![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multa iubire asadar eu zic sa schimbi pe cel care ma tresteaza ca e incapabil ![]() Citat:
![]() multa iubire ps iti dau un indiciu ... FOLOSESTE UN GRUP poate asa mai ai sanse ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu intelegi PENTRU CA TU ESTI IN INSELATORIE .... daca ai intelege atunci diavolul AR PLECA .... dar asa esti in bezna ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
the_Listener esti in intuneric total...cartea asta sprijinea intoarcerea la ortodoxism...eu am aratat doar pe ce se baza ea,daca ai fi depus putin efort sa o rasfoiesti macar vedeai ca e o adunatura de minciuni care nu au baza biblica deloc....in rest Tot Fariseu esti
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() multa iubire |
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista "ortodoxism" ci ORTODOXIE!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In mod sigur m-am exprimat nepotrivit. Am vrut sa spun ca eu nu am cunostinte, mijloace, etc, fiind nepriceputa si nevrednica. Fiind constienta de starea mea, tin seama de cele spuse de cei pe care ii socotesc inteleptiti, induhovniciti. Fii binecuvantat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++ E un mare Dar sa pot sa ceri Iertare si sa recunosti ca ai gresi sau suparat pe cineva. Domnul Dumnezeu sa ne ajute la toti sa ne smerim si sa nu ne certam Intre noi sa ne iubim duoa porunca MINTUITORULUI Sper sa nu fie asta o pricina de pacat pentru nimeni nu vreau sa fiu pricina nimanui ajutam Doamne IISUSE HRISTOASE . Slavit sa fie Domnul Last edited by ioan_strainul; 03.08.2011 at 13:30:13. |
|
|||
|
|||
![]()
nu as vrea sa supar pe nimeni cu acest mesaj,am citit o gramada de postari si cu sinceritate va spun la toti ca imi pare rau ca am ajuns in situatia despre care ne vb DUMNEZEU in noul testament,adica ca ne-am abatut de la calea adevarata,vedem "PAIUL DIN OCHIUL FRATELUI SI NU NE UITAM LA BARNA DIN OCHIUL NOSTRU",DRAGI MEI FRATI CRESTINI ORTODOCSI,eu sant un iubitor al ADEVARULUI,NU VREAU SA DENIGREZ NICI O BISERICA NICI UN CULT,DAR DACA CITITI CU ATENTIE BIBLIA(CUVANTUL LUI DUMNEZEU)VE-TI INTELEGE CU ADEVARAT CARE E ADEVARATA CREDINTA SI CE TREBUIE SA FACEM SA FIM MANTUITI,nu exista dovezi clare ca,cum biserica ortodocsa ar fi cea ORIMARA,in biblie nu strie despre semnul crucii sa ni-l facem la fiecare rugaciune,nu spune sa ne rugam la icoane,daca cititi si va rog apocalispa,ve-ti vedea CUM IOAN A VRUT SA SE INCHINE ARHANGHELUI MIHAIL SI ACESTA L-A OPRIT SPUNANDUI,CA SI EL E UN SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU CA SI IOAN,SI DOAR LUI DUMNEZEU SA NE INCHINAM IN NUMELE PREAIUBITULUI SAU FIU DOMNUL ISUS,CITITI VA ROG SI EVANGHELIA SCRISA DE PETRU,CAND A FOST ACASA LA SUTASUL CORNELUI,VE-TI INTELEGE ACELASI LUCRU,DOAR UNUL NE POATE SALVA SE POATE RUGA PT NOI SI IMPREUNA CU NOI,DOAR UNUL E MIJLOCITORUL NOSTRU,ACELA E DOMNUL ISUS,TOT CE FACEM SPRE LAUDA CREATORULUI SA O FACEM IN NUMELE DOMNULUI ISUS,ASA NE INVATA BIBLIA(CUVANTUL LUI DUMNEZEU)SI ASA TREBUIE SA FACEM,RUGACIUNIILE SE SPUN DIN INIMA SI CE TE APASA CE ANUME DORESTI DE LA DUMNEZEU,NU SANT POEZII SAU INVATATE,RUGACIUNEA E O CONVERSATIE DIRECTA SI PARTICULARA CU DUMNEZEU,PRIN DOMNUL NOSTRU SFANT ISUS,DE CE SA ROSTIM TATAL NOSTRU CA PE O POEZIE DACA NOI NU PUTEM IERTA GRESELILE CELOR CARE NE-AU GRESIT,SI VREM CA DUMNEZEU SA NE IERTE NOUA PACATELE?GANDITIVA CU ATENTIE LA INTREBAREA ASTA,ve-ti intelege de ce un penticostal un pocait si credincios autentic in DOMNUL ,nu poate revenii de la ceea ce a plecat,doar cei slabi care nu cauta cu sarguinta intelepciune siajutor din partea TOVARASULUI DE NADEJDE ISUS,daca am suparat pe careva cu mesajul asta,rog sa ma ierte si zic ca DUMNEZEU SA-L BINECUVANTEZE IAR PACEA DOMNULUI ISUS(SALUTUL CU CARE TREBUIE SA NE INTIMPINAM)SA FIE CU EL MEREU.AMIN,(UN PENTICOSTAL)
|
|
|||
|
|||
![]()
Frate, înainte de a posta, ai reușit să citești mesajul ăsta? Și dacă da, nu ți-a trebuit un efort prea mare să citești majusculele?
E un paradox faptul că, tocmai atunci când ții prea mult să fii observat, să fie luat în considerare ceea ce scrii (spui), riști să fii ignorat din cauză că accentuezi prea apăsat, să nu fii auzit din cauză că strigi prea tare. |
|
|||
|
|||
![]()
In concluzie la acest topic, un penticostal se poate intoarce la ortodoxie doar daca doreste sa se mantuiasca.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|