Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2011, 21:51:12
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalul Vezi mesajul
Raspunsul tau este GRESIT.
Raspunsul corect este: "nu am nici o parere. Nu am auzit despre aceasta asociatie."
:
gresit .. am auzit de psihiatrie , si voi sunteti amatori ,,, si ca aveti sau nu asociatie IRELEVANT ... asadar INCORECT ....
multa iubire
asadar eu zic sa schimbi pe cel care ma tresteaza ca e incapabil

Citat:
Sa trecem acum la intrebari mai complexe. Dupa cum v-am anuntat gradul de complexitate va creste continuu. Pentru dumneavoastra va creste pana aproape de nivelul testelor de la Scolile Ajutatoare.

- Intrebarea nr. 2 - Numele Fiului lui Dumnezeu se scrie cu litera mica de mana sau cu litera mare de tipar?

Fiind o intrebare mai grea va dau si un indiciu:
ca sa trecem la intrebarea 2 TREBUIE SCHIMBAT EXAMINATORUL ... asadar pe ce nivel e examinatoru ca sa stiu cum sa raspunda CA SA INTELEAGA .... CRESA ?, GRADINITA ?, SCOALA PRIMARA? , GIMNAZIU ?, FACULTATE ?, .... SAU repetent ETERN ???????
multa iubire
ps iti dau un indiciu ... FOLOSESTE UN GRUP poate asa mai ai sanse
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 21:56:25
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Avoss85 Vezi mesajul
eu cred ca tu nu citesti cartile care le postezi...dupa o lecturare plina de minciuni am ajuns la un paragraf interesant....

Convorbirea cu diavolul

I-am zis:
- Bine, răspunde-mi, care este calea cea adevărată spre mântuire?
Diavolul mi-a răspuns:
- Credinta ortodoxă este dreapta credintă, iar Biserica Catolică este aproape soră.
- M-am lămurit acum, i-am zis, dar ortodocsii au numai un copil sau doi, fac avorturi, beau, trăiesc în

desfrâu. Nu am văzut la ei fapte care să dovedească dreapta credintă.
Diavolul mi-a spus:
- A fi ortodox e lucru mare. Trebuie să te împărtăsesti în fiecare lună cu Sfintele Taine. Mai întâi de
spovedesti de tot ce ai făcut si după aceea, dacă duhovnicul îti dă voie, te împărtăsesti. Credinta
ortodoxă nu-ti dă voie să mai faci păcate după Sfânta Împărtăsanie. Ea îti cere să te feresti de toate

păcatele, te învată să nu fii betiv, să nu fii lacom, să nasti copii, nu să-i omori.

o adevarata capodopera daca vrei sa fi ratacit de la adevar, cum vine asta sa intrebi pe tatal minciuni,pacatului,inselatoriei,etc. care este calea cea adevărată spre mântuire?...Rog pe Dumnezeu sa lucreze La Inima,mintea si sufletul vostru
Singura cale este Isus Hristos doar prin El ....asa spune scriptura negru pe alb
sectare ,
nu intelegi PENTRU CA TU ESTI IN INSELATORIE .... daca ai intelege atunci diavolul AR PLECA .... dar asa esti in bezna
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 02.08.2011, 22:44:58
Avoss85 Avoss85 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 31.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

the_Listener esti in intuneric total...cartea asta sprijinea intoarcerea la ortodoxism...eu am aratat doar pe ce se baza ea,daca ai fi depus putin efort sa o rasfoiesti macar vedeai ca e o adunatura de minciuni care nu au baza biblica deloc....in rest Tot Fariseu esti
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 01:52:11
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
the_Listener esti in intuneric total...cartea asta sprijinea intoarcerea la ortodoxism...eu am aratat doar pe ce se baza ea,daca ai fi depus putin efort sa o rasfoiesti macar vedeai ca e o adunatura de minciuni care nu au baza biblica deloc....in rest Tot Fariseu esti
normal ca sprijinea ,DAR TU NU AI PRICEPUT CUM ... asadar ce am spus ramine valabil e de ajuns citatul dat de tine ca sa inteleg o VALOARE .... sectarii sunt prosti ( lipsiti de invaTATURA) ... poti sa ai iq mare dar se vede ca esti lipsit de invatatura ( prost ) si poti vedea dexul ce inseamna prostie ca sa nu te aud ca spui ca te jignesc ... daca nu reuseti singur ITI EXPLIC SI DIN DEX .... HA HA HA
multa iubire
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 01:55:48
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
intoarcerea la ortodoxism..
Nu exista "ortodoxism" ci ORTODOXIE!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 09:33:45
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Nu aveti arme sa-i ucideti pe crestini.
Ei au primit promisiunea Mantuitorului: Oricine traieste si crede in Mine nu va muri niciodata.

Puteti cel mult sa-i intristati sau sa-i umiliti dar lor le prinde bine, duhovniceste vorbind.
Le slefuieste omul interior, ii smereste si le pregateste o cununa in ceruri.

Pentru tot acest bine va multumim si dumneavoastra si Parintelui Cleopa.
Fiti binecuvantati!
Imi cer iertare daca te-am suparat.
In mod sigur m-am exprimat nepotrivit.
Am vrut sa spun ca eu nu am cunostinte, mijloace, etc, fiind nepriceputa si nevrednica.
Fiind constienta de starea mea, tin seama de cele spuse de cei pe care ii socotesc inteleptiti, induhovniciti.

Fii binecuvantat!
Reply With Quote
Vechi 03.08.2011, 13:27:14
ioan_strainul
Guest

Arrow Iertarea

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Imi cer iertare daca te-am suparat.
In mod sigur m-am exprimat nepotrivit.
Am vrut sa spun ca eu nu am cunostinte, mijloace, etc, fiind nepriceputa si nevrednica.
Fiind constienta de starea mea, tin seama de cele spuse de cei pe care ii socotesc inteleptiti, induhovniciti.

Fii binecuvantat!
++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++

E un mare Dar sa pot sa ceri Iertare si sa recunosti ca ai gresi sau suparat pe cineva.
Domnul Dumnezeu sa ne ajute la toti sa ne smerim si sa nu ne certam Intre noi sa ne iubim duoa porunca MINTUITORULUI
Sper sa nu fie asta o pricina de pacat pentru nimeni nu vreau sa fiu pricina nimanui ajutam Doamne IISUSE HRISTOASE .

Slavit sa fie Domnul

Last edited by ioan_strainul; 03.08.2011 at 13:30:13.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 13:16:42
stelian26 stelian26 is offline
Member

Data înregistrării: 20.08.2011
Implicit Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti

nu as vrea sa supar pe nimeni cu acest mesaj,am citit o gramada de postari si cu sinceritate va spun la toti ca imi pare rau ca am ajuns in situatia despre care ne vb DUMNEZEU in noul testament,adica ca ne-am abatut de la calea adevarata,vedem "PAIUL DIN OCHIUL FRATELUI SI NU NE UITAM LA BARNA DIN OCHIUL NOSTRU",DRAGI MEI FRATI CRESTINI ORTODOCSI,eu sant un iubitor al ADEVARULUI,NU VREAU SA DENIGREZ NICI O BISERICA NICI UN CULT,DAR DACA CITITI CU ATENTIE BIBLIA(CUVANTUL LUI DUMNEZEU)VE-TI INTELEGE CU ADEVARAT CARE E ADEVARATA CREDINTA SI CE TREBUIE SA FACEM SA FIM MANTUITI,nu exista dovezi clare ca,cum biserica ortodocsa ar fi cea ORIMARA,in biblie nu strie despre semnul crucii sa ni-l facem la fiecare rugaciune,nu spune sa ne rugam la icoane,daca cititi si va rog apocalispa,ve-ti vedea CUM IOAN A VRUT SA SE INCHINE ARHANGHELUI MIHAIL SI ACESTA L-A OPRIT SPUNANDUI,CA SI EL E UN SLUJITOR AL LUI DUMNEZEU CA SI IOAN,SI DOAR LUI DUMNEZEU SA NE INCHINAM IN NUMELE PREAIUBITULUI SAU FIU DOMNUL ISUS,CITITI VA ROG SI EVANGHELIA SCRISA DE PETRU,CAND A FOST ACASA LA SUTASUL CORNELUI,VE-TI INTELEGE ACELASI LUCRU,DOAR UNUL NE POATE SALVA SE POATE RUGA PT NOI SI IMPREUNA CU NOI,DOAR UNUL E MIJLOCITORUL NOSTRU,ACELA E DOMNUL ISUS,TOT CE FACEM SPRE LAUDA CREATORULUI SA O FACEM IN NUMELE DOMNULUI ISUS,ASA NE INVATA BIBLIA(CUVANTUL LUI DUMNEZEU)SI ASA TREBUIE SA FACEM,RUGACIUNIILE SE SPUN DIN INIMA SI CE TE APASA CE ANUME DORESTI DE LA DUMNEZEU,NU SANT POEZII SAU INVATATE,RUGACIUNEA E O CONVERSATIE DIRECTA SI PARTICULARA CU DUMNEZEU,PRIN DOMNUL NOSTRU SFANT ISUS,DE CE SA ROSTIM TATAL NOSTRU CA PE O POEZIE DACA NOI NU PUTEM IERTA GRESELILE CELOR CARE NE-AU GRESIT,SI VREM CA DUMNEZEU SA NE IERTE NOUA PACATELE?GANDITIVA CU ATENTIE LA INTREBAREA ASTA,ve-ti intelege de ce un penticostal un pocait si credincios autentic in DOMNUL ,nu poate revenii de la ceea ce a plecat,doar cei slabi care nu cauta cu sarguinta intelepciune siajutor din partea TOVARASULUI DE NADEJDE ISUS,daca am suparat pe careva cu mesajul asta,rog sa ma ierte si zic ca DUMNEZEU SA-L BINECUVANTEZE IAR PACEA DOMNULUI ISUS(SALUTUL CU CARE TREBUIE SA NE INTIMPINAM)SA FIE CU EL MEREU.AMIN,(UN PENTICOSTAL)
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 13:33:42
N.Priceputu
Guest

Implicit

Frate, înainte de a posta, ai reușit să citești mesajul ăsta? Și dacă da, nu ți-a trebuit un efort prea mare să citești majusculele?

E un paradox faptul că, tocmai atunci când ții prea mult să fii observat, să fie luat în considerare ceea ce scrii (spui), riști să fii ignorat din cauză că accentuezi prea apăsat, să nu fii auzit din cauză că strigi prea tare.
Reply With Quote
Vechi 20.08.2011, 13:39:30
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

In concluzie la acest topic, un penticostal se poate intoarce la ortodoxie doar daca doreste sa se mantuiasca.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie ioanna Morala Crestina 76 14.06.2015 08:40:05
Mic predicator penticostal!! Templier Knight Secte si culte 35 20.12.2011 20:26:24
Sfatui-ti-ma, va rog! smal27 Generalitati 46 24.10.2011 21:33:30
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? elom Secte si culte 353 26.08.2011 13:18:45