![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Erau atat de evidente ... Ia mai uite niste argumente:
Orice om normal atunci cand isi face cont pe acest forum "crestin-ortodox" isi poate defini liber "Religia:" Sunt unele persoane care fie sunt atei fie sunt sectanti care nu trec nimic la "religie" din motive evidente. Nu este greu sa deduci ca o astfel de persoana poate fi si AlinB dar si cei care-i sunt aparent "avocati". La toate acestea daca adaugam si faptul ca niciunul din cei trei "avocati" nu este interesat de subiect dar se chinuie sa-l deturneze spre tot felul de discutii lipsite de substanta,... imaginea care se creaza este completa: dracii se chinuie ! Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 22:07:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Abia astept sa vad daca eu, AlbertX am facut afirmatii "in contradictie cu invataturile Bisericii" Ortodoxe. Nu te grabi, iti sugerez sa le citesti cu atentie, daca tot o sa incerci sa cauti ... poate vei mai intelege cate ceva. Pe urma am sa te rog sa revenim la topic ... este mult mai important ! Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 22:32:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar Mandea77?
Scuipi si lepezi acel satana pervertit cu masca de propovaduitor al dreptei credinte si obsesie pentru "inexistenta" gravitatie? Daca iti dam sa ii citesti postarile, in care propovaduieste desfranarea in numele "relationarii" cu sexul opus, ai putea oare sa recunosti ca e un om bolnav duhovniceste si probabil si mentaliceste?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.05.2014 at 22:36:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu AlbertX, m-am lepadat mai demult de satana ... dar vad ca nu prea scap de dracii lui. Se pare ca nu-l prea asculta.
AlinB, tu mai intai sa spui din ce secta esti si pe urma mai vorbim. Despre Mandea77, obsesia voastra permanenta ... chiar nu sunt interesat ... daca ziceti ca-i si bolnav, sa nu ne mai pierdem timpul. Lucian0 - AlinB = 0 ... interesant ! Sunteti asa de sincronizati in secta sau va ajutati la nevoie ? Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 22:42:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar poti sa recunosti ca Mandea77 era bolnavior, saracu'?
Ca propovaduitor al desfranarii macar, ca al anti-gravitatiei esti leit asemeni ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Poate suntem egali in valoare. :)))
|
||||
|
||||
![]()
Stai, ca eu nu l-am vazut nici pe "reincarnat" sa spuna ca este impotriva desfarnarii. Asa pot sa deschid si eu un topic despre Steaua, fara sa fiu stelist.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mandea era cam bolnavior, probabil ca stii tu mai bine ... saracu. ___________ Nu vreti sa deschideti un topic Mandea77 si sa postati acolo tot ce vreti voi desprea saracu, bolnavu, ipocritu baiat? Am incheiat subiectul cu Mandea sau ne mai pierdem timpul ? Daca-l continuati obsesiv nu cumva incepeti sa deveniti si voi bolnavi, ipocriti si lipsiti de bun simt, ce credeti ? ___________ Revenim la topic ? Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 22:53:46. |
|