![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
se poate vedea si in pagina personala, mult mai multe, acolo unde a fost alcatuita pagina personala. Cu un clik pe id-ul utilizatorului se intra in pagina lui.
|
|||
|
|||
![]()
Mama, sotie, ortodoxa de putin timp si am 37ani....
|
|
|||
|
|||
![]()
idem Thheo (minus 1 an)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Incantati de cunostinta, si [COLOR=Blue]La Multi Ani[/COLOR] anticipat!
|
|
||||
|
||||
![]()
Frati crestini, e adevarat ce imi vad ochii????
![]() Doamne miluieste-ma!!! Pai io crdeam ca pe forum sunt numai copii... Sa mai spun ce vrsta am io? In 23 aprilie 1985sunt nascut, deci... 23 ani... Dar cine ma vede nu imi da varsta asta... am trecut prin prea multe inca din copilarie (am scris undeva pe un topic cate putin, in "Disperare" cred...), dar dragostea de Dumnezeu nu m-a impiedicat de la cele duhovnicesti cu care m-am preocupat inca din frageda varsta (99% din timpul meu...) de aceea am dat la seminar si acum sunt in ultimul an la Facultatea de Teologie... [COLOR=red]VA ROG FRUMOS, DIN TOATA INIMA, SA MA IERTATI DACA V-AM SUPARAT CU CEVA, SA DACA AM FOST CAM DUR CU UNII DINTRE FRATIILE VOASTRE!!![/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
Salut frati si surori! Eu am 20 de ani,in 23 februarie implinesc 21, sunt casatorita de un an, ortodoxa BOR, si vreau sa va felicit pentru ca aveti suflete tinere. nu ma gandeam la multe persoane ca ar avea asa multa "experienta" cu aniversarile, daca intelegeti ce vreau sa zic
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Despre partea supararii, eu una recunosc ca m-au ars la sufletel cateva din postarile tale, intrucat mi-am regasit si eu greselile pe acolo... departe de mine de a ma supara!!!!! ba dimpotriva... si ca sa iti mai destainui un mic secret... in ciuda varstei pe care stiam ca o ai, eu m-am simit ff onorata ptr frumosul dar ce mi l-ai oferit, pomenindu-ma si pe mine pacatoasa in rugaciunile tale.Bunul Dumnezeu si Sfantul Nectarie sa iti rasplateasca inmiit!!!!AMIN ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
37 de ani
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Multi inainte Jenica ! Eu la varsta asta daramam muntii, iar acum ei ma darama pe mine. Multumim pentru link ! Super
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc asemenea si tie Cristiane!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Altă Evanghelie | Carmen FUNIERU | Despre Sfanta Scriptura | 17 | 04.02.2014 15:53:19 |
o alta perspectiva | The_Fallen | Generalitati | 24 | 07.01.2013 14:54:10 |
alta rugaminte | alt_inceput | Generalitati | 0 | 08.06.2011 10:38:56 |
Nasi ... de alta religie! | cdiasimi | Nunta | 51 | 09.02.2010 15:59:33 |
in alta tara, dar tot saraca | Anna | Despre Biserica Ortodoxa in general | 22 | 09.06.2009 07:43:16 |
|