![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai s-o spovedit la unul de a lor, unde Virjinica = dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Radem, glumim, dar in timpul asta cretinii isi fac de cap:
https://www.youtube.com/watch?v=mrlUOT8mdN4 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pentru apararea unei credinte.Sunt foarte periculoase astfel de ideologii pentru ca ele folosesc adevarul ca sa perverteasca si sa schimbe toate acele principii care folosesc acel adevar.Schimband principiile practic oamenii care urmaresc acele principii nu-si mai dau seama ca s-au indepartat de adevar. Iar chestia asta este foarte periculoasa pentru ca n-ai cum sa-ti dai seama. Treaba cineva din exterior sa te traga de maneca. |
|
||||
|
||||
![]()
Ăsta e rodul ortodoxiei de blog.
|
|||
|
|||
![]()
Bine înțeles că la unul de-al nostru pentru că toți credincioșii în Dumnezeu sunt de-ai noștri... deci toți erau preoți în BOR... în decursul timpului, la vre-o 6 cel puțin.
Iar mămica Verginica este o sfîntă Trîmbiță Apocaliptică, a 6-a, iar că este îndumnezeită se poate vedea studiindu-i viața martirică așa ca mucenicilor. A suferit un martiraj continuu timp de vre-o 25 de ani... așa ca și celelalte sfinte Trîmbițe Apocaliptice. Ar trebui să vă intereseze nu dacă m-am spovedit eu sau nu sau dacă am păcate ci dacă aveți voi sau dacă tocmai faceți păcate folosind un limbaj prea umilitor și batjocuritor sau prea judecător și osînditor pe nedrept. Deci iată cum v-ați găsit să vă distrați mințind și fixînd idei false. Repet sunt mirean creștin ortodox din BOR, practicant care mă spovedesc măcar odată pe an... și care cred în toate cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice spre folosul mîntuirii mele și al apropiaților mei. Cine crede bine cine nu crede e liber să cerceteze ca să se convingă. :) Last edited by vsovi; 29.09.2016 at 12:10:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci într-adevăr ești un pic de rîsul profesorilor de gramatcă chiar dacă ne îndemni la seriozitate după care dai cu bîta în baltă. În filmuleț credincioșii vin cu o soluție simplă și cer retragerea semnăturilor de pe actele sinodului din Creta. Dacă faci un contract și nu-l mai vrei sau nu-l mai vor beneficiarii lui adică credincioșii, atunci nu-ți rămîne decît să încerci anularea contractului... ca să nu intervină prin el presiunea obligațiilor contractuale cu clauze secretizate. Nu vreau să știu cine are dreptate dar oare chiar n-ai voie să încerci să-ți aperi drepturile Constituționale și Credința? Cred că ai. Nu văd pe film că s-au adus hule sau injurii ci s-a protestat pașnic, credincioșii și-au cerut drepturile și au venit cu soluții simple. Pentru asta nu cred că cineva merită a fi calificat în fel și chip de unii sau de alții... care nu fac decît să pună benzină și paie pe foc. Deci cel ce-și face de cap mîncînd litere din minteres e unul numit uliu. N-a că m-am molipsit. Pardon Iuliu... Ce nume frumos... Numele unei luni de vară, nume cu conotații duhovnicești foarte frumoase. Last edited by vsovi; 29.09.2016 at 13:01:08. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() De altfel nici macar nu au avut curajul sa-si arate fetzele de badarani, par a fi doar 2-3 dupa voci. Nici nu stiu ce vor sa demonstreze cu asta, in afara de faptul ca sunt prostovani gramada. Daca ar sta ortodoxia in astia, ar fi vai de noi ![]()
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.09.2016 at 13:34:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai ca nu pare a fi asta.
Imposibil ca blogareala sa produca doar minoritatea asta din care o buna parte au figuri care iti spun ca habar nu au ce e ala google. Probabil ca mecanismul e altul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hristos o fost facut in multe feluri de farisei ca tine, dar nesimtit si fara curajul sa scoata fata la lumina, ca aia nu este, sa le fie cap. Da' ce vrei, sectarul se face scut pentru sectari. Stii ce ar zice aia despre tine daca ti-ar sti fanteziile cu soare si luna semisferica, virjinica cea mai tare ca apostolii si episcopi albastri decedati care umbla prin trenuri sa faca misionarism astral pentru secta NIP? Ca esti eretic e putin, blandete curata, mai degraba nebun de legat - ceea ce gandesc majoritatea aici pe forum doar ca n-au curajul sa o spuna cu voce tare.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 29.09.2016 at 13:37:41. |
|