![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evolutionismul a ajuns sa fie majoritar, la inceput Darwin fiind atacat de majoritatea oamenilor de stiinta. Ideea de evolutie s-a impus prin dovezi nu prin numarul adeptilor. e o mare diferenta. Ce ma aduce pe acest forum? Aberatiile debitate de unii la adresa stiintei pur si simplu nu ma lasa neutru. Asa cum pe forumurile de atei apar credinciosi ca sa-si apere credinta, asa am venit si noi sa mai stergem din imaginea deformata pe care o creati stiintei. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica eu spun ca nu exista D-zeu de teama? Nu cumva tie ti-e frica ca nu exista D-zeu? Ti-ai irosit viata pt nimic si tii cu dintii de credinta ta. Stiu ca greseala e greu de acceptat dar sa persisti e diavolesc! De ce inainte scrierile ortodoxe erau adevaruri absolute iar acum trebuie interpretate pentru a fi in concordanta cu stiinta? La filmulete nu am timp sa ma uit dar sper sa-ti raspund saptamana viitoare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pot fi 99,9999% credinciosi pe Pamint si nu inseamna ca daca cred un lucru asa e, dupa cum s-a vazut cu geocentrismul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ochiul este un sistem a carui functionare corecta este sustinuta de fiecare componenta in parte. Daca oricare alta componenta ar lipsi, ochiul nu ar functiona! In plus, exista legatura dintre intre ochi si creier data de nervul optic, legatura care nu s-ar fi putut forma in timp din nimic. Pe langa aceasta, s-au descoperit structuri pentru vaz la unele organisme din preistorie - trilobitii, mai complicate decat cele din prezent, lucru care contrazice primitivismul primordial al unor asemenea structuri.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Despre ireductibilitatea ochiului se discuta in Ceasornicarul orb de Dawkins. Unele parti daca lipsesc sau nu functioneaza diminueza din capacitatea vizuala dar asta nu impiedica organismul respectiv sa se foloseasca de ce ramane. Nu trebuie sa ai ochii 100% functionali ca sa vezi. De exemplu poti sa nu vezi la distanta sau la apropiere dar totusi nu inseamna ca esti orb. Noaptea vezi mult mai prost decat ziua si totusi reusesti sa te descurci si cu o vedere mult inferioara. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si am mai spus, si nu numai eu, ca evolutie nu inseamna neaparat evolutie calitativa. Caini au nasul mult mai fin decit oamenii. Care e mai "evoluat" dintre ei? Faci confuzie in termeni si nu intelegi ce inseamna evolutia in sensul evolutiei prin selectie naturala. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu daca avem vreun informatician creationist pe aici, dar nu cred ca si-ar putea explica eroarea in "proiectarea" DNA fara o secventa de control, care sa nu permita mutatiile.
Orice proiectant, cit de prost, si-ar fi luat o asemenea elementara precautiune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca nu ai o vedere buna ca pradator nu ai ce manca, iar ca prada iti dispare specia... Hai sa fim seriosi! Ai particularizat si daca e s-o luam din anumite privinte, cainele e mai evoluat decat noi. Daca va tot bateti atata in piept cu evolutia voastra, cum se face ca nu avem si acum in desfasurare procese ale evolutiei? Cum se face ca aproape peste tot, natura a evoluat la fel? Adica, cum se face ca in Europa gasim acelasi urs ca si in India? Ar fi logic ca daca evolutia este o necesitate data de mediu inconjurator, atunci vietuitoarele din acel mediu sa evolueze in concordanta cu mediul inconjurator, dar tinand cont ca exista o serie intreaga de vietuitoare care traiesc simultan in medii diferite cum se face ca evolutia nu si-a lasat amprenta asupra lor in mod diferit?
|
|||
|
|||
![]()
Va repet: cunoasteti mai intai ortodoxismul apoi vorbiti despre evolutie! Prin ortodoxism ajungi sa te cunosti mai bine si pe tine insuti.
Luati macar legatura cu ortodoxismul! Nu va impiedicati in diferite lucruri care intr-o prima faza pot parea habotnice, ci incercati sa cautati acele scrieri care explica de ce si cum. Va intreb inca o data: de ce nu incercati sa fiti egali in cercetarea adevarului?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Creatie versus evolutie | vladstejaru | Dogmatica | 721 | 20.10.2012 00:48:42 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|