![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
1.Erau banii parintilor ei
2.Cred ca nu vezi esentialul...vorbeam despre atentii Pt AlinB |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Ai incercat sa asculti inregistrarile facand abstratie de subtitrari. Incearca. Citat:
Adica mai bine era sa afli tu ce e aia ortodoxie si pe urma sa le "impuiesti" capul cu ce trebuie, nu cu subiectivisme. Citat:
Citat:
Mai importanta este imaginea. Si ne miram cand ne acuza altii de superficialitate. Citat:
Ai o ocazie minunata sa incepi chiar acum. [qoute]Pentru voi toti IPS este un ierarh siii datoram respect si ascultare. Pentru mine relatia cu el (chit ca nu-l cunosc) este alta: imi este frate! [/quote] Daca asta e purtarea fata de frati, n-as vrea sa stiu cum e cu dusmanii.. Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El nu are nimic personal si daca are nevoie de ceva, Biserica ii pune la dispozitie. Eu n-am auzit in acele inregistrari nici un moment in care IPS sa ceara bani. Nici macar intrebarea cu "esti bogat?" n-am auzit-o (facem abstractie de subtitrare). Iar esentialul e altul, matale esti inca furios pe fosta prietena si era o ocazie buna sa-i tragi o palma in public, chit ca nu stie. Ca de altfel legatura pe care o faci matale intre fosta ta prietena si IPS mi-aduce aminte de vorba ceea romaneasca cu stampila primariei si coada vacii.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai Mihail, tu unde traiesti?...deci daca femeia i-a spus de spaga inseamna ca asta A INTELS EA din DISCUTIE cu el si ca o dovada aditionala este faptul ca preotul nu s-a ofuscat ci doar a rugat-o sa schimbe TERMENUL pe care-l foloseste ca SUNA AIUREA CUMVA...este incredibil ce se intimpla!!! Mihail, tu nu ai vazut intregistrarea video CLARA de la COZIA(citeva pagini mai sus)...nu te-ai convins care este mersul si cum se trimit clientii de la unul la altul?...cum s-a trivializat totul?...cit de putine lucruri au ramas serioase..restul fiind mistocareala si dialog pur lumesc |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca esti crestin, care e modelul crestinului? Daca stii raspunsul la intrebare, ai gasit si modelul pentru copiii tai. Daca nu..mai cauta. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai cum IPS nu are nimic pe numele lui? Adic juridic care e situatia lui?
Nu are patrimoniu personal? E un cetatean al Romaniei si nu are nimic pe numele lui? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fata/femeia vorbea de ceva, tu vorbesti de Cozia. Ca si cand ce s-a intamplat acolo (nu stiu ce s-a intamplat, n-am urmarit) ar fi musai o regula peste tot. Asta imi aduce aminte de povestea cu ochiul curat care le vede pe toate curat, dar ochiul murdar.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu vrei sa ne prostesti in fata. Cind vezi si auzi o inregistrare care nu mai lasa loc interpretarilor, ce sa mai astepti, SA TE INVETE ALTUL CUM SA PRIVESTI CEEA CE VEZI ALB PE NEGRU??? ...pina vin avocatii de lux si-ti "demonstreaza" ei stiintific ca 1+1 = 5. Stim foarte bine cum lucreaza justitia...cistiga cel care are cei mai multi bani pentru avocati |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
andreicozia Amin la ce ai zis de avocati si justitie. Ca un viitor avocat iti spun ca banii fac justitia si sper ca IPS are ceva ca nu vad cum o sa iasa din situatia asta daca se ajunge acolo.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei | maria-15 | Generalitati | 7 | 09.01.2013 14:38:47 |
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? | elom | Generalitati | 40 | 18.07.2012 13:10:38 |
Daca vinde cineva unele carti | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 20.03.2012 22:34:34 |
IPS Teodosie | padrevicentiu | Generalitati | 1 | 12.09.2009 21:08:35 |
|