![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ok, doamna nutucutu... Va multumesc pentru cuvintele dvs si va doresc numai bine.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
La fel si dumneavoastra. Sper ca nu m-am aprins prea tare si v-am suparat. Sa ne ajute Domnul pe toti sa gasim calea care duce la mintuire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ursuleț, ai înțeles eronat! Adventiștii de ziua a șaptea merg pe vaianta zecimii (10%), discuția era despre sistemul folosit de primii creștini ce-și vindeau averile și aveau toate "de obște".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce sigur ești pe tine domnule! Totuși n-am înțeles unde se prezintă să-și "decontează"(sic!) cheltuielile? |
|
||||
|
||||
![]()
La moșcheie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Amin. Doamne-ajuta!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu e cazul sa purtam aici discutia daca cultul adventist sau altul este indrituit sa primeasca 100% din venitul enoriasilor, deoarece in Scripturi gasim consemnat ca apostolii erau cei care supervizau intreaga operatiune (bunurile sau banii erau pusi la picioarele apostolilor), ori adventistii nu au asa ceva (apostoli). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|