![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Foarte pertinente ultimele tale postari, Cristian. Se vede ca izvorasc dintr-un suflet cald si cu dreapta socoteala.
|
|
|||
|
|||
![]()
de unde tot veniti cu idei ca rafael a fost banat?...l-am vazut nu demult citind postarile. Banuiesc ca nu mai scrie pe motive de scirbire sau plictiseala vazind ca nu duc nicaieri postarile militante in zeci de paragrafe... sau si-a schimbat nickul
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu am inteles pozitia forumistilor despre aceasta banare a lui Rafael. In plus, rog pe cei care stiu, sa-mi explice cine poate anatemiza. Va multumesc. Mirela, adminul elimina atunci cand i se solicita acest lucru. In plus obisnuieste sa se consulte cu cel, care cere eliminarea, caci trebuie sa aiba un motiv intemeiat. M-am mirat cand am citit ce scria Rafael, si anume ca va marturisi Ortodoxia, chiar daca va fi banat. Acum inteleg ca primise un avertisment. Pentru mine personal Rafael este un exemplu de marturisitor, si daca si-ar fi temeperat putin tonul, ar fi fost in continuare aici. Chiar nu e nimeni, care sa solicite alaturi de mine, revenirea asupra deciziei de banare a lui Rafael?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi culmea culmilor, sa nu mai marturisim ortodoxia daca am fi eliminati de pe un forum ! Daca ortodoxia sta in noi in functie de ceva sau cineva din asta lume trecatoare, ea, ORTODOXIA, e de fatada si totul este in zadar in cea ce facem. Este exact cum am spune ca la un necaz mult maî mare, ne parasim credinta. Deci Rafael nici nu trebuia sa spuna aceasta copilarie ca sa nu-i spun altfel. Sa fim foarte atenti cand folosim cuvintele, chiar de vin pe negandite, dintr un impuls de moment. Cat il priveste pe Rafael si pe ori si cine ce pleaca dintre noi, trebuie sa ne para rau. Mie personal imi pare mult mai rau de cei ce pleaca din cauza ranilor si rautatile unora dintre noi. Este mult mai dureros, cum a fost cazul lui Jeny( Jenica), o sora cu mult bun simt si de o credinta ireprosabila, atacata si luata peste picior , pe nedrept , din mandria , aroganta si rautatea vadita , a altei membre "ortodoxe".
|
|
|||
|
|||
![]()
Din respect ptr admin, va rog sa incetam aceasta discutie despre Rafael.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acestea fiind spuse, nu mai e nimic de adaugat.
Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat lui Rafael. El, saracu de el, nu a cerut nimic. Eu am crezut in prostia mea ca pot urni niste inimi. Deh, e greu cu dragostea pentru aproapele, ca in ceea ce priveste dragostea de dusmani, suntem falimentari. Si doar ne rugam zilnic:" Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri". Asa sa ne ajute Dumnezeu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru II (sau de ce se judeca ortodocsii unii pe altii) | sophia | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 362 | 28.04.2010 16:47:40 |
Forumul nostru - forum de educatie crestina??? | geo.nektarios | Generalitati | 89 | 30.12.2009 13:00:19 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
|