![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Deloc, spun doar ca nu aveti de unde stii ca e bun, atit. Voi VRETI sa fie bun, dar nu STITI daca e bun.
|
|
||||
|
||||
![]()
topcat:" Căci este un lucru plăcut, dacă cineva, pentru cugetul lui față de Dumnezeu, sufere întristare, și sufere pe nedrept".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Topcat, lumea asta e o lucrare, iar noi suntem parte activa in ea. Nu putem da vina pe Dumnezeu. De prea multe ori noi cerem raul. Nu ni-l da Dumnezeu pe cat l-am merita. Citat:
Citat:
Specia umana ocupa tot globul. A reusit sa se adapteze tuturor conditiilor, inclusiv celor extreme. Omul vaneaza si ursi polari si tigri de Bengal si lame si broaste testoase. Citat:
PS. Am observat ca te-ai amuzat tare pe seama mea... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca Dumnezeu nu ar fi bun, de ce oare s-ar mai incurca cu lumea aceasta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuie sa te gandesti ca poate din cauza faptului ca Dumnezeu e atat de puternic nu-i pasa de lucruri marunte precum oamenii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu ar fi diavolul creator? Nu vezi ca mai ales din competitii se nasc idei? Nu crezi ca sint doar motive personale in a crede ca Dzeu e bun? Pentru ca nici macar nu concepem ca ar putea fi altfel? Sau ca nu ar fi deloc? |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Si, asta il face pe Dzeu mai bun si mai corect? Citat:
Probabil cam la fel de distractiv cum ii vad credinciosii pe atei. Voi ne vedeti ca pe niste robotei care incearca sa faca totul dupa capul lor, noi va vedem ca niste omuleti care incearca sa-si bage in constient niste legi robotice Legea 1 Un robot nu are voie să pricinuiască vreun rău unei ființe umane, sau prin neintervenție, să permită ca unei ființe omenești să i se facă rău. Legea 2 Un robot trebuie să se supună ordinelor date de către o ființă umană atât timp cât ele nu intră în contradicție cu Legea 1. Legea 3 Un robot trebuie să-și protejeze propria existență, atât timp cât acest lucru nu intră în contradicție cu Legea 1 sau Legea 2. Citat:
Citat:
Citat:
Da, fara nici o rautate, sinteti simpatici, parca traim pe lumi total diferite. Ce extraterestrii, nene, extraterestrii sint chiar printre noi. Mai ramine sa stabilim care dintre noi :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() O zi frumoasa iti doresc! http://www.ozibuna.net/abonat/cadou.htm Last edited by AndruscaCIM; 29.09.2009 at 16:15:46. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar crestinismul nu isi poate explica aceasta contradictie si lucrul asta ar trebui sa va dea de banuit, cel putin. Eu unul nu pot vedea dragostea lui Dzeu peste tot in lume, pentru ca ea nu exista. pai daca nu vezi tu, nu inseamna ca nu exista...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oastea Domnului - tendinta centrifuga? | ar14rai | Secte si culte | 69 | 05.02.2013 12:18:29 |
|