Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2008, 13:26:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Siana, aici gasesti varsta celor care scriu pe forum.
se poate vedea si in pagina personala, mult mai multe, acolo unde a fost alcatuita pagina personala. Cu un clik pe id-ul utilizatorului se intra in pagina lui.
Vechi 28.10.2008, 13:47:57
Thheo Thheo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2008
Implicit

Mama, sotie, ortodoxa de putin timp si am 37ani....
Reply With Quote
Vechi 28.10.2008, 14:07:54
ionela7 ionela7 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

idem Thheo (minus 1 an)
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 03:54:41
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
ortodox oca, osuta48 de ani(nu ma lasa regina sa plec acasa,avem maldare de cazuri de rezolvat)...puteti sa-mi spuneti si tinere...ca nu ma supar!

sherlock e prenumele iar ca nickname folosesc gabriel ( cind lucrez under cover)
Incantati de cunostinta, si [COLOR=Blue]La Multi Ani[/COLOR] anticipat!
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 09:02:33
geo.nektarios's Avatar
geo.nektarios geo.nektarios is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2008
Implicit

Frati crestini, e adevarat ce imi vad ochii????
Doamne miluieste-ma!!!
Pai io crdeam ca pe forum sunt numai copii... Sa mai spun ce vrsta am io? In 23 aprilie 1985sunt nascut, deci... 23 ani... Dar cine ma vede nu imi da varsta asta... am trecut prin prea multe inca din copilarie (am scris undeva pe un topic cate putin, in "Disperare" cred...), dar dragostea de Dumnezeu nu m-a impiedicat de la cele duhovnicesti cu care m-am preocupat inca din frageda varsta (99% din timpul meu...) de aceea am dat la seminar si acum sunt in ultimul an la Facultatea de Teologie...
[COLOR=red]VA ROG FRUMOS, DIN TOATA INIMA, SA MA IERTATI DACA V-AM SUPARAT CU CEVA, SA DACA AM FOST CAM DUR CU UNII DINTRE FRATIILE VOASTRE!!![/COLOR]
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 11:11:47
Tia's Avatar
Tia Tia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2008
Implicit

Salut frati si surori! Eu am 20 de ani,in 23 februarie implinesc 21, sunt casatorita de un an, ortodoxa BOR, si vreau sa va felicit pentru ca aveti suflete tinere. nu ma gandeam la multe persoane ca ar avea asa multa "experienta" cu aniversarile, daca intelegeti ce vreau sa zic. totusi e bine ca aveti mai multa experienta de viata, asa ca la nevoie, stiu la cine sa apelez pt. un sfat bun. Doamne ajuta
Vechi 29.10.2008, 11:29:32
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de geo.nektarios Vezi mesajul
Frati crestini, e adevarat ce imi vad ochii????
Doamne miluieste-ma!!!
Pai io crdeam ca pe forum sunt numai copii... Sa mai spun ce vrsta am io? In 23 aprilie 1985sunt nascut, deci... 23 ani... Dar cine ma vede nu imi da varsta asta... am trecut prin prea multe inca din copilarie (am scris undeva pe un topic cate putin, in "Disperare" cred...), dar dragostea de Dumnezeu nu m-a impiedicat de la cele duhovnicesti cu care m-am preocupat inca din frageda varsta (99% din timpul meu...) de aceea am dat la seminar si acum sunt in ultimul an la Facultatea de Teologie...
[COLOR=red]VA ROG FRUMOS, DIN TOATA INIMA, SA MA IERTATI DACA V-AM SUPARAT CU CEVA, SA DACA AM FOST CAM DUR CU UNII DINTRE FRATIILE VOASTRE!!![/COLOR]
Da, frate George... ne-am adunat aici cu mic cu mare (de la Praslea al nostru, Ioanhodean, care are 15 ani pana la frumoasa varsta de 58-60 daca nu ma insel).. cu patimi si imperfectiuni,cu ravna si evlavie, atat de diferiti si totusi la fel... pentru ca in noi toti arde aceiasi flacara a dragostei pentru ortodoxie si pentru Dumnezeu....flacara unora e mai mare a altora mai micuta.. ce sa facem??? dupa putinta fiecaruia
Despre partea supararii, eu una recunosc ca m-au ars la sufletel cateva din postarile tale, intrucat mi-am regasit si eu greselile pe acolo... departe de mine de a ma supara!!!!! ba dimpotriva... si ca sa iti mai destainui un mic secret... in ciuda varstei pe care stiam ca o ai, eu m-am simit ff onorata ptr frumosul dar ce mi l-ai oferit, pomenindu-ma si pe mine pacatoasa in rugaciunile tale.Bunul Dumnezeu si Sfantul Nectarie sa iti rasplateasca inmiit!!!!AMIN
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 13:40:03
eduardd
Guest

Implicit

37 de ani .
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 13:45:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
37 de ani .
Multi inainte Jenica ! Eu la varsta asta daramam muntii, iar acum ei ma darama pe mine. Multumim pentru link ! Super
Vechi 30.10.2008, 09:19:47
eduardd
Guest

Implicit

Multumesc asemenea si tie Cristiane!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Altă Evanghelie Carmen FUNIERU Despre Sfanta Scriptura 17 04.02.2014 15:53:19
o alta perspectiva The_Fallen Generalitati 24 07.01.2013 14:54:10
alta rugaminte alt_inceput Generalitati 0 08.06.2011 10:38:56
Nasi ... de alta religie! cdiasimi Nunta 51 09.02.2010 15:59:33
in alta tara, dar tot saraca Anna Despre Biserica Ortodoxa in general 22 09.06.2009 07:43:16