![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ia luați o pauză și lămuriți-mă și pe mine: a zis cineva ceva de bine de Liiceanu?
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu nu le reprosez asta ci anticomunismul asta de dupa. Care o fi profitabil financiar dar nu-i indreptateste la nimic, daca erau o mie de Dinescu si doreau sa-i lustreze pe activisti era o chestie. Dar la noi au fost o mie de muti care au prins glas dupa ce a cazut Ceausescu. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
@Dragoș: Aici, pe forum, recent, eu. Asta:
„Imediat după ce a terminat facultatea și s-a angajat la nu știu ce institut, într-o ședință publică au vrut să-l dea afară pe un coleg, pe criterii politice sau de apartenență socială. A fost singurul care s-a opus, punându-se rău cu conducerea și având apoi de suferit în carieră.”
|
|||
|
|||
![]()
Io. Recunosc ca l-am dat in gat cum ca ar sta la suete, pe marginea unor carti vechi crestinesti, impreuna cu domnul Plesu.
Aceasta preocupare a unor oameni responsabili de destinul culturii romanesti arata, printre altele, de ce nu noi ci polonezii. Adica, daca erau polonezi si-ar fi vazut de afacerile lor cu cartea, in trusturile unde si-au investit banii si celelalte resurse, nu ar fi barfit cartile altora...:) |
|
||||
|
||||
![]()
Știu. Era o întrebare retorică.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar dacă a fost anticomunist „după”, a făcut o muncă enormă, de care era mare nevoie. Na, că iar am zis de bine. Asta nu înseamnă că nu pot fi și în dezacord cu el pe unele chestii.
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi trebuit să mă prind, doar te cunosc...
|
|||
|
|||
![]()
Pai Cristian, daca nu ai aflat uite iti zic eu. Plesu si Liiceanu au avut o emisiune in fiecare duminica la Realitatea TV. Deci au fost unii din aia platiti de Vantu. :)
Dar nu la asta m-am referit atunci cand vorbeam despre profitabilitate ci despre faptul ca au fost si mai sunt inca destui care ar cumpara anticomunismul. Si de ce sa-i lasi pe aia care au protestat atunci sa-si vanda produsele cand poti vorbi tu in numele lor ? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i buna ! Pai ce eu am adus vorba despre Vantu sau Voiculescu ? Dar nu poti sa-i acuzi pe unii ca au luat bani de la Vantu cand si cei pe care-i apreciezi au facut acelasi lucru. Mai ales ca emisiunea lor chiar era moartea pasiunii, poate existau alte emisiuni care chiar aveau un pic de rating.
![]() |
|