![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=blue]34. [/COLOR]Hristos îl mustră pe Iuda că L-a vândut pe Duhul Sfânt, atunci și acum
[COLOR=blue]“ Vai de tine, Iudo, nu cel care [/COLOR][COLOR=fuchsia]L-ai vândut atunci[/COLOR][COLOR=blue], ci cel care ai vândut astăzi [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Duhul Sfânt[/COLOR][COLOR=blue]!” ([/COLOR][COLOR=red]11/[/COLOR][COLOR=blue]24 ianuarie 1977)[/COLOR] [COLOR=red]este o mustrare pentru noi totzi, aceia care vand pe Hristos-Duhul, neluandu-L in serios ci in batjocura.[/COLOR] [COLOR=blue]35. [/COLOR]Solomon a rămas singur în iad, ca bată țăruși [COLOR=blue]“ …Că iată Solomon care [/COLOR][COLOR=fuchsia]rămăsese singur în iad[/COLOR][COLOR=blue], și ce făcea? Că măsura și [/COLOR][COLOR=fuchsia]punea țăruși și bătea[/COLOR][COLOR=blue], că se îngrozeau diavolii de ce face el și ziceau că “prin înțelepciunea sa vrea să ne nimicească pe toți”. ” (27 martie 1977)[/COLOR] [COLOR=red]poi tzarushii aceia batutzi in iad erau defapt proorocie in credintza, caci aceiashi tzarushi sunt la Sarmisegetuza, deci Solomon proorocea shi in iad despre Canaanul cel Nou, Romania, ca de aia se ingrozeau dracii in iad de ce facea.[/COLOR] [COLOR=blue]36. [/COLOR]Femeile care nasc opt prunci odată fac o faptă de rușine [COLOR=blue]“ …Copilașii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]rușinos lucru este azi pe pământ, ca o femeie să nască opt prunci.[/COLOR][COLOR=blue] A ajuns partea femeiască să se asemene cu partea dobitocească. La Dumnezeu nu se încape aceste fapte. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Aceasta este de la duhul rău[/COLOR][COLOR=blue], ca să mărească turma pământească. Opriți pofta că e [/COLOR][COLOR=fuchsia]diavolească[/COLOR][COLOR=blue]…”(23 iunie 1977)[/COLOR] [COLOR=red]e vorba ca in numele ascultarii creshtine se fac atatzia copii cum le vine ca dobitoacele... adica din pofta defapt, shi li se daduse shi medalie de mama eroina... deci pofta respectiva era diavoleasca. [/COLOR] [COLOR=blue]37. [/COLOR]Femeile care nasc șase prunci odată, i-au zămislit “mai rău decît câinii” [COLOR=blue]“ Se laudă împărații că multe mame au născut câte [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase fii[/COLOR][COLOR=blue]. Dar Eu zic: s-au născut [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase într-o zi[/COLOR][COLOR=blue] și au murit o sută. Câștig nu va avea tată. Dar el nu vede paguba. Cine naște [/COLOR][COLOR=fuchsia]șase fii[/COLOR][COLOR=blue], nu sunt zămisliți curat, ci [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt zămisliți mai rău decât câinii[/COLOR][COLOR=blue]. De aceea se bucură iadul…”(23 februarie 1978.) [/COLOR] [COLOR=red]cainii sunt un fel de credincioshi, dar fiind 6 copii, cu care se lauda imparatzii, sunt defapt fii ai pacatelor, ce par roade, dar defapt au murit 100 de dreptzi pentru ispita shi astfel e mai multa paguba din pricina proastei socotintze shi a ispitei shi necumpatarii, caci sunt 6 copii pentru lume.[/COLOR] [COLOR=blue]38. [/COLOR]Femeile care nasc mai mult de cinci copii (dar mai puțin de unsprezece) nu sunt cu Dumnezeu [COLOR=blue]“ …Femeia [/COLOR][COLOR=fuchsia]însărcinată care are cinci[/COLOR][COLOR=blue], șase [/COLOR][COLOR=fuchsia]până la zece copii[/COLOR][COLOR=blue], nu este cu Dumnezeu…”(17 ianuarie 1979) [/COLOR] [COLOR=red]Adica ori e biserica cu 1-2-3-4 ucenici, ori e biserica cu mult popor, ca intre ele nu este dupa dumnezeu ci dupa egoism.[/COLOR] [COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR] [COLOR=blue]40. [/COLOR]“Oastea Domnului” a dispărut, dar încă mai are dușmani de moarte [COLOR=blue]“…A fost un popor credincios care se chema [/COLOR][COLOR=fuchsia]“Oastea Domnului”[/COLOR][COLOR=blue] și cânta cântece duhovnicești, până când a venit vremea și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dispărut această turmă[/COLOR][COLOR=blue]. Și astăzi, această lucrare a Mea duhovnicească, [/COLOR][COLOR=fuchsia]are dușmani de moarte[/COLOR][COLOR=blue], că mulți au pierit împușcați, mulți au pierit nimiciți. Și dacă astăzi află că mai sunt undeva de aceștia, e pericol de moarte. Dar nu vă speriați…” (4 aprilie 1978.)[/COLOR] [COLOR=red]nu numai in 1978 ci shi astazi ii socotesc unii ca dushmani ai poporului[/COLOR] [COLOR=blue]41.[/COLOR] Creștinii pucioși sunt îndoctrinați că mâncarea semenilor lor din lume este spurcată și otrăvită [COLOR=blue]“ Nu te duce la cel din lume, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]are masa spurcată[/COLOR][COLOR=blue] și cum vei mânca la masa sa, vei băga [/COLOR][COLOR=fuchsia]otravă[/COLOR][COLOR=blue] în corpul tău, adică în corpul Meu…”[/COLOR][COLOR=blue](11/ 24 decembrie 1978.)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Feriți-vă dacă cineva, afară de turma aceasta, vă va chema la ospăț,că [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-au pregătit să vă pună otravă în vin[/COLOR][COLOR=blue].”(17/30 ianuarie 1979)[/COLOR] [COLOR=red]otrava din vin este necredintza shi pacatele molipsitoare ca sa se lepede de Hristos-Duhul, ori de BOR[/COLOR] [COLOR=blue]……………………………………….[/COLOR] [COLOR=blue]46.[/COLOR] Comuniștii au pus hingheri ca să prindă peștișorii [COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Au pus comuniștii hingheri[/COLOR][COLOR=blue] să vă prindă pe cale, dar să nu vă temeți, tată, și când Domnul Iisus grăiește: “[/COLOR][COLOR=fuchsia]Peștișori[/COLOR][COLOR=blue], pitiți-vă!”[/COLOR][COLOR=blue], să vă pitiți. Mai avem câteva zile și se vor uita după noi când vom pleca dintre ei.” (12/25 iunie 1974)[/COLOR] [COLOR=red]cum se vor uita? poi comunishtii nepocaitzi ce au stat la filaj nu merg in Cer shi se vor uita cu durere pentru ei vazand cum pleaca altzii in Ceruri, sper sa nu fie shi cazul nostru.[/COLOR] [COLOR=blue]……………………………..[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Vsovi, am văzut că ai început să colaborezi pe www.noul-ierusalim.info Cel mai mult am râs că te-au făcut ăia pucios. Așteaptă să te boteze la ei, să te facă ortodox-pucios. Iar tu n-ai zis nu , dar ăia au zis că n-ai nici o șansă. Perseverează, perseverează, poate reușești să-i convingi de sentimentele tale bune față de ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
a*2-a*2=(a+a)x(a-a)=a*2-a*2+a*2-a*2=2a*2-2a*2=2 x (a*2-a*2)=…=2*n x (a*2-a*2)=2*(n+1) x (a*2-a*2)=…….. shi simplificand cu a*2-a*2 rezulta ca: 1=2=...=2*n=2*(n+1)=…=QED deci 1=3, Inceputul shi Sfarshitul... nu discut cu ei ca sunt doar nishte mishtocari.... ca sa se simta mishto ca fac shi ei ceva mishto, asha ce face toata lumea "buna" mai devreme sau mai tarziu... (Iar de shanse, ori noroc nici n-am nevoie) |
|
|||
|
|||
![]()
Eu n-am înțeles de ce ai scos tu că 1=3 și de altfel mi se pare suspect chiar și 1=2, trebuie să fie vreo greșeală pe undeva. Așa ceva nu e posibil. Ce, suntem luați de proști? În mod sigur este un truc. Adică, o minciună.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar demonstratzia e perfect corecta... a*2-b*2=(a+b)x(a-b)=aa-ab+ba-bb=a(a-b)+b(a-b)=aa-bb dar inlocuind pe b cu a am avea: aa-aa=aa-aa+aa-aa=2(aa-aa)=2(aa-aa+aa-aa)=4(aa-aa)=...=2*n(aa-aa)=... simplificand cu (aa-aa) obtzinem: ca 1=2=...=2*n=2*(n+1)=... lucru incredibil dar perfect demonstrat deci se pare ca semnele shi conventziile matematice sunt greshite, ori sunt doar o conventzie, caci ceva nu este in regula, shi acest shir ne arata ca semnele sunt greshite, conventziile matematice elementare sunt greshite... caci ele sunt un shir infinit de false echivalentze, false egalitatzi... deci nu este nici o jonglerie ci este minciuna matematiclor care sunt conventzie de om shi judecatzi de om... eu n-am gasit eroarea. unde este eroarea in demonstratzie? |
|
|||
|
|||
![]()
aa-aa=aa+aa+aa-aa-aa-aa=3aa-3aa=3(aa-aa)=...=3*n(aa-aa) shi simplificand rezulta:
1=3=...3*n=... doar pentru ca am adaugat shi am scazut aceiashi cantitate de doua ori... deci vezi ce ciudatzenie?... ca rezulta ca 1=2=3=4=...=100=...=1000=... doar pentru ca am adunat shi am scazut aceiashi cantitate... cineva s-a mandrit mereu... pare ca ar fi felul cum creshte minciuna shi mandria din om. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, acum am înțeles ce spui, dar tot mă îndoiesc că n-ar fi vreo greșeală strecurată pe acolo, de genul: 1+1=3: unul și cu una fac trei: mama, tata și copilul. Matematica e matematică, iar aici e altceva, e o jmekerie și o vrăjitorie, iar noi suntem fraierii care înhițim gălușca, pentru că nu ne-a plăcut armetica la șicoală. Dacă ne plăcea, nu ne mai duceau acum, alții mai oți, de nas.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
0 e ca multzimea vida, o plasmuire omeneasca ce reprezinta a-a=0 deci ai avut un mar, l-ai papat intr-un anumit ritm shi nu mai ai nici un mar, defineshte practic proprietatea de a nu avea nici un mar, ai 0 mere. shi daca avem de exemplu o cantitate sa zicem 100 shi o impartzim cu tot mai putzin: 100/100=1 100/50=2 100/10=10 100/1=100 100/0,1=1000, aici pare ca ar creshte, deci iata ceva foarte ciudat, ca shi cum ar creshte. dar ce creshte? avem 1000 de zecimi de mar, deci ca shi multzime de elemente a crescut caci cantitativ ele tot 100 de mere sunt, deci vezi ce rezulta? 100/ceva ce tinde spre 0 = ceva ce tinde spre infinit, o multzima infinita de elemente foarte, foarte mici, de elemente infinitezimale dar care impreuna fac 100 de mere acuma revenind la shirul de egalitatzi, 1(aa-aa)=aa-aa+aa-aa=2(aa-aa)=2(aa-aa+aa-aa)=4(aa-aa)=...=2*n(aa-aa)=...=2*ceva ce tinde la infinit x (aa-aa) =... iar aa-aa este ceva ce tinde spre zero in ritmul in care mancam noi merele deci ar fi un diviziune infinitezimala care scade mereu, ca daca n-ar fi nici nu s-ar putea scrie, dar fiindca se scrie, inseamna ca inca nu e zero dar va deveni shi nu se va mai putea scrie, caci 0 e lipsa, nu mai este, s-au terminat merele. deci iata ca imi pare ca nu avem voie sa adunam shi sa scadem +aa-aa, caci defapt nu punem o lipsa ci punem ceva ce tinde la lipsa, shi de acolo vine jongleria matematica, caci noi defapt adaugam o cantitate care la un moment t defapt nu e lipsa dar va deveni lipsa abea la final, iar noi socotim ca shi cum am fi la final, deci aa-aa=/=aa-aa+aa-aa de aici cred ca vine problema, pare corect dar abea la final e corect, ca pe parcurs nu e corect, ci e clar, am putea scrie a-a=a-a+a-a dar pana sa devina a-a=0 ca lipsa trebuie sa treaca un timp t, deci abea cand s-a parcurs timpul de halire a marului egalitatea devine valabila, ca pana atunci iata ca a-a = o halire de mar care dupa t=tfinal ar ajunge la nimic adica la 0 a-a+a-a= doua haliri de mar care abea dupa t=tfinal ar ajunge la nimic adica la 0 shi doar daca am presupune ca cele doua haliri ar fi sincrone, adica s-ar desfashura dupa aceleashi curbe de halire astfel ca de aici provine toata eroarea matematica shi otzia cum ai zis dumneata... ca practic daca am impartzi aa-aa/aa-aa ar insemna sa facem o impartzire a unei cantitatzi infinitezimale cu ea insashi, lucru care pentru oricine inseamna 1 deci ca se poate simplifica... caci le simplificam cu exact cantitatea care e in paranteza la timpul t intre t0 shi t final, dar daca ar fi fost deja t final, nu am mai fi avut cu ce simplifica, caci n-am mai fi avut nimic in niciuna dintre egalitatzi... deci daca am simplifica pe parcurs, lucru perfect posibil, rezulta ca am obtzine un shir de egalitatzi foarte ciudat dar corect 1(aa-aa)=aa-aa+aa-aa=2(aa-aa)=2(aa-aa+aa-aa)=4(aa-aa)=...=2*n(aa-aa)=...=2*ceva ce tinde la infinit x (aa-aa) =... /(aa-aa) 1=aa-aa+aa-aa/aa-aa=2=4=...=2*n=...=2*ceva ce tinde la infinit =... deci eroarea provine din faptul ca noi ne-am folosit de rezultatul de la sfarshit, adica aa-aa care e nimic la sfarshit adica 0 shi l-am adaugat la aa-aa care shi acesta la sfarshit tot nimic este adica 0, dar pe parcurs nu este valabila egalitatea caci inca se mananca din mere: deci eroarea este aici: aa-aa=/=aa-aa+aa-aa intre momentele t01, t02 shi tfinal1, tfinal2 considerand ca aa-aa ajung zero in t1final-t0 iar aa-aa ajung zero in tfinal2-t02 deci iata ca jongleria otzeasca matematica este o minciuna caci amesteca finalurile cu timpii intermediari shi cu cauzele initziale, iar in orishice transformare, in orice curent produs, exista perioade tranzitorii shi permanente, iar la punctele limita apar zone cu valori finite ce tind la infinit mare ori mic ori nimic shi ca atare se nasc fulgere, Fulgere mici sau mari shi care sunt de la Domnul. deci vezi cum au vrut ei sa socoteasca shi sa formularizeze ceea ce nu poate a fi socotit? caci nu se poate, decat presupune ca la o secventza temporala shi daca, shi iarashi daca shi cu parca shi atunci ar fi shi o patzi... shi astfel apar jongleriile omului ce se ocupa cu matematici... dar sa ne intoarcem mai bine la subiect, la Hristos-Duhul, shi la Persoanele sfintei Treimi.... |
|
|||
|
|||
![]()
deci ar fi corect:
1(aa-aa)<aa-aa+aa-aa<2(aa-aa)<2(aa-aa+aa-aa)<4(aa-aa)<...<2*n(aa-aa)<...<2*ceva ce tinde la infinit x (aa-aa) <... intre t0 shi tfinal ce acopera ca timp procesele de halire a tuturor merelor adaugate shi halite indiferent de curble shi vitezele de halire iar in final, dupat tfinal-t0 am avea 0=0=0=0=...=0 caci s-au halit in toate locurile merele care erau cat shi cele care s-au adugat shi s-au scazut. deci a*2-b*2=(a+b)x(a-b) este o minciuna chiar daca = a*2-ab+ab-b*2 caci se presupune ca ab=ba shi doar la final e zero ca intre timp e o cantitate ce scade spre zero intr-un anumit timp dupa o curba de scadere spre nimic deci abea la final, putem spune ca ab-ba=0 daca nu ne-a pasat ce am mancat intai, mere dupa pepene sau pepene dupa mere... ca daca ne-a pasat, iata ca rezultatul, roada nu e aceiashi, chiar daca pe ambele le-am papat shi avem nimic la final adica 0 deci matematica incurca mereu timpi, cu ordinile cu perioadele shi se joaca cu nishte echivalentze ca sa demonstreze ceva, dar sunt complet false lucrurile demonstrate... chiar shi in calculul algebric elementar. |
|
|||
|
|||
![]()
Dragă vsovi, pucioșii au făcut ce-au făcut și au reușit să suspende și sit-ul www.noul-ierusalim.info . Așa că, dacă n-ai fost inspirat să-ți faci o copie după el, ca să poți studia pe îndelete în ce fel erau demascate minciunile pucioșilor, prevăd că acum ai să fluieri a pagubă.
Îmi pare rău pentru tine. Poate altă dată vei avea mai mult noroc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|