![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt articole frumoase despre imbracaminte si pe site-uri ortodoxe. Pe Ortodoxia Tinerilor se gasesc de exemplu. Si pe Crestin Ortodox sunt. De ce sa apelam la surse adventiste? (e un sfat, un indemn)
Ispite feminine(sunt mai multe articole despre moda, machiaj, aspect exterior, epilare etc.) Ispite bărbătești |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca oricine are acces la articolele de pe acest site. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cineva mai slab de inger s-ar putea lasa inselat de caracterul aparent pozitiv si moral dintr-un articol ca cel prezentat de tine si sa citeasca si altele care ii pot fi paguboase si atunci tu esti vinovata ca nu mai esti paznicul fratelui tau ci ispititorul fratelui tau.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altceva nu ai de spus in legatura cu topicul sau ai intrat doar ca sa manipulezi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa intelegem ca tu esti mai presus decat ele, la tine valorile morale pe care le predici altora, nu se aplica? Sau alea le scoti din maneca cand te simti incoltita, ca in fabula cu "Vrem egalitate, dar nu pentru catei"? Ai grija sa nu dai in aceeasi boala si in viata de credinta, sa crezi ca Dumnezeu e papusa ta care o scoti cand iti convine si o dai la spate cand iar iti convine.. Ai mare grija, necredinta mai are vindecare, fatarnicia, fariseismul, nu prea. E chiar asa greu sa primesti o indreptatita mustrare incat sa sari de fiecare data cu clona obsesiva si alte bazaconii asemenea? Tii musai sa-ti dai cu firma in cap? Fa-o mai discret macar.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.01.2013 at 02:22:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am dat cu pietre, nu am atacat, ci am vrut sa scot in evidenta faptul ca ortodoxia noastra cu tot ce implica ea (la topicul de fata fiind vorba despre imbracamintea femeii si ispitirea barbatilor) nu are nevoie de alte surse ptr. a fi aparata! In sfarsit, daca se doreste sa se tina cont de opiniea mea bine, daca nu, eu nu o pot forta. (dar am tot dreptul sa expun imi parerea.) [19. Sau nu stiti ca trupul vostru este templu al Duhului Sfant care este in voi, pe care-L aveti de la Dumnezeu si ca voi nu sunteti ai vostri? 20. Caci ati fost cumparati cu pret! Slaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul vostru si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. (1CORINTENI,cap.6)] Last edited by Laura19; 26.01.2013 at 03:12:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi cineva trebuia să-l înlocuiască pe osutafaraunu în funcția de ghimpe sectar pe forum.... deși Antoniap pare cea mai potrivită succesoare, Miha-Anca recuperează puternic din urmă... Dar merge și așa, același balaur cu două capete!
Măcar ăla falsifica numai înțelesurile Bibliei, acum o să ne confruntăm și cu răstălmăciri ale Sfinților Părinți....
|
||||
|
||||
![]()
Mie mi-a placut articolul,este de bun simt.
Nu se face nicaieri in articol apologia adventistilor,dar desigur ne doare si ne ustura ca femeile lor sunt imbracate modest si decent,intotdeauna cu capul acoperit si nu folosesc farduri " ca sa se respecte".
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|