![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Adevarul e ca se intalnea si in alte zile. Au urmat si zilele de dupa duminica evident in care s-au intalnit, doar nu asteptau o saptamana ca sa se vada iar. E logic.
Last edited by Pandion; 28.07.2010 at 19:21:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Si de ce nu faceti asta, ce va opreste? Am dedus ca esti adventist, ce obstacole aveti in problema pe care o pui?
Last edited by Pandion; 28.07.2010 at 19:25:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, Iisus Hristos a inviat in prima zi a saptamanii, adica la noi duminica, deci las-o balta !
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai vrea intr-adevar sa te mantuiesti, ai pune pret si pe relatiile cu oameni care nu gandesc intocmai ca si tine si care nu sunt cu totii pe drumul pierzarii asa cum ai tu impresia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ba s-a mai schimbat, insa evident tu trebuie sa mai pui mana pe carte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Prietene, daca ai venit sa faci apologetica sectara sub masca de ortodox, spune-ne si noua !! Traditia Bisericii lui Hristos nu s-a schimbat, ci doar s-a imbogatit de-a lungul timpului prin lucrarea Duhului Sfant in Biserica lui Hristos !!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca o minciuna tipic sectara. Doctrinele Bisericii lui Hristos sunt roadele lucrarii Duhului Sfant in Biserica lui Hristos, pe langa lucrarea Mantuitorului Hristos !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu era vorba de vre-un obstacol, ci de un gen de acuzatie tendentioasa (si cu iz de minciuna) care se aduce in mod repetat adventistilor: acela ca ar pazi sambata precum iudeii (si, de aici se pot trage mai multe concluzii impotriva pazirii singurei zile, din saptamana, binecuvatata si sfintita de Dumnezeu). Nu am auzit pe nimeni acuzandu-ne ca am pazi sambata precum Hristos.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
... daca ai fi putut sa ma contrazici ai fi adus argumente din Sfanta Scriptura. (... si daca as fi incepator si neindemanatic mi-ai fi inchis rapid gura cu argumente din Biblie evident. NU zic ca sunt cineva, Doamne fereste! sunt nimic fara Hristos... praf si cenusa, abur care astazi este si maine nu mai este. Mila LUI ma tine. Slava LUI!) Daca argumentele din Sfanta Scriptura nu sunt bune pentru tine... e treaba ta :) Citat:
1. Hristos este singura POARTA : " Eu sunt ușa: de va intra cineva prin Mine, se va mântui; și va intra și va ieși și pășune va afla. " Ioan 10,9 2. Hristos este "piatra cea din capul unghilui pe care nu au luat-o in seama ziditorii" 3. Ziua invierii Domnului este ziua cea noua a bucuriei pe care DUMNEZEU a facut-o si nu omul, in care "tocmim sarbatoare la altar", evident este vorba de Slujba Sfintei Litrughii cand ne intalnim cu Hristos cel inviat si ne impartasim cu adevarat trpul si sangele LUI. " Aceasta este poarta Domnului; drepții vor intra prin ea. ... Piatra pe care n-au băgat-o în seamă ziditorii, aceasta s-a făcut în capul unghiului. De la Domnul s-a făcut aceasta și minunată este în ochii noștri. Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul, să ne bucurăm și să ne veselim întru ea. ... Dumnezeu este Domnul și S-a arătat nouă. Tocmiți sărbătoare cu ramuri umbroase, până la coarnele altarului. " Psalmul 117, 20-27 Last edited by Eugen7; 29.07.2010 at 12:47:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|