![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din pacate, printre acesti minoritari,exista si unii care nu ne privesc cu ochi buni ,avand si complexe de superioritate (care vorba, vine, rasial, sunt total nejustificate : cum se pot pune niste barbari cu ochii oblici veniti din stepele vaste ale Asiei, cu urmasii Romei ???) Deci, din cauza acestor revansarzi,nu putem sa dorim,in mod realist independenta Transilvaniei, pe care ei imediat ar ingloba-o in Ungaria, cu ajutorul marilor puteri, pe care au stiut mereu sa le cultive spre a si le face sustinatori !!! Totusi, trebuie sa le privim si copiem si partea buna...si in final, sa incercam sa ne casatorim si maritam cu ei, pentru a forma familii mixte, numai asa vom fi patrioti adevarati,cand ne vom sacrifica pentru a le dilua etnicitatea in masa romaneasca !!! Din familie mixta, copii vor iesi fara nci o identitate clara, si astfel in pe parcusul a catorva decenii bune, numarul lor va scadea vertigions !!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mai putin cu casatoriile mixte, nu-si leapada naravul de superioritate nici acolo, decat rar, foarte rar. Exista si cazuri fericite, dar prea putine, nu stiu cum se face ca tot persista ceva. Si daca cei doi se inteleg, apoi neamurile lor, intre ele, ba, iar de acolo incep piedicile. Tot se gaseste unul cu coada mai sus! Da'de ce ti-ai sters ""Cluj-Napoca"" si ""ortodox""? ![]() Edit: Oooo, scuze, acum observ ca iar se vede Cluj-Napoca. Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 20:53:35. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am prieteni si colegi unguri dar n-avem nici o problema si sa ne ajute Dumnezeu sa ne tina intelepti si zdraveni la minte sa n-o luam pe aratura ca de la politrucii astia te poti astepta la orice. Am scris ca as prefera sub austro-unguri decat sa fiu condusa de cei de la Bucuresti pentru ca eu nu mai vad nici o speranta sa iesim din mocirla asta in care tot ei ne-au bagat! Eu as vrea pe cineva, indiferent ca are origini unguresti, germane, chinezesti sau din Congo care sa puna biciul pe tara asta si sa termine cu populismele astea ca nu se mai poate! O sa vedeti ce inflatie va fi pana la sfarsitul anului si cum vom trage noi din cauza anului asta electoral! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Invatati din istorie si n-o uitati ca altfel iar dam cu capul de grinda! Da, ne respectam unii pe altii, convietuim, ca doar si unii si altii ne-am nascut aici, si trebuie sa incapem, nu sa ne dam coate, au primit drepturi mai multe decat au romanii, sau orice alta minoritate din alta tara. De ce sunt totusi vesnic nemultumiti? Sigura ca politicienii ii intarata, ca altfel nu si-ar mai tine scaunele, nu ar mai avea obiectul muncii.. Ca la caini, prin gard, zgandara. Ca avocatii care asmut impricinatii: ai vazut ce-a zis, nu ne lasam, la fel si partea adversa, ai vazut cum s-a uitat la tine, ce tu esti mai prost? nu ne lasam...Ca doar de n-ar fi impricinati din ce si-ar castiga ei pita? Ar fi muritori de foame fara impricinati. Asa si politica. E singura minoritate vesnic pusa pe cerut drepturi, cum de alte 16-17 minoritati sunt multumite? Basca ca toate alea restul de minoritati stiu sa si vorbeasca romaneste, pe cand acestia aproape refuza! Mergeti in Harghita si Covasna, si dupa aia mai discutam. Dar sa nu va dati turist (ca de la turisti ies bani, negustoria dezleaga si limba lor romana)! Ziceti c-aveti treaba pe-acolo, in delegatie, ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand am vazut ce casa si-a cumparat cineva, la tara, cu gradina, livada, etc, acum cativa ani cu 5000 euro, am zis ca-si bate joc de mine si ma pacaleste! De asemenea stiu ca ungurii din Ungaria prefera sa vanda romanilor. Culmea!! Prefera romanii oricui! Stiti de ce? De frica tiganilor si pentru ca romanii sunt toleranti. Ii prefera pe acestia ca vecini, inclusiv in fata ungurilor din Romania! Chiar lasa la pret romanilor, numai sa cumpere acestia si nu tiganii, care altfel s-ar buluci acolo (vedeti casele sasilor si svabilor din Ardeal, de cine au fost ocupate...). Nu-si baga in tara pe oricine, is destepti. Ei se muta pe granita cu Austria, cei care pleaca de la granita estica. Acuma sa nu credeti ca eu sar la beregata lor (ar fi culmea, pe langa ca-s mica mai sunt si pe sfert unguroaica!!!, dar ma consider romanca). Pe langa colegi, vecini, prieteni eu mai am si neamuri! (doar ca ei nu se cred neamuri cu noi, ca noi ne-am ""stricat""!) Dar sa fim cu luare-aminte! Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 22:05:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai au depus juramantul. Sa speram ca sunt constienti ca au jurat cu mana pe Biblie, deci si in fata lui Dumnezeu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Vise... Daca toti care au jurat aveam macar 10% frica de Dumnezeu,poate o duceam si noi mai bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar basescu e jenibil (=jenant+penibil, inventia unei cunstinte), face glume cu pdl-isti, a vazut-o pe una imbracata in portocaliu! si-a pierdut si umorul.... Last edited by Adriana Cluj; 07.05.2012 at 23:19:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Adriana_Cluj a spus o f.mica parte din istoria Bisericii Ortodoxe din Transilvania si cum a spus si dansa, sunt multe de spus. E trist si rusinos, ca multi nu cunosc aceasta istorie a Transilvaniei, nu stiu despre jertfele ardelenilor care si-au dat viata si traiul in lux ptr.credinta si neam. De la tarani simpli ,dandu-si duhul in inchisori, copii si tineri batutusi si pusi in temnite, la preoti omorati, maici si calugarite arazand de vii in manastirile ortodoxe, ardeleni care erau slugi in casa lor si au rabdat si au sperat ca stramosii lor sa aiba parte de libertate. Si toate pentru ce? Cand noi ne spalam pe maini unu-doi de fratii nostrii, calcam in picioare jertfa lor numai ca sa ne fie mai bine financiar, nici decum sufleteste. Daca ungurii vor cucerii Transilvania, chiar credeti ca o sa vina in tara cu flori si zambete? In 40 cand au navalit ungurii ce au facut? A, au omorat copii,femei,barbati,batrani, au lasat sate orfane, i-au ingropat pe toti intr-o groapa si au ras de moartea lor. Vecinii unguri care au convietuit in prietenie cu romanii, au primit pusca de la ungurii care au luat Transilvania cu asalt si s-au intors impotriva romanilor. Cine crede ca maghirii de la noi vor lua apararea romanilor in fata fratilor lor din Ungaria, e naiv. Ei macar stiu ce inseamna sa fii unit si faptul ca "sangele apa nu se face". Niciodata nu o sa fie mai bine pentru un neam daca este sub conducere straina. E de ras si de plans in acelasi timp, faptul ca nu invatam din istorie, repetam aceleasi greseli, uitam ca strainul nu vrea pace intre copii, strainul nu iubeste neamul romanesc si nici tara. Romania nu a avut prieteni niciodata, numai Dunarea si Marea Neagra nu i-au fost dusmani. Nu trecerea sub conducere straina este solutia pentru tara(asta e lasitate si lipsa de credinta in Dumnezeu) -desi, in ultimii 22 de ani am fost sub conducere straina, neoficial bineinteles, insa de ex. Basescu face in tara ce vor americanii si FMI-ul sa faca, si nu invers-.In general oamenii care vor sa plece in occident sau care au idei aiurite gen "Tranislvania sub Ungaria" i-au in calcul numai si numai materialul si viata de aici, cand ar trebui sa ne facem griji pentru viata adevarata, cea dupa moarte. Credinta,iubirea de aproape,de neam,de strabuni-chestiuini care ar trebui sa fie cele mai importante, se afla pe ultimul loc sau nu exista. Nu ma coninui caci, nu pot sa pricep ce inima poti sa ai cand doresti ca jumatate din tara ta sa fie data pe mana dusmanilor care au asuprit neamul tau.
@Adriana_Cluj Martirii din Transilvania nu prea sunt cunoscuti si slaviti asa cum ar trebui, desi sangele lor este inca cald si striga la noi. Dar nu e de mirare, cand multi nici nu stiu de ei macar, si nu ca nu ar putea afla, ci ptr.ca nu s-au interesat. Noi nici macar pe martirii din inchisorile comuniste nu ii slavim, si asta din ignornata si ptr.ca nu ne deranjam sa cunostem adevarul si istoria acestor sfinti martiri. Cum a spus Raoul intr-un raspuns mai vechi, sfintii se vor canoniza cand se implinesc rugaciunile. Si ale cui rugaciuni trebuie sa se implineasca? Ale oamenilor, evident. Dar cine se roaga ptr. canonizarea acestor sfinti? Am citit diferite marturii despre acesti mari sfinti. De ex., preoti care s-au rugat impreuna cu enoriasii sa afle numele Sfantului a carui moaste le-au cules de la Aiud. Si Sfintii au raspuns. Iata, deci, ca acesti sfinti ai nostrii doresc sa fie slaviti cum se cuvine de catre noi, insa noi avem cu totul alte griji. De acum inainte, ma indoiesc ca lucrurile se vor indrepta, indiferent cine conduce tara. Sunt in veacul al VIII-lea pana la urma, ne amagim sa credem ca profetia din Biblie nu se va implini. Poate nu cu noi, insa lucrurile spre directia aceia se indreapta, nu spre mai bine. Dupa primele 2 razboaie mondiale mare parte din har s-a ridicat de pe pamant si ma indoiesc ca oamenii se vor pocaii in masa ca sa mai avem parte de un conducator bun. Cum a zis Pr.Iustin Parvu, in prezent este aproape imposibil sa mai fie la conducere un om bun, un conducator ca Mihai Viteazu,Stefan,Carol I etc. Mai ales cu masoneria care are tot mai mare putere, sectele care se inmultesc mai ceva ca ciupercile dupa ploaie, ecumenism peste ecumenism, oameni botezati ortodox cu comportament de pagani, homosexuali cu drepturi din ce in ce mai multe, avorturi numeroase, parinti care isi invata copii sa faca sex inainte de maritis, si sa experimenteze, femei cu par scurt si musculoase ca barbatii, barbati cu cercei,pensati,machiati,cu par lung si lista poate continua. Nu cred ca mai fost vreodata in istoria omenirii asa mare destrabalare si dezumanizare ca acum. Putem sa ne dam seama ca lucrurile au putine sanse sa se schimbe numai privind in jur si observand ce se intampla. Multa lume uita o chestiune: Dumnezeu conduce lumea, si nu presedintii, regii, masonii. Daca ei au putere sa isi puna planurile in aplicare, inseamna ca Dumnezeu ingaduie asta. Si daca peste o tara se abate piaza rea, inseamna ca este un motiv ptr. care Dumnezeu permite sa se intample asta, iar motivul se stie ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Dar esti prea profunda si matura la cei 20 ani ai tai, ca sa se intample asta ![]() Sper din toata inima sa fie cat mai multi tineri care sa gandeasca asa. Atunci neamul asta ar mai avea sanse! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|