Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2008, 15:45:53
mirelat
Guest

Implicit

Foarte pertinente ultimele tale postari, Cristian. Se vede ca izvorasc dintr-un suflet cald si cu dreapta socoteala.
Vechi 26.07.2008, 16:15:39
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

de unde tot veniti cu idei ca rafael a fost banat?...l-am vazut nu demult citind postarile. Banuiesc ca nu mai scrie pe motive de scirbire sau plictiseala vazind ca nu duc nicaieri postarile militante in zeci de paragrafe... sau si-a schimbat nickul
Vechi 26.07.2008, 18:40:56
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
Dealtfel Mirela si-a schimbat considerabil stilul, asa ca nu vad de ce as fi suparata PE EA?!?
:) sau poate din cand in cand iti mai schimbi tu ochii si inima atunci cand citesti ce mai scriu si eu.
Vechi 26.07.2008, 18:43:26
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
de unde tot veniti cu idei ca rafael a fost banat?...l-am vazut nu demult citind postarile. Banuiesc ca nu mai scrie pe motive de scirbire sau plictiseala vazind ca nu duc nicaieri postarile militante in zeci de paragrafe... sau si-a schimbat nickul
Lupul schimba "nickul",dar naravul ba":D
Vechi 26.07.2008, 18:46:22
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
...Oare e cineva sfant si fara greseala pe forum, ca sa avem pretentii exagerate de la altii?

Eliminarile se fac la cerere, nu din oficiu. Important sa ne gandim mai bine, atunci cand cerem eliminarea cuiva.
1. Care sunt criteriile potrivit carora ceri eliminarea unora dintre forumisti? Esti sigura ca nu esti tu cea care gresesti?
:) Intrebare incuietoare, Mirean.
remarca mea era cu subinteles, pentru ca se stie ca Anca l-a amenintat de multe ori pe Mirean ca va cere banarea lui.
Vechi 26.07.2008, 18:52:09
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
De aceea solicitam sa se dea doua avertismente, in loc de unul,
nu putem stii noi cate avertismente da admin unui membru al forumului care calca stramb. poate ca da si 10 (eu am remarcat ca are ff multa rabdare!!) si oricum nu e obligat sa ne faca noua confidente si nici sa ne dea explicatii. asa ca sa avem respect pentru munca lui si pentru timpul pe care il acorda acestui forum.

Doamne ajuta!
Vechi 26.07.2008, 22:40:50
ancah
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Cozia, cel banat are totusi acces la MP si poate citi postarile, dar nu poate posta. Iar in loc de membru, la Rafael scrie "banned".

Dar nu am inteles pozitia forumistilor despre aceasta banare a lui Rafael.
In plus, rog pe cei care stiu, sa-mi explice cine poate anatemiza.
Va multumesc.

Mirela, adminul elimina atunci cand i se solicita acest lucru. In plus obisnuieste sa se consulte cu cel, care cere eliminarea, caci trebuie sa aiba un motiv intemeiat.
M-am mirat cand am citit ce scria Rafael, si anume ca va marturisi Ortodoxia, chiar daca va fi banat. Acum inteleg ca primise un avertisment.

Pentru mine personal Rafael este un exemplu de marturisitor, si daca si-ar fi temeperat putin tonul, ar fi fost in continuare aici.
Chiar nu e nimeni, care sa solicite alaturi de mine, revenirea asupra deciziei de banare a lui Rafael?!?
Vechi 26.07.2008, 23:55:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Ar fi culmea culmilor, sa nu mai marturisim ortodoxia daca am fi eliminati de pe un forum ! Daca ortodoxia sta in noi in functie de ceva sau cineva din asta lume trecatoare, ea, ORTODOXIA, e de fatada si totul este in zadar in cea ce facem. Este exact cum am spune ca la un necaz mult maî mare, ne parasim credinta. Deci Rafael nici nu trebuia sa spuna aceasta copilarie ca sa nu-i spun altfel. Sa fim foarte atenti cand folosim cuvintele, chiar de vin pe negandite, dintr un impuls de moment. Cat il priveste pe Rafael si pe ori si cine ce pleaca dintre noi, trebuie sa ne para rau. Mie personal imi pare mult mai rau de cei ce pleaca din cauza ranilor si rautatile unora dintre noi. Este mult mai dureros, cum a fost cazul lui Jeny( Jenica), o sora cu mult bun simt si de o credinta ireprosabila, atacata si luata peste picior , pe nedrept , din mandria , aroganta si rautatea vadita , a altei membre "ortodoxe".
Vechi 27.07.2008, 05:53:52
mirelat
Guest

Implicit

Din respect ptr admin, va rog sa incetam aceasta discutie despre Rafael.
Vechi 27.07.2008, 05:54:23
ancah
Guest

Implicit

Acestea fiind spuse, nu mai e nimic de adaugat.
Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat lui Rafael.
El, saracu de el, nu a cerut nimic. Eu am crezut in prostia mea ca pot urni niste inimi. Deh, e greu cu dragostea pentru aproapele, ca in ceea ce priveste dragostea de dusmani, suntem falimentari.
Si doar ne rugam zilnic:" Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri". Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) sophia Biserica Ortodoxa si Massmedia 362 28.04.2010 16:47:40
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? geo.nektarios Generalitati 89 30.12.2009 13:00:19
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07