus multe despre tine...
Vezi, Melisa, toti avem in noi "CEVA-UL" acela care ne face fii lui Dumnezeu.
Multumesc din suflet!
Numai bine!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:29:40
vintage
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vintage Vezi mesajul
:) Esti fetita buna si ai un suflet minunat. Altfel nu ti-ai fi ales o meseria asta. Copii iti solicita gingasia sufleteasca, rabdare si mult tact.
Sigur ca ai dreptate sa ii aperi pe oropsitii nostri pensionari. Ei, in ciuda acrelii lor, sunt mai fragili decat copii. Merita tot atata atentie cat si copii. Ei sunt trecutul nostru dar in acelasi timp si viitorul. Cum asa? Vazandu-i pe ei acum, ne vedem viitorul
Te sarut! Sa ai un sfarsit de saptamana minunat!
Lilith, am scris in vreo trei locuri "copii" cu 2 i, in loc de trei (!!!! )... Iarta-ma, iarta-ma, si crede-ma ca din graba,...no, am dat-o-n bara!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:32:56
ElisabetaM
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DianaCornea1983 Vezi mesajul
...... cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati.....
Doamna vintage sunteti, o doamna adevarata, o crestina ortodoxa asa cum ar trebui sa fim toti, m-ati impresionat cu bunatatea d-voastra si cu felul in care mi-ati raspuns, iertare inca o data pentru tot, sa aveti o viata frumoasa, D-zeu sa va binecuvanteze!
Si acum plang, atat m-a impresionat felul d-avoastra de a fi, si faptul ca ati vorbit frumos si mi-ati luat apararea, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot!

Subscriu la tot ce ai scris Diana!
De fapt, eu nu prea mai stiu ce caut aici...
Credeam ca pe acest forum "Crestin Ortodox" sunt crestini ortodoxi... oameni care sa ma ajute cand gresesc, sa ma sprijine si sa ma intareasca.
Pai cum, unele persoane atunci cand vad un om cazut sau intr-o greseala mai tare il lovesc, in loc sa il ajute sa se ridice?
Ironii savante si asa mai departe....
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:34:59
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Subscriu! Tocmai ceva în genul ăsta voiam să scriu și eu! Sunt persoane ca Diana din cauza cărora lumea zice "tinerii din ziua de azi nu mai au pic de educație". Mă distrează că tot ei sunt cei revoltați. Ăia mai needucați și mai cu mintea creață se apucă să se bată cu pumnu'n piept! Vai de ei...
Bine ca sunteti d-voastra o adevarata crestina care ii ataca pe altii fara motiv! Si ii judeca pe altii! As putea sa va intreb cati ani de scoala aveti dar ma abtin!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:36:13
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ElisabetaM Vezi mesajul
Subscriu la tot ce ai scris Diana!
De fapt, eu nu prea mai stiu ce caut aici...
Credeam ca pe acest forum "Crestin Ortodox" sunt crestini ortodoxi... oameni care sa ma ajute cand gresesc, sa ma sprijine si sa ma intareasca.
Pai cum, unele persoane atunci cand vad un om cazut sau intr-o greseala mai tare il lovesc, in loc sa il ajute sa se ridice?
Ironii savante si asa mai departe....
De acord !
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:40:19
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Poate n-ați citit regulile forumului. Chiar dacă nu, un lucru elementar pentru ca un dialog să poată avea loc este evitarea jignirilor.
Nu era o jignirea era o parere, altii m-au jignit, eu m-am aparat! As putea sa spun de ce nu le spuneti si altora acest lucru, dar in fine vad ca pe altii nu ii vedeti! Oricum si d-voastra sunteti un om bun si un crestin la fel, ca si d-na Vintage
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:42:17
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
Bine ca sunteti d-voastra o adevarata crestina care ii ataca pe altii fara motiv! Si ii judeca pe altii! As putea sa va intreb cati ani de scoala aveti dar ma abtin!
Eu nu sunt creștină! Și nu te-am atacat deloc, ți-am spus doar să nu uiți de bunul-simț, e ceva elementar, ce ține de cei șapte ani de-acasă! Din păcate nu voi avea ocazia să știu cum te vei simți tu când vei fi o "pensionară împuțită". Dar pentru că lucrez în domeniul educației, am să mă ocup de copiii ăștia, să nu ajungă așa ca tine, fără niciun pic de respect față de cei mai în vârstă! Mie, ca și cadru didactic, mi-ar fi rușine să mă întâlnesc cu un fost învățăcel și să constat că a ajuns în halul în care ești tu!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:45:21
Lilith23
Guest

Implicit

Citat:
Nu era o jignirea era o parere, altii m-au jignit, eu m-am aparat! As putea sa spun de ce nu le spuneti si altora acest lucru, dar in fine vad ca pe altii nu ii vedeti! Oricum si d-voastra sunteti un om bun si un crestin la fel, ca si d-na Vintage
Prin expresia "pensionari împuțiți" te-ai apărat, nu ai jignit?! Te pomenești că te-or fi atacat pensionarii în tramvai, cu ultimul dram de energie ce-l mai au. Eu zic să-ți iei permis de port-armă. Sau ți-l împrumut pe-al meu!
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:45:30
vintage
Guest

Implicit

Citat:
Doamna Vintage, va rog sa ma credeti ca mi-au dat lacrimile cand am citit postarea d-voastra, sunteti un om adevarat, un adevarat crestin, sa ma iertati inca o data pentru tot, toti crestinii ar trebui sa fie ca d-voastra, D-zeu si Iisus Hristos cred ca se bucura in ceruri ca mai exista si oameni ca d-voastra!
Eu chiar vroiam sa ies de pe forum si sa nu mai intru in discutii cu nimeni pentru ca m-am simtit incoltita de foarte multe femei de aici, si chiar persoana pe care am jignit-o cel mai mult adica d-voastra m-a iertat, nu m-a blamat, sunteti un adevarat crestin, nu ca aceste doamne care se baga in discutiile altora si nu stiu decat sa jigneasca!

Eu am avut o discutie cu d-avoastra iar ele s-au bagat ca sa-mi atace opiniile cu atata rautate, m-au atacat si acum vor sa ma dea afara de pe forum desi eu n-am avut nimic cu ele personal, ele s-au grabit sa ma judece fara nici un motiv!

Am intalnit multi atei de o mie de ori mai cumsecade ca d-voastra doamnelor Melissa si altele, care nu isi judeca aproapele si nu il ataca, il iau la bascalie, dar nu il ataca si nu il judeca, cand am intrat pe forumul acesta am crezut ca o sa gasesc crestini adevarati, dar din cauza d-voastra o sa ies, cu un gust amar!
Doamna vintage sunteti, o doamna adevarata, o crestina ortodoxa asa cum ar trebui sa fim toti, m-ati impresionat cu bunatatea d-voastra si cu felul in care mi-ati raspuns, iertare inca o data pentru tot, sa aveti o viata frumoasa, D-zeu sa va binecuvanteze!
Si acum plang, atat m-a impresionat felul d-avoastra de a fi, si faptul ca ati vorbit frumos si mi-ati luat apararea, nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot!
Diana, draga mea, nu sunt chiar asa de buna precum ma vezi tu... si nici celelalte fete nu sunt rele... deloc! dar, stii cum este? Aici pe forum, suntem uneori tentati sa caracterizam pe oameni fara sa tinem cont ca de fapt nici nu-i cunoastem. Cei care zic vorbe mai neplacute, poate o fac pt ca in momentele acelea trec prin niste greutati si la necaz mai greu te poti stapani. Altii par buni, pt ca zic, asa, si la unu si la altul ca-l iubeste, si gata! astai bun. E usor in scris, de la masa mea, di camera mea, sa impart bunatate... dar e mai greu cand trebuie sa si aplic in fapte, in realitate. Mi-ar placea daca atunci cand te enervezi, chiar si aici pe forum, sa ceri ajutor de la Domnul sa-ti de calm, sa-ti poti tine firea, sa nu zici vorbe. Vezi, tu, vorbele scrise raman mult timp...
Cand vezi ca se isca o cearta, retrage-te si va fi mai bine. Cand este pace, revino.
Si in legatura cu cei din jurul nostru, trebuie sa-i acceptam asa cum sunt. Cand ma supara cineva, ma gandesc ca bietul de el o fi avand si el vreo durere, o fi si el nefericit de ceva ca altfel nu m-a fi suparat. Si-mi trece... uneori...
Iti multumesc si eu pt cuvintele frumoase si sa ai un week-end frumos si linistit
Reply With Quote
Vechi 11.06.2011, 16:52:05
DianaCornea1983
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lilith23 Vezi mesajul
Eu nu sunt creștină! Și nu te-am atacat deloc, ți-am spus doar să nu uiți de bunul-simț, e ceva elementar, ce ține de cei șapte ani de-acasă! Din păcate nu voi avea ocazia să știu cum te vei simți tu când vei fi o "pensionară împuțită". Dar pentru că lucrez în domeniul educației, am să mă ocup de copiii ăștia, să nu ajungă așa ca tine, fără niciun pic de respect față de cei mai în vârstă! Mie, ca și cadru didactic, mi-ar fi rușine să mă întâlnesc cu un fost învățăcel și să constat că a ajuns în halul în care ești tu!
E bine ca ati precizat ca nu sunteti crestina! M-ati atacat ati spus ca nu am educatie! Mie imi place sa spun lucrurile pe fata, nu inseamna ca nu am bun simt! Nu inseamna ca daca eu vb aici, le dau la pensionari in cap, sau nu ii las sa stea jos in tramvai sau altele, sau nu le vorbesc cu respect, una e ce faci si alta e ce crezi! Nu e bine sa fii ipocrit, eu spun omului in fata ce cred! De unde stiti in ce "hal" sunt eu! In ce hal?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Un sfat? silent assasin Generalitati 24 30.03.2011 22:24:41
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos NECTARIE Generalitati 3 04.01.2011 16:20:48
un sfat intelept pentru tineri teodora21 Nunta 12 05.01.2010 23:18:22
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) tigerAvalo9 Generalitati 30 28.12.2008 15:49:41
Un Parinte intelept Laurentiu Mari Duhovnici si predicile lor 3 16.09.2008 23:03:08