![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Hai mai fetelor, cum puteti crede ca o fiinta rationala care a creat lumea si tot ce exista in ea, cu miliarde de galaxii si miliarde de miliarde sori, probabil cu tot atita de planete, cu miliarde de oameni pe Pamint care sufera de foame, cu zeci de mii de copii ce mor intr-o singura zi, l-ar interesa birfa unor fete?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Nu barfa in sine, ci rautatea ei) Last edited by lavinia40; 22.10.2009 at 22:52:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si steriletul este avortiv!
Cat despre copiii avortati, cand eram in clasa a IX-a, le-am dedicat o poezie, cutremurata de drama lor. Poezia o gasiti aici: http://florina.megablog.ro/2009/09/25/fara-nume/ |
|
||||
|
||||
![]()
chiar ieri am impiedicat a nu se face un avort,intradevar am dus multa munca de lamurire cu ei,dar azi era programata fata [pt avort..eu sper din tot sufletul sa nu il faca,dar...cine stie..
|
|
||||
|
||||
![]()
[felicitari pt poezie florina..
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc... Sa ne rugam pentru acea fata sa nu faca avort, este mare lucru un suflet salvat!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
sincer imi doresc din suflet sa nu il faca,dar am vazut ca nu am cu cn sa vb,la cine sa explic cat de mare este pacatul,am zis sa il tina si il voi creste eu..numai sa nu il dea afara..dar..
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa cresti si acum alti copii "nedati" afara, dar abandonati pe unde se nimereste. Ai fi ceva mai convingatoare daca faci asta. Altfel, raman doar vorbe goale si amenintarea unei pedepse virtuale, parerea mea, reale, parerea voastra.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
Ce sunt cele 7 plansuri | roman2010 | Generalitati | 3 | 13.07.2010 18:53:35 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|