![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
multumesc de raspuns. M-ai "lamurit" pe deplin. Veniti cu idei fantastice iar atunci cand vi se cere explicatii veniti cu un SINGUR raspuns: Dumnezeu stie
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu chiar reușești să faci diferența? Sunt convins că ai înțeles, căci ți s-a explicat destul de clar, dar sectarismul din tine nu te lasă, te dă gol. Eu nu promovez nimic, nu sunt invenții de ale mele, așa cum tu crezi. Creștinismul ortodox promovează nașterea de prunci și nicidecum prostituția/desfrânarea în cadrul familiei. Că tu vrei să promovezi plăcerea împreunării evitând rostul acetui instinct, e o altă mâncare de pește. Dar te rog nu le amesteca.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sper că nu mă pui să îți număr câte întrebări ai ocolit tu, căci am să fac noapte albă.
![]() Ți s-a răspuns, cred că de cel implicat direct în această discuție. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe ce se bazeaza parerea ca Adam si Eva s-ar fi inmultit altfel decat prin copulare genitala ? Argumentati.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu dacă am nimerit 100% terminologia de specialitate, dar în termeni mai lumești s-ar traduce așa: "strugurii sunt acri". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate mai putin chestia cu "in speta" ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
....Colonia Terrana I, anno Domini 2035: Marele Preot al Zeului Asexuat a finisat pregatirile pentru inginerarea genetica a clonelor sale, aflate pe moment in staza, spre a deveni hermafroditi autofecundanti. Acum, serios, fanaticii religiosi sexocizi si abstinentolatri ar fi capabili, in ipoteza foarte sefeista de altfel, ca se va ajunge la orori gen clonare, autofecundare,etc. la oameni, sa le sustina, ca doar nu implica pacatosenia aia de unire cu necuratele alea de femei, nu? Inaltul Anania, Dumnezeu sa il odihneasca, a caracterizat foarte clar dementa clonarii umane: "persoanele" rezultate din asa o "cuminte" metoda nu ar fi decit monstri de laborator, nu oameni pasibili de mantuire si viata imbisericita. Coleg Ovidiu, femeile sunt bune doar de cuve axolotl, asa-i? Cum sa ne placa fiintele alea profitoare si plangacioase, din care curge sange odata pe luna?! Zic unii ca sefeul e de la dr..., dar uite exact sentimentul care poate naste un "Bene Tleilax" real (cititi Dune, ca sa nu ziceti ca scriu eu literatura pe aici). Last edited by celestial_pottery; 03.01.2013 at 01:27:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Și l-a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; bărbat și femeie i-a făcut.
Și Dumnezeu i-a binecuvântat, zicând: „Creșteți și înmulțiți-vă și umpleți pământul și supuneți-l! Și totuși, în ciuda evidenței scripturale, mai răsare câte un frustrat care numește actul sexual intramarital și descris procreației "necurățenie". Last edited by MihaiG; 03.01.2013 at 01:40:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Exact, Mihai! Alo, liderii sectei "Moarte Sexualitatii"? Voi cititi Sfinta Scriptura? Ah da, utasem: doar sectarii citesc Biblia. Mai rau: sectari obsedati secsual. Sunt cel putin trei de S in aceste trei cuvinte, deci trei de sase. Dupa (prea) mult (gand la) sex, vine o musca modificata genetic, si iti baga un cip in nas, odata cu larvele. Nasol, domnilor. Propun un guvern de tehnocrati, fromat din membrii sectei scopitilor. Deasemenea, deportarea intr-o alta tara a tuturor femeilor si cuplurilor proaspat casatorite, care isi pierd vremea facand chestii groaznice noaptea in pat, si mai ne si duc in ispita! Brrrrrrr!!!!! Sa nu fie!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|